Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Ha a writeonly vádaskodás helyett elolvasnád, amit írtam, akkor feltűnt volna, hogy nem állítottam, hogy akárki is károgott volna akármi miatt... Ha nem a te inged, ne vedd magadra!
A dizájn: szubjektív kérdés, nekem pl. nagyon tetszik.
A technológia: kiforrott technológiát használ, ami nem feltétlenül gond. Az, hogy létezik ennél korszerűbb, az nem azt jelenti, hogy ugrani kell rá, mint a gyöngytyúk... A technológia pedig ennél többet is jelent, mint hogy éppen OLED vagy LED háttérvilágítású LCD... Pl. az első fotó alapján feltételezem, hogy valódi soktuneres modellel állunk szemben, amin egyszerre számos tévéadás is nézhető, sőt akár közben még az okostévé rendszerrel is ügyeskedhetsz. Ez nem egy tucat funkció, de javítsatok ki, ha tévedek! De a technológia pl. magasabb minőségű anyagok felhasználását és magasabb összeszerelési minőséget is takarhat (bár ezt már egy korábbi Loewe topicban sem érdekelt senkit, pedig ott bennfentes infókhoz juthattunk hozzá)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Konteó topic
- Nintendo Switch 2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest