Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mepet

addikt

válasz tecsu #29 üzenetére

Ha a writeonly vádaskodás helyett elolvasnád, amit írtam, akkor feltűnt volna, hogy nem állítottam, hogy akárki is károgott volna akármi miatt... Ha nem a te inged, ne vedd magadra! ;)

A dizájn: szubjektív kérdés, nekem pl. nagyon tetszik.
    A technológia: kiforrott technológiát használ, ami nem feltétlenül gond. Az, hogy létezik ennél korszerűbb, az nem azt jelenti, hogy ugrani kell rá, mint a gyöngytyúk... A technológia pedig ennél többet is jelent, mint hogy éppen OLED vagy LED háttérvilágítású LCD... Pl. az első fotó alapján feltételezem, hogy valódi soktuneres modellel állunk szemben, amin egyszerre számos tévéadás is nézhető, sőt akár közben még az okostévé rendszerrel is ügyeskedhetsz. Ez nem egy tucat funkció, de javítsatok ki, ha tévedek! De a technológia pl. magasabb minőségű anyagok felhasználását és magasabb összeszerelési minőséget is takarhat (bár ezt már egy korábbi Loewe topicban sem érdekelt senkit, pedig ott bennfentes infókhoz juthattunk hozzá)...

Új hozzászólás Aktív témák