- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Videós, mozgóképes topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Hova kell betenni a mem karit?
Nem látok sehol sem helyet neki.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Gusztáv
addikt
Én is valami ilyen árazásra számítok, ezért mondtam, hogy elég esélytelen a x86-os modell otthoni használatra. iPad feletti ár egy Atomos konfigurációért kicsit erős.
Viszont a cégnél erősen gondolkodunk Win 8-as tableteken, mert látunk benne fantáziát. De ott sem elsődleges munkagépként, hanem notebook mellé kiegészítések.Laci
-
vpeti_
csendes tag
Nagyon levegőben lóg még a Win8-as tabletek árazása meg úgy általában véve is az egész koncepció. Az x2 weboldalt úgy publikáltuk, hogy a pontos specifikáció még belsőleg sem ismert teljesen (pl a tablet részben van microsd foglalat, a billentyűzetben meg normál sd foglalat), nemhogy az ár.
Minden esetre én személy szerint vennék egy ilyet de nem próbálnám elsődleges gépként használni. Utazáshoz és kikapcsolódáshoz tökéletes lenne szerintem, én egy iPad helyett használnám.
Ha tippelnem kéne, akkor úgy lesz az árazás belőve, hogy a WinRT tabletek kb iPad áron lesznek, vagy egy kicsit alatta, az x86 pedig iPad és Ultrabookok között bárhol. Az megint más kérdés, hogy ez a hivatalos sales channel-eken keresztül Magyarországon a borzalom kategória is lehet.
-
Pug
veterán
Atom... oh yeah...
Hát köszönöm, de nem. -
t72killer
titán
Az AMD Kaveri vagy Temash is jó lesz helyette (attól függően, hogy erő vagy akksiidő a cél)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
nagyúr
Dobja ezt ki ARM-mal, és beszerzek egyet.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Gusztáv
addikt
Szerintem elég felesleges ezt a tabletet pl egy Asus transformerhez hasonlítani (árban, tudásban). Arra majd ott lesznek a Windows 8 RT-s modellek. Ezeket a x86 modelleket üzleti felhasználásra szánják, ott nem feltétel a FHD youtube videó lejátszás. Viszont a 10+ órás üzemidő inkább. És ott még a 800 dolláros ár sem annyira életképtelen. És állítólag elég szépen fut a Win 8 még egy atomos procin is, ha van alatta egy normális ssd.
Laci
-
tsi
tag
Nekem egy Acer Iconia Tab W500-am van, igaz az nem bír 14 órát, de legalább normális grafikával van megáldva (C-50 APU, Radeon 6250) Win8 RP/RC volt rajta de még pár program nem volt 100%-os vele ezért visszatértem win7-re egyelőre. Nem csalódtam benne. Finoman viszi a fullhd videókat is GPU gyorsítással. Mondjuk a win7-es billentyűzet progi egy kalap ... de a win8-as nagyon bejött. A keydock viszont kell hozzá bizonyos esetekben, máskülönben nagyon gáz lenne.
-
tvse1995
senior tag
Lassan, már minden gyártó kijön egy ilyen géppel.
-
törölt tag
-
zfor
csendes tag
Ettől függetlenül nekem nagyon tetszik. Jól néz ki
A pohár nem félig üres, vagy félig teli. Inkább kétszer akkora, mint amekkorának lennie kéne. Microsoft: "You've got questions. We've got dancing paperclips."
-
t72killer
titán
És pár idióta, akinek a "szakértő" rokon vagy eladó ajánlja, hogy jó intel cucc, vegyed... Közben az AMD Jaguarja meg kussol a garázsban...
700 font ! Ennyiért már i5-tel szerelt megoldásokat is lehet kapni, és azok képesek is valamire az XP-s pasziánsz hardveres gyorsításán kívül... (azért szidom az atomot ennyire, mert nekünk is van egy, bár nem 2magos powerVR, de tudtommal nem törték át a hangsebességet a termékvonallal azóta sem)
#13: csinos darab, ezt elismerem. Bár ennyi pénzért inkább egy samsung 7-es, i5-tel.
[ Szerkesztve ]
-
Gusztáv
addikt
Nekem ez jobban tetszik, mint a Samsung modellje. Ott az atomos verzió állítólag 13 órás üzemidőt tud. Akkor ez mennyit mehet a kiegészítő akkuval? Nekem tökéletes lenne remote desktopra meg rendszer felügyelő, ez kb tényleg mindig nálad lehet.
Laci
-
Pantok
aktív tag
Hát ez a HP már nem tudja kire irigykedjek és kit másoljon jobban, teljesen összezavarodtak.
-
Beri78
őstag
az ára lesz a gyenge pont
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
t72killer
titán
Clover Trail, PowerVR. Kell ennél több ajánlás egy gépnek ?
Fájna nekik, ha pl egy AMD E2-1800-at tennének bele???? Tény, az intel nagyon "envy" lenne a dologra, dehát szedjék össze magukat és csináljanak használható dolgot. Komolyan, megérdemelnének egy komoly ellenkampányt, ami boncolgatja, hogy milyen sz@r a PowerVR-os grafikák windows támogatása és hogy alapban hol járnak a konkurrenciához képest.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gmail
- Linux kezdőknek
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest