Új hozzászólás Aktív témák
-
vpeti_
csendes tag
Nagyon levegőben lóg még a Win8-as tabletek árazása meg úgy általában véve is az egész koncepció. Az x2 weboldalt úgy publikáltuk, hogy a pontos specifikáció még belsőleg sem ismert teljesen (pl a tablet részben van microsd foglalat, a billentyűzetben meg normál sd foglalat), nemhogy az ár.
Minden esetre én személy szerint vennék egy ilyet de nem próbálnám elsődleges gépként használni. Utazáshoz és kikapcsolódáshoz tökéletes lenne szerintem, én egy iPad helyett használnám.
Ha tippelnem kéne, akkor úgy lesz az árazás belőve, hogy a WinRT tabletek kb iPad áron lesznek, vagy egy kicsit alatta, az x86 pedig iPad és Ultrabookok között bárhol. Az megint más kérdés, hogy ez a hivatalos sales channel-eken keresztül Magyarországon a borzalom kategória is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Hobby elektronika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- ZIDOO médialejátszók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenWRT topic
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest