Új hozzászólás Aktív témák
-
vpeti_
csendes tag
Nagyon levegőben lóg még a Win8-as tabletek árazása meg úgy általában véve is az egész koncepció. Az x2 weboldalt úgy publikáltuk, hogy a pontos specifikáció még belsőleg sem ismert teljesen (pl a tablet részben van microsd foglalat, a billentyűzetben meg normál sd foglalat), nemhogy az ár.
Minden esetre én személy szerint vennék egy ilyet de nem próbálnám elsődleges gépként használni. Utazáshoz és kikapcsolódáshoz tökéletes lenne szerintem, én egy iPad helyett használnám.
Ha tippelnem kéne, akkor úgy lesz az árazás belőve, hogy a WinRT tabletek kb iPad áron lesznek, vagy egy kicsit alatta, az x86 pedig iPad és Ultrabookok között bárhol. Az megint más kérdés, hogy ez a hivatalos sales channel-eken keresztül Magyarországon a borzalom kategória is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A HP is bemutatta billentyűzetes dokkolóval megtámogatott tabletjét. Egyre komolyabb a felhozatal.
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest