- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
eszterencs #35 üzenetére
Mint észrevehetted bizonyos szempontból megvédtem a ph-t mért nincsenek a sokak által csak agyatlanul követelt ÖSSZEHASONLÍTÓ tesztek. Hardver oldalról nem kérdőjeleztem meg a függetlenséget, sőt a tévék szempontjából sem, csak felhívtam a modell piacméretből való működésképtelenségét amiért nem tolonganak a TV összehasonlító tesztek. És azt is megértem, hogy elsődleges profil továbbra is hardver és arra összpontosítjátok az erőforrásokat.
-
azbest
félisten
"Húsvéti TV AJÁNLÓ erre fel nem is szerepel a cikkbe maga az AJÁNLJUK szó."
Felesleges szidni a hazai pályás írásokat. Korábban valamelyik nagy visszhangot keltő írásnál egy-az-egyben megmondták, hogy a hazai pálya szerepe a reklámozás. De ránézésre látni, hogy nem tesztelnek hanem marketing anyagokat tesznek ki.
-
Quent1n
senior tag
Ez egy nagy butaság volt most... Ahogy a kolléga is írta ahogy a 15k-s lapokat is letesztelitek néhanapján úgy az olcsóbb Tvket is le lehet...Egyformán szarok.. na jah...
Ahogy számtech cuccokból se gyűjtitek ki mindet, itt se kell, senki nem is kéri. Különben meg ahogy lehet ajánlót csinálni 500 ezres Tvkből (ami ismerve a magyar viszonyokat nevetséges), úgy olcsóbb cuccokból is lehetne. Nem 1 és nem 2 ember szeretné, és nem is tegnap óta kérjük többen. Tudtommal ez nem egy reklám site és nem is öncélú. Egyébként nekem pl. a legfőbb gondom az ezzel a cikkel, hogy megvezető címe van és nyilván nem véletlen. Húsvéti TV AJÁNLÓ erre fel nem is szerepel a cikkbe maga az AJÁNLJUK szó. Ennyire kell a kattintás?
b. : A második kérdésed egy fórumban, hogy miért kell kritizálni. Javaslom még fórumozz 1-2-3 évet és megtudod. Ha mindenki csak csókokat dobálna, hogy olyan jó cikk volt stb. sehova se jutnánk. Ha valaki kritizál és indokol azzal semmi gond nincs, ahogy dicsérni is tudni kell ha van mit. Pl. ez egy jól megírt hangulatos cikk, csak sajnos a téma ment mellé, a címválasztás meg pláne. Ennyi erővel 30 millás autókat is lehet ajánlani csak kicsit értelmetlen. Ha valakinek ajánlasz valamit azért teszed, mert azt gondolod neki az jó és megérheti. 500ezres TV-t te ajánlanál az átlag fórumolvasónak? Én nem. Persze lehet azzal jönni, hogy a cikk tartalma azért nem annyira ajánló jellegű de akkor meg azt mondom, hogy ez nem NSO meg Blikk, hogy hatásvadász kattintásra buzdító cikkeket kelljen kitenni.
Részemről lezártam a dolgot. Szeretnék egyszer végre egy rendes TV tesztet látni itt a megfizethető árú TVkről mondjuk 150 ig bezárólag, mert hangulatos, színvonalas írásokat produkáltok amiket szívesen olvasok. Emellett pedig szeretném ha a jövőben hanyagolnátok az ilyen kattintásvadász cikkeket, mert unalmas már, hogy szinte minden magyar portál bepróbálkozik ezzel, hogy a cikk tartalmának semmi köze a címhez. Ha valamit ajánlotok akkor mondjátok meg miért ajánljátok és kinek/kiknek. Ha meg nem akkor legyen az a cím, hogy Húsvéti tévészemle vagy akármi.
-
Elvárni?Azért nem lehetne elvárni mert nem TE adod a munkát nekik és nem te vagy aprohardver szellemi atyja.ezért ne Várj el! Most ez itt kezd egy kicsit elfajulni.Azon sírtok hogy be mertek mutatni 2 csúcskategóriás tv-t?minden más oldalon ezzel foglakoznak, halad a kor. ha régi tv-ről akarsz olvasni olvass vissza pár hónapot , évet . nagyon gáz ez a dolog ami itt megy a siralmak terén. Tök jó lenne letesztelni 15 db 80-120 ezres tv-t amiben a panel ugyan az vagy max 2 féle, és az egyiken 1 hdmi vel több van. nagyon izgi! és mint látjátok ez itt nem Teszt csupán egy ajánló.
Elvárások vannak meg szapulás. inkább örülnétek hogy itt olvashattatok erről is hogy vannak már ilyen tv-k is. Nagyon szánalmas. Köszi a cikkírónak a munkáját részemről nagyon rendben volt ez az ajánlás, és nem szeretnék olvasni cikket 15 rossz minőségű tv-ről. -
kerelo
aktív tag
miért ne lehetne elvárni,hogy pl 120000 és 200000ft közötti tv-ket is teszteljenek?ha pl az alaplapoknál meglehetett mondani hogy melyik a legjobb lap pl 20 000ft-ig,vagy melyik a legjobb ár érték arányú lap,akkor ezt tévéknél miért ne lehetne? azért mert mindegyik sz@r? na ez a hülyeség.
sokkal több embernek nyújtanának segítséget.
-
Ijk
nagyúr
Az a baj, hogy a 70-80k-s készülékekről szinte kár tesztet csinálni, mert egyforma szarok.
Amiatt meg felesleges óbégatni, hogy drága. Érdekességképpen berakták a két vezető gyártó csúcsmodelljét a cikkbe. Ha a 120 és 200k közötti kategóriából akarnátok gyűjteményt, az minden gyártót érintve egy 7-8 oldalas anyag lenne. Azt meg gondolom senki nem várja el, hogy ebbe a rovatba ilyen kaliberű írást készítsenek.
-
manoarc
senior tag
válasz
eszterencs #36 üzenetére
Bárcsak ott tartanánk,hogy a 150k-s TV-k a mindenki által megfizethető kategóriába tartozzanak.
Ahogy írta a kollega, Én is szívesen olvasnék teszteket 70-80k-s tévékről.Szerintem sokan nézelődnek/nézelődünk az olcsó TV-k között. Meg tudnám venni a drágábbat is , de nekem speciel többet nem ér a TV dolog mert alig nézem
-
Hát ezek a tévé árak felháborítóak,vajon mitöl ilyen drágák ezek nálunk?Ezek után marad tévévásárlásra az nem teljesen legális online áruházak,ahol az árak majdnem a fele csak
-
Devid_81
félisten
Sharp LC-60LE822E...szerelem első látásra, de plátói marad
-
Jaeger
tag
Hát, ezen jót mulattam!!
Panasonic VT30 (plazma):
"...a televízió válaszideje a 1 ms..."Az életben nem volt egy platzmának ilyen nagy válaszideje...
A tényleges érték egyébként 0,001 ms. -
Ezt nem értem most miért kell itt sírni, meg nyaffogni? kritizálni? mert nem olyan dolgokról van szó ami nektek teszik? Én soha nem tudnék adni egy tv re 200 rugót, de viszont nagyon szeretek róluk olvasni, attól függetlenül meg tudom e venni vagy nem. ez most nem csak Tv-re vonatkozik hanem minden olyan dologra ami érdekel, mert ezekből a dolgokból látom hova vezet majd a jövő milyen modern tv k vannak már és hogy fejlődik a technológia, mi fog majd 5 év múlva az itt siránkozóknak beleférni az árkategóriájába. én 10 éve az első dvd lejátszómat 65 ezer forintért vettem HASZNÁLTAN, divx meg hasonló dolgokat még véletlenül sem játszott le.most meg mindent tudó tescós dvd lejátszó 6 ezer. ezek a tvk. is pár év múlva a futottak még kategóriában fognak lenni. Örüljetek neki hogy itt olvashattok róluk, hogy van ez a szuper oldal amit állandóan gyepál valaki, mert hol ez, hol az nem jó. Neked nem teszik , NEKEM meg igen, hogy ilyenekről is olvashatok. Megveszem az autós magazinokat is , pedig egy 20 éves jetta tulaja vagyok de jó olvasni bugattikról , vagy akár egy Opel insigniáról is. nagyon gáz ez a sírás ami itt megy teljesen feleslegesen. Köszi az összefoglalót, szerintem -(és még sokan így vannak)-, jó volt olvasni róluk, csak így tovább. haladjatok a korral!
-
Quent1n
senior tag
válasz
eszterencs #36 üzenetére
Belinkeltél két 150 rugós TV-t mint abszolút megfizethető kategória.
Elég határeset de nagyon kevés ahhoz képest hány méregdrága TVről olvasni itt.
Sokan hiányolnak egy rendes akár több részes átfogó tesztet azokról a TVkről amik tényleg elérhetőek szélesebb rétegeknek. Nem tudom ezen miért kell így kiakadni, egyszerűen kéne egyszer egy több részes teszt mondjuk 80-140 ezerig bezárólag LG, Sharp, Samu, Sony, Panasonic TV-kkel és ennyi, mindenki megnyugodna és lenne egy referencia ahova a későbbiekbe vissza lehet térni ha valaki TVt szeretne venni. Minden 400ezres cikketeknél ez megy, és mindig jön az oltás, hogy akinek nincs pénze ne nézze, meg nem az ár a fontos stb. Pedig bizony legtöbbünknek az ár/érték a legfontosabb és el se olvasnánk sokan ezeket az ajánlókat ha ki lenne írva, hogy 400ezres Tvkről lesz benne szó.
Most komolyan milyen Húsvéti ajánló az ahol félmillióért ajánlotok TVket magyar olvasóknak?
-
ynsane
csendes tag
Ti betegek vagytok xD
most akarok TV-t venni kb 110 ezer Ft-ért, gondoltam elolvasom ezt de már látom h kár volt
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
válasz
osztraksajt #10 üzenetére
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
válasz
Szeretem az ilyen bennfentes, mindentudó okoska hozzászólásokat, hogy "tudom, hogy a ph-nak nincs annyi pénze, hogy független legyen". Mit tudsz? Honnan tudod? Itt dolgozol talán?
Valóban nem működő modell megvásárolni a teszttermékeket, majd eladogatni, pl. mert nem kereskedelemmel foglalkozunk, azonban a gyártóknak, forgalmazóknak csak hirdetéseket értékesítünk, teszteket nem. Azok függetlenek. Az eredménytől függetlenül szívesen adnak a cégek tesztre termékeket, mert nekik mindenképp jó reklám a tesztekben való megjelenés, még ha egy-egy modell nem is szerepel olyan jól. Ugyanis fel tudják fogni, hogy pontosan ettől lesz hiteles, amikor valami jól szerepel.
-
acsa77
tag
Az elérhetetlen termékek széleskörű reklámozása szimpla marketingpszichológia, ötvözve statisztikával. Akik meg tudják venni, azokról mindenki látja, hogy milyen gazdag. Ez fontos azoknál, akik mutatni akarják gazdagságukat. Valamint aki csak olcsóbbat vesz meg adott márkától, azt is így csalogatják, ill. az alacsonyabb árszinteken nagyobb az esélye, hogy a szükségesnél +20-30%-kal drágábbat vesz. De egy jómódú is örül, hogy a 300e-es készülékében majdnem minden benne van, mint egy 1m Ft-osban. Pedig a fölösleges 100-150-es költést simán üzletbe is fektethetné, ami egyébként sokkal izgalmasabb lehet. Bármilyen fizikai moziélmény eltörpül emellett. Aki ilyen összegeket tud eltapsolni, az évek alatt egy egész kisüzemre valót kiszór az ablakon. Ez persze kulturális kérdés is. De mi nem Németországban lakunk, úgyhogy sokkal fontosabb kérdés az értékteremtés, fogyasztás helyett.
Mindezek persze elég tudatalatti, ill. mindenféle bonyolult gondolatszűrők mögött lezajló folyamatok. De a lényege egyszerű.
-
kpal
nagyúr
HA TV akkor Pana plazma
. Jó lenne nekem is pár éven belül lecserélni a 3éves 50"-os plazmámat egy 60"-ra de még a 3D sem érdekel inkább a méret .
-
Quent1n
senior tag
válasz
A hszed első részével maximálisan egyetértek abszolút igazad van. Kár, hogy választ nem ért.
-
Quent1n
senior tag
Érdeklődve kattintottam az írásra de aztán balsejtelmem beigazolódott.... Hihetetlen, hogy nem lehet 100-200 közti TVket ajánlgatni néha... Mindig csak 300-500-800 ezres TVk. Ez nagyon nem a magyar valóság és pont ezért lenne végre jó egy olyan ajánlót neadjisten tesztet olvasni, ami kicsit az átlag magyarnak szól.
MLaca: Ha tényleg nem érted akkor az elég szomorú. Senkinek semmi baja nem lenne az árakkal ha nem csak ilyen ajánlók lennének de jórészt csak ilyen van itt. Meg 300-400ezres TV teszt. Vagy volt 80-180 ezres ajánló/teszt is? Ha igen akkor arról lemaradtam
Mintha akinek ennyi pénze lenne az olvasgatna ilyesmit...
-
- = Zk = -
félisten
hm...ejha. pár hekto kölnit elkell locsolni egynehányukért, mire meglesz
tervezek venni vmi 16:9-es LCD Tv-t, amin vagy HDMI, vagy VGA kimenet van... de csakis 1920*1080-as felbontásban. nézegettem őket, de még nem leltem rá. persze a 40 collos nekem sok, kisebbet kell néznem...
-
zapok
aktív tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #25 üzenetére
+1
Kíváncsi lennék a hangjára...Amúgy TV-m 3-4 éve nincs, mert nincs mit nézzek rajta?! A gépben lévő AVerMedia TV kártyát is ritkán használom..., mivel NFL szünet van.
-
t-bali3
senior tag
Múlthéten azt írtam, hogy annak örülnék ha mixelni tudnátok a PC-s, fotós valamint multimédiás bemutatókat.
Ha erre nincs lehetőség azt javaslom legyen időnként ilyen rendhagyó HP, mert egy-két izgalmas dolgot megtud az ember, mint pl most az LG LW5500-nál...Csak így tovább!!!
peterkeT: lenne egy tippem arra, melyik árkategória vezeti az eladási listákat...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
parandroid #24 üzenetére
1 - 1,5 év aztán szépen ez a technológia is lecsúszik a megfizethetőbb árkategóriába 200 - 250k ért már én is elgondolkodnék.
De ha már 3D akkor én megvárom a szemüveg nélküli megoldásokat, a technológia már kész csak lassan adagolják a gyártók, hogy jól megszedhessék magukat. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Edifier E 3300, ez úgy néz ki mint valami váza.
-
parandroid
félisten
válasz
Pontosan ez jutott eszembe nekem is a cikk kapcsán. Ez a sok TV mind szép, és modern, meg okos, meg ilyesmi, de egyszerűen az ára miatt nem érdekel. Nem azért, mert nem tudnék összeszedni ennyi pénzt, hanem mert egy TV-ért nem adnék ennyit, tekintve hogy miylen iramban jönnek az egyre jobb, szebb, modernebb, csilivilibb modellek. Bemutatónak nem volt rossz, megismertüka piacon lévő újdonságokat, de a hazai pálya jellemzően egyfajta vásárlási tanácsadó is szokott lenni, azt hiszem a kritikai hangok pont ezt az aspektust hiányolják most.
Amire még kíváncsi lennék ennek kapcsán: az eladott TV-k milyen arányban lehetnek árkategória szerint. Valószínűnek tartom, hogy a kereskedők és a forgalmazók is hétpecsétes titokként kezelik ezeket az adatokat, pedig érdekes lenne tudni, hogy milyen arányban mennek a TV-k 100e alatt, 100-150e között, 150-200e között, stb.
p
-
urdongo
tag
Amióta a Quatron családot láttam kiállítva egy nagyobbacska műszaki áruházban, azóta bele vagyok zúgva a képébe. Engem a 3D sem különösebben érdekel, amíg 2D-ben is hátast dobok a látványtól az yrbg-nek hála.
-
Segal
veterán
Tényleg vicc az árakon lovagolni icipici utánnajárással a neten ezeket is olcsóbban be lehet szerezni de ha nem fontos a 3D akkor meg feleennyiért sokkal nagyobbat lehet kapni!!!! Vadonat újat dobozos, garis minden semmi átverés. Konkrét példaként én kb 2 hónapja vettem egy 55 colos c6000 es samsungot LED tv-t 370000ft-ért... Tény hogy vagy 2 centivel nagyobb a kávája mint a d8000-esnek meg nem tudja a 3D-t de kb feleannyi volt az meg hogy ezek már "okosak" meg youtube meg skype stb widgetek vannak rajta (engem is próbáltak meggyőzni egy drágábbra hogy milyen jó lesz) de amikor mondtam hogy a számítógépet is rá fogom kötni (elsődleges monitorként megy
) akkor feladták az erőlködést.
UI: Ez lényegesen jobb hazai pálya volt mint a múltheti (témailag) de azért várjuk vissza a mestert
-
mindegyik TV kicsi...
És drága.
-
judek
tag
Igen ez a 21:9 érdekes...bár lehet egyszer eljön ennek is az ideje
-
hemaka
nagyúr
21:9-es tv kéne
-
Volt szerencsém használni, illetve munkához kapcsolódóan nézegetni a Philips tv-t, mivel ott dolgozom. Azt kell hogy mondjam hogy számomra szinte az eddigi legtökéletesebb képet hozta össze mozizáshoz, 1 fél Full Hd filmet volt szerencsém rajt megnézni és brutálisan jó élmény volt. Fogalmam sincs hogy mit csinál a képpel, hogy ehhez az oldalarányhoz igazítja, de automatikus üzemmólban szépen kihúzta a filmet és gyönyörű teljes képernyős módban játszotta le mindenféle torzulástól mentesen. nagyon bejött. akkor még az árát nem tudtam, de most hogy olvastam már érthető, hogy tetszett. az LG eléggé jónak néz ki, tetszetős készülék.
-
21:9 oldalarány? Milyen felbontáson? Mert a honlapon találtam fullHD-ra utaló szöveget. De akkor hogy-hogy nem torzítja el a képet a hagyományos (nem 21:9) fullHD tv-khez képest?
És ha nagyobb mint a fullHD, akkor mi lesz a kisebb anyagokkal? Fekete keret köréjük? Vagy felskálázza? Milyen minőségben? Erről is szívesen olvasnék, mert a tényleges fullHD anyag jelenleg még elenyésző a hagyományoshoz képest.
Amúgy jó volt olvasni és kifejező volt a cím! Azt kaptam, amit vártam. Utalva a múlt heti kritikámra.
Watchdog: igazad van, ez el is kerülte a figyelmemet. A gyártó oldalán, a technikai jellemzőknél írják is, hogy 1db 1/6" 800k ccd. Mondjuk 60'000Ft-ért nem is vártam többet. Meg sem lepődök, kb 5 éve nincs fejlődés a kamerák alsó árszegmensében.
-
Watchdog
aktív tag
JVC kamkorder:
"1,6"-os CCD érzékelőket kapott" - ne túlozzunk, talán 1/6" érzékelőt... egyet... -
Móci
addikt
válasz
Ez jó ötlet, én is szívesen olvasnék ilyen teszteket, vagy esetleg csak bemutatókat is.
Nekem az a batár nagy Philips eléggé tetszik, megnézném élőben.
-
osztraksajt
őstag
Semmi baj nem lenne ezzel, ha mondjuk taglalnának 100-200e közötti tévéket és becsúszik néha egy-egy ilyen ajánló is, de az potenciális vásárlónak számító olvasók kb 90% a fenn említett árkategóriában keresgél. Ezekről általában csend van holott ott szívesen vennénk egy két komolyabb összehasonlító tesztet. Értem én hogy melyik forgalmazó menne bele hogy lehúzzák a tévéjét egy másik brand ellen, de ezeknek se sok értelme van.
Tudom, hogy nincs akkora bevétele a phnak hogy megvegyenek 2-3 TV-t hogy függetlenül mondhassanak véleményt szponzorpénz nélkül amit mondjuk nyugaton simán megtehetnek és aki ezért hibáztatja őket az bolond. Aki ilyet akar annak sajnos nyelve(ke)t kell tanulnia, üsse be a gugliba típust amire kíváncsi az elds 10 találat között lesz valami korrekt összehasonlító teszt ha márt 1-2 hónapja piacon van a TV de soxor korábban is.
Bár lehetne egy bazár, hogy tesztelt tévék mondjuk 10%-al ár alatt megvehető. Így pártízezer forintból elég komoly tesztmezőnyt össze lehetne hozni. Vagy akár a felhasználók is bedobhatnának TV-t tesztelésre. Micsoda flame war lenne belőle.
-
MLaca
őstag
sosem értettem, miért kell állandóan az árakon lovagolni.. ha valami nem nekem való - skip it - és csókolom. ha mindenért sírnék, ami nem nekem való, mert nem tudom megfizetni, mert nekem túl nagy, túl kicsi, túl büdös, túl koszos, túl ..., akkor állandóan csak rinyálhatnék a topikokban. semmi értelme, olyan, mint valaki csak azért beszél, hogy hallhassa a saját hangját.
-
plus44
veterán
Szép árak, nem mondok. De ez már egy másik réteget céloz...
-
TK36
aktív tag
Érdekes összeállítású cikk volt. Köszönöm.
Közel 1 milláért TV-t venni?
A Grundig tényleg nem jó (mi velük a probléma)? -
nismoka
addikt
A Grundig TV elég siralmas, na meg"került rá többek között egy HDMI csatlakozó is." 1db? Az igen. Az AC Ryan Playon! HD2 Mini+t tesztelgettem, nagyon jó képe és hangja van ebben a kategóriában, de a menü baromi lassú felfogású, a távirányitó pedig ritka gagyi. A samsung netes "smart" tv jól nézne ki ha nem fotel lábai lennének, és egy örökkévalóság amig betölt egy komolyabb weblapot. Majd jövőre talán már jobb procikat dobálnak beléjük. Addig is netezni jobb egy laptop.
-
McCoy20
tag
vegyünk tévét 900e HUF ért, végülis hitelből mehet....
-
GIJoe
addikt
Tudom, béna média lejátszónak nevezni, de ő rajta gondolkodom ennyit megér
Egyedül a DTS okozhat neki gondot, de ha MKV nagyméretű olyat töltök max amiben van AC3 -
djculture
félisten
válasz
osztraksajt #1 üzenetére
Ja csak tv adást ne kelljen rajta nézni,mert 10 éve ugyanazon filmek mennek.
-
osztraksajt
őstag
Hátha a locsolópénzből öszejön egy ilyen "megfizethető" tévére.
Nem flame, de a pana és az LG a személyes kedvenc ezek közül. Az LG a psszív miatt kap pirospontot(tudom csak fél-fullHD, de nekem a HDready 3D-vel sem volt felbontásbeli hiányérzetem), a pana pedig a plazmáért. Ha azok a feketék mesélni tudnának..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ismét rendhagyó hétvégi cikkel szolgálunk: ezúttal szórakoztatóelektronikai termékek közül válogattunk.
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest