- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels
üzenetére
Na látod még azt sem tudod, (pedig ha a téma összefoglalót olvastad volna) akkor tudnád, hogy a gyárit nem lehet szolgáltatósra feltenni de..
Ezt megkaptátok már?
Ezt kérdezted ugye én meg válaszoltam.
Na egy kicsit vegyél vissza lovakból, még el nem szaladnak......
Itt senki nem mondta, hogy független topick..
-
ANDROID???
addikt
válasz
castiels
üzenetére
P9 Litere valót

(Nillkin, előtte gyári flip, meg 360-as TPU) -
bubus66
nagyúr
válasz
castiels
üzenetére
Persze pl én oda-vissza meg csináltam csak olyat írok le amit meg is csinálok.. Sőt az először mikor megcsináltam még a mentést kellett kérnem mert (nem csináltam meg) de volt olyan Milestone2 (Külön köszönet neki) aki bevállalta, a mentést és ez által ő is dualositotta.
-
törölt tag
válasz
castiels
üzenetére
Én már csak azért nem vennék, mert hamarosan várható hogy elavul a SD800 is. Hiába erős és jó, akku ugye régi lesz és ha elkezd meghalni akkor kb. esélyed sincs gyárit szerezni, talán normálisabb utángyártottat drágán. Olyat kéne találj amin patika állapotú gyári kijelző van, mivel a legtöbb vagy kissé foltos vagy akár sárgásodik és hasonló gondok. Ma már újabb telefonban gondolkodnék, pl. Redmi Note 3/4 vagy valami hasonló.
-
ANDROID???
addikt
válasz
castiels
üzenetére
Na akkor, ezt a Telenor tudja, másik van egy topik, ez, itt kérdezz rá.

-
Diabo6
senior tag
-
winben
aktív tag
válasz
castiels
üzenetére
Samsung j5 2016?
Olyan van lakótársamnak, annó rendesen összehasonlítottam a két telót. Ennek (huawei) sokkal jobb a hangszórója (hangosan, teltebb hangot ad), az ujjlenyomatolvasó jobb a huawei-ben (nekem elég a hátát megsimizni a mobilomnak, ő egy csomó ideig szerencsétlenkedik a home gombbal), és közösen megegyeztünk, hogy ennek sokkal kellemesebben néz ki felülete (emui).Előnyként mondható a samsung mellett az, hogy van "fizikai" gombjai és nem a kijelzőből foglal el felesleges helyet, mint a huawei.
Teljesítményben a két gép gyakorlatilag ugyanaz, a kijelzők színhőmérsékletében vettem észre még különbséget, de az állítható kézileg is, kivéve azt, hogy a samu képe kissé túlszaturált, de nem vészesen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- DXRACER Prince L gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://i6.imageban.ru/out/2017/03/20/7e577530c3dfc238a3a9e303550b250c.png)

Nem használni ilyesmi, nem kockáztatni rendszer épség. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)