- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
Hali..
akkor hogy van ez a dupla koppos dolog? custom rom kell hozzá? vagy leirná nekem valaki?
-
Beretvás
veterán
válasz Liller7 #8078 üzenetére
De most akkor egyfojtában futtatni kell az alkalmazást? Ni cs valami modja ,hogy fusson de ne tudjak rola? Mint pl a lépésszámlálo? Meg lezárja de nem nyitja ki mindég. Lehet mert ablakos a tok nem eredeti teli? Érkezik hamarosan a gyári tok is csak a kicsi kinaiak ünnepe miatt csuszott..
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Végre megérkezett kinábol az eredeti flip tok, eléggé jonak tünik, és egyharamad ára mint magyarba..
-
Beretvás
veterán
hali..
valaki tudna linkelni mágneses töltövéget vagy minek hivják? alirol venném és tul soka fajta van.
-
Beretvás
veterán
válasz bubus66 #8669 üzenetére
valaki találkozott már olyannal , hogy nem megy a 4G? bevan kapcsolva de pl kézi hálozatválasztásnál is csak telenor 3G mellett marad a pipa ha átteszem a telenor 4Gre akkor is, közben meg kiirja , hogy regisztrálva a hálozatra, ja és van 4G lefedettség. Vns-L21 a verzio.
-
Beretvás
veterán
Felajánlotta a telo a frissitést 7 esre. Merjem vagy ne merjem mert az akkuidö romlása nagyon bosszantana. Nem tudom kijavitották e már.
-
Beretvás
veterán
válasz bubus66 #9793 üzenetére
Nekem nem opcio hogy naponta töltsem a telefont .. ezzel most valahol 2-3 nap között vagyok, az most lényegtelen menyit használom.
G2 ugyanilyen használat mellett tudott uj kora ota 1,5 napot nagyon max 2 de akkor kivolt minden kapcsolva. Na most nekem kényelmes ez az akkuidö, és ha ezt drasztikusan bukom a 7 essel akkor nem kérem.Csak ezért érdeklödöm. mivel ezt még nem néztem , hogy menyi kijelzö idöm van mire lemerül nem tudom az általad emlitett 6 orás hoz viszonyitani.közben megnéztem és ez nekem másfél nap alatt 2 ora kb.
Beta alatt sokan panaszkodtak az akuidöre, meg volt ott minden.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Sziasztok. Akkor itt csak szemfényvesztés volt az Oreo? Vagy van némi esély még rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.