- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok
-
bubus66
nagyúr
válasz
l.skywalker #14652 üzenetére
Engem hiába keresel, én sem tudom lekérni, a DcUnlockert keresd ott 4 euroért letudod kérni..
-
bubus66
nagyúr
mindenkinek!
-
bubus66
nagyúr
válasz
Repsol600 #14583 üzenetére
Szia a másik IMEI nem veszik el akkor sem ha singlere való ROM-ot tesz rá de az OTA-val ennek nagyon kicsi az esélye..
DS= VNS-L21C432B370 telepítés után egyből frissül a VNS-L21C432B380
SS= VNS-L21C432B371 telepítés után egyből frissül a VNS-L21C432B381Amit kaptál a csacsi67 fórumtárstól linket abban ez le van írva.
Mert az IMEI nem szokott csak úgy elveszni.. Nem TWRP-re lett a frissítés ráengedve?
(#14583) Repsol600
Azért látja az egy IMEI-t mert csak egy van neki azért mert független még nem biztos, hogy DS-is. Sőt ha dualosítod akkor is csak egy IMEI van.
Viszont OTA-n akkor sem megy fel rá az SS-ra való firmware, ha Dualositva van.
-
bubus66
nagyúr
válasz
robert900420 #14501 üzenetére
Szia és honnan töltötted le a TWRP?
Meg azt sem mindegy milyen firmware van rajta
-
bubus66
nagyúr
válasz
Energie X #14476 üzenetére
Szia ha eseteleg nem műkődne akkor várj vele egy kicsit mert múltkor server hibája volt.
Ha zavarna, hogy P Smart akkor itt az FF használatáról a leírás.
-
bubus66
nagyúr
válasz
PH-User #14457 üzenetére
Szia Ha HiSuitett felteszed akkor a USB hiba keresést is be kell kapcsolni, és a telefon le kell okézni a felugró ablakot enélkül nem nagyon szokott menni a dolog. Én Win10 használok minden gond nélkül csatlakozik, eddig mindegyik telefonom csatlakozott
Ezt csináld meg a telepítés előtt. Win 8-ra írja a Win 10-is ugyan így kell
-
bubus66
nagyúr
válasz
Pista622 #14441 üzenetére
Szia melyik RollBacket tetted, fel és arra melyik ROM-ot?
Mert neked ez kell
SS RollBack = HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L01, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian)
SS firmware= HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L01, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B161a, NEU)
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
snooze #14355 üzenetére
Szia kikapcsoláskor, mig nem rezzen gyorsan nyomd meg a Hangerő+ Bekapcsoló gombot egyszerre.
Különben meg milyen mokolt trutyit tettél rá? Már bocs de az XDA-n csak azok vannak...
Ma 3 telefonba lehetem életet az XDA-s trutyik miatt.
Legyen szerencséd, az FR az csak a stock firmawert oldja meg de az sem 100% egy bootlopnál.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
csacsi67 #14222 üzenetére
Nem lehet fastboot móddal a P9 Lite-re semmit feltenni csak az FF vagy OTA-val sőt a 7.0-8.0 már a 3 gombos se működik.
VNS-L21C432B380 ha ez van rajta akkor miért akarod újra flashelni??? Ha jól látom akkor Dual Sim-es?
A Finder kiírja, hogy van újabb akkor biztos, hogy van.... Annak a használatáról pedig van leírás a Logoutom (kár hogy nem lehet ignorálni) ott megtalálod... Előre közlöm, hogy a módszer miden egyes telefonon Huawei-n működik tesztelve van.
Ha Valamit elrontasz az csak is a te hibád és nem azé aki készítette a leírást, vagy aki megosztja veled a linket.
Ennek figyelembe vételével segítek, én ilyen vagyok látod ez a különbség köztünk valamit ha egy kis sérelem ér nem futok a moderátorokhoz....
-
bubus66
nagyúr
válasz
gbal65 #14214 üzenetére
De a B161-is felteheted
"Packages kézi beillesztése" - világos (itt adom hozzá manuálisan az oem info & custom.bin fájlt és ezzel fejezem be a B130-as ROM telepítést) Ezzel semmilyen ROM-ot nem telepítettél, a Rom majd csak ez után kell..
Ezt fel másold az SD kártyára és az oeminfo+ custom bin csere után Telepíted.
Csak 6.0-án működik
-
bubus66
nagyúr
válasz
gbal65 #14214 üzenetére
Szia Igen ugyan az csak akkor a B161-es lesz és nem a B131 azért adja ki mert ahhoz való ROM is ott van.. Remélem tudod mit akarsz csinálni, mert ha nem akkor lesz egy blokktégla... Minek kell elakadni, ha valami mást ajánl fel? Mivel nincs P9 Litem, ezért nem frissítem mert nem tudom ki próbálni de a Toilkitben lévő az biztos, hogy működik. Csak a megfelelő build számút kell feltenni.
Különben meg a logoutomból lelehet tölteni a B131 SS-t és azt az SD kártyára kell fel másolni
A Toolkitbe fele nem működik most néztem
-
bubus66
nagyúr
válasz
ORCA58 #14172 üzenetére
Olvasd el a leírást és meg találod, hogy kettő helyen kell a proxy beállítást visszaállítását végrehajtani.
Egyszer a wifinél.
Másodszor pedig a Hozzáférési pont-nál. Kell visszaállítani..Amikor szünetelted, a letöltést, és a wifi beállításoknál visszaállítod a proxyt
a Képen láthatott (nekem a Telekom) is vissza kell állítani az eredeti Hozzáférési pontra.
De ez a leírásba szerepel.
Ha ez meg van a internet hozzáférést és a wifi is állítsd vissza az eredeti állapotában és akkor letölti.
Telepíti is.. -
bubus66
nagyúr
válasz
Blue Eagle #14164 üzenetére
Már hogyne tudná letéglázni....
-
bubus66
nagyúr
válasz
scabiosa82 #14011 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
scabiosa82 #14009 üzenetére
Szia ezért
A Huawei leállítja a a weboldalán a firmware letöltési lehetőséget, egy irányba fókuszál.
Eddig a Huawei lehetőséget kínált arra, hogy az emui.huawei.com weboldalon a felhasználók letöltsenek különböző firmware verziókat a készülékeihez.
A letöltő felületen az utóbbi időben megjelent egy üzenet, amely arra figyelmezteti a látogatókat, hogy a weboldal ezen része hamarosan meg fog szűnni, vele együtt pedig törlésre kerülnek a publikus letölthető firmware elérhetőségek is.
Ennek oka az, hogy a Huawei kényelmesebb és kielégítőbb frissítési szolgáltatást szeretne nyújtani a telefonokra és tabletekre. Emiatt csak online, a készüléken keresztül kiküldött OTA frissítések lehetnek elérhetők. Korábban a készülékek EMUI szoftveréből kikerült az SD kártyás frissítés lehetősége, most pedig a direkt letöltési lehetőség is megszűnik. Nem lehet telepíteni. Itt még azt írja hamarosan de meg is szünt már teljesen.
Már rengetegszer elellett mondva hogy a 6.0-tól nem lehet telepíteni a 3 gombossal.
-
bubus66
nagyúr
Sajnos a Huawei megszüntette a BL nyitás lehetőségét.
Cunaja mestertől kaptam.
华为已经停止开放解锁通道了,下次 OTA 更新时对所有设备删除解锁必须的模块
Google fordítás: A Huawei megállította a feloldócsatorna megnyitását, a következő alkalommal, amikor az OTA frissítést eltávolítja, minden eszközre eltávolítja az összes szükséges modult.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
Totya_77 #13560 üzenetére
Mi nem érthető a logutos leírásban?
Ugyan az van leírva mint amit le írtak neked ha meg véletlenül egy zip nem megy fel akkor szar a leírás, mint, hogy rögtönözne az user...
Az a leírás alapján több 100 user megtudta csinálni..
Viszont nálad az volt a baj, hogy magad se tudtad mit akarsz csinálni.
Ami neked 3 napba teltet az a leírás alapján a lányomnak is 20 perc volt, nem engedték nekem meg csinálni, nekem, hanem nekiállt és Ő csinálta meg a barátjának...
Az nem mondtam, hogy a leírásba nem lehet hiba, de ha valaki nem tudja mit akar csinál, és még keveri is a szezont a fazonnal..
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
Totya_77 #13513 üzenetére
Először zárd vissza de utána ne felejtsd el ki nyitni.
a Toolkitel tedd fel ha akkor se jön be akkor csinálj egy FR
flashboot-tal (az fastboot) mit kell egyesével végig zongorázni?
fastboot devices
- fastboot flash boot boot.img
- fastboot flash recovery recovery.img
- fastboot flash cust cust.img ez helyett a vendor kell
- fastboot flash system system.img
- fastboot rebootEnnyit kell csak.. mielőtt neki állsz ajánlom figyelmedbe a frissítés és a oeminfo csere leírást a Loguotomba..
Az oldalamon fenn van minden a P9 Litehez ami innen hiányzik
-
bubus66
nagyúr
válasz
Totya_77 #13507 üzenetére
Szia
De attól, még ha a C432 fel teszed nem lesz független a telefon. SS Oemifo csere
Azt kell csinálni amit Robi64 írta a logotomba benne van minden ha valamelyik link nem élne keres, és javítom, vagy küldöm a linket.
És ezt tedd fel majd utána már frissíti
A Szolgáltatósra nincs RollBack
-
bubus66
nagyúr
válasz
AlfaGyuri69 #13445 üzenetére
Szia
Legelőször is a BL kell nyitni
Igy ahogy itt levan írva. A 7.0 nem dualosítható. viszont a szolgálatosra meg nincs RoLLBack tehát nem lehet vele visszaállni 6.0-re. Azt, hogy függetlenítve lett semmi köze hozzá a build akkor is Telenoros maradt. De megpróbálhatod hátha. A RollBack és a hozzá való ROM nekem megvan.
Ha 7.0-án vagy akkor vissza kell állni a 6.0-ra majd ott egy oeminfo + custo.bin csere és a B130 mehet most dualos lett és innetől a Dualost frissítést fogja kapni
-
bubus66
nagyúr
válasz
gabby123 #13433 üzenetére
Szia a félelmed nem volt alaptalan mert volt olyan, hogy a Telemaxtól meghajolt P8 Lite jött vissza, meg test_keyes volt vagy nem is a mi régiónkba való firmware volt rajta stb. ANDROID??? Fórumtárs az tudja.
Ezért kell a készülékről minden oldalról képet készíteni.. Sőt érdemes screenshotot készíteni róla (főleg szolgáltatósról) hogy gyárilag független, mert volt olyan, hogy független helyett függő jött vissza.
Mondjuk én is meg vagyok velük elégedve mert nekem is 1 hét alatt vissza egy alapcserés P8 Lite csak annyi, hogy a Telekomos szoftvert tették rá.
-
bubus66
nagyúr
Szia nem csak te kaptál mindenki kap aki rendelkezik Huawei fiókkal..
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok Minden Fórumozónak
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #13271 üzenetére
Hát Igen ha megválok pont nem kell frissíteni mert így a repült a garancia..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #13267 üzenetére
Addig semmit amíg nem kapsz hivatalos OTÁ-t az vissza fogja zárni. A Téma Összefoglalóban hol van le írva? Mert az meg lett szüntetve ott..
Miért kellene az FF-l próbálkozni.
Miért zavar 5 percenkét újra indítgatód? Mert ha nem akkor meg nem mindegy, hogy ott van..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #13267 üzenetére
Addig semmit amíg nem kapsz hivatalos OTÁ-t az vissza fogja zárni
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #13265 üzenetére
Ahhoz, hogy egyszer töltés le FF, Mikor meg kereste a frissítés kb 5% letöltésnél a letöltés szüneteltetni kell és visszaállítani a proxyt alaphelyzetbe. Különben, meg ha kétszer tölti le az se baj, mert ugyan úgy telepíti.. Viszont örülj neki, hogy nem lett test_keyes....
Én most csináltam így és minden gond nélkül telepítette. De az FF az biztos, hogy nem nyitotta ki a BL vagy te nyitottad ki vagy DCUnlockerrel lett csinálva.
Nézd meg a fastboot módba, hogyan van a BL
Telefon kikapcsol USB csatlakoztatva Hangerő le + Bekapcsoló gomb még egy zöld robot be nem jön és ott nézd meg mi van alá írva. 10 s nyomod a bekapcsoló gombot akkor újra indul a telefon.
Vagy nyitsz egy parancs sort
beírod hogy
adb devices
adb reboot bootloader
majd ha megnézted akkor utána
fastboot reboot -
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #13261 üzenetére
Magától meg nem szokott kinyílni..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #13256 üzenetére
Ez akkor írja ki mikor nyitva van a bootloader.
Különben meg nem kell nyomni semmit se mert 3 másodperc múlva újra indul
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #13253 üzenetére
Igen az mind szép és jó csak így nem tudom miről van szó..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #13251 üzenetére
Szia magától nem adja ki a BL nyitó kódot meg magától nem is nyitja ki csak akkor ha te lekéred és beírod neki..
Ehhez hasonló képet kapsz csak sárgával van a kiírás?
Vagy ilyen?
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok mindenkinek
kívánok.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Benipajti #13243 üzenetére
Ez a rendszert állítja vissza és nem a névjegyeket meg az alkalmazásokat.. Van olyan, hogy Visszaállítás az fogja visszaállítani..
Mert az elég érdekes lenne, ha te a rendszert letudnád menteni..
Ezt mentetted le nem??? És ezeket szeretnéd vissza állítani ha jól értelmezem?
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok!
A HiCare app-ot ne frissítsétek mert nem enged belépni.
Aki frissítette ez alapján tudja visszaállítani
-
bubus66
nagyúr
válasz
Mágus2 #13113 üzenetére
Feldobta a frissítés az lehet FF-es is? Különben a hivatalos OTA is félre tud menni, és hiába töltögeted le akkor se fog települni még nem csinálsz egy FR..
Nem mondta senki, hogy ne segíts de csak akkor ha 100% biztos vagy abban amit írsz.. Jó pár P8 Litet-P9 Litet hoztam vissza a halálból.. ha neked sikerült még a másnak nem biztos, hogy ugyan úgy sikerülni fog.
Mert ha OTA-n jött neki a frissítés akkor másodszor nem fogja letölteni, se telepíteni, amíg nem csinál egy FR-T.
Ha OTÁ-n jött neki és az a Bizonyos mappa az SD kártyán van akkor előfordulhat, hogy az FR után telepíti..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Mágus2 #13103 üzenetére
Mi köze van ennek a nyitott BL? Semmi.. gyerekek ha valakinek nem tiszta valami akkor inkább ne írjon semmit. Köszi
.... Hiba próbálja még egyszer akkor se fog menni.
Ez nem megfelelő build akartak rá erőltetni
Ha a Reboot System now-ra nem indul el a bekapcsolóra se fog és akkor csak a factory reset segít..
Ha az sem akkor jön a Fastboot.
-
bubus66
nagyúr
válasz
feloman #13100 üzenetére
Szia! Újra indításnál se csinál semmit?
Kapcsold ki és a Hangerő fel + Bekapcsoló gomb együttes nyomása amíg a stock recovery be nem jön..
Ott csináld meg
wipe chache
wipe/data/factory reset
System rebootEbben az állapotban csak rossz build számú ROM-ot akar telepíteni a de a Reboot system nowra fel kellene állni a rendszernek..
Hol lett véve????
-
bubus66
nagyúr
válasz
eldvor #13068 üzenetére
Bl nyitva van (azért kérdezem mert vissza záródhat)? Meg kell próbálni oemifo cserével helyre állítani..
Huawei P9 Lite Single SIM oeminfo csere. Vagy a dualos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged