- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterking
tag
Dualoshoz jött már valakinek Beta?
ANDROID??? Sikerült megoldást találni?[ Szerkesztve ]
-
Peterking
tag
Akkor egyenlőre ki kell hagyni a FR-t?
-
Peterking
tag
-
Peterking
tag
ANDROID??? Nálad hogy szalad az uj 7-es az első sokk után?
[ Szerkesztve ]
-
Peterking
tag
Köszi a tapasztalatok megosztásáért. Kitartás!
-
Peterking
tag
Én ezt kaptam most:. Kedves Péter! A béta teszten résztvevők listájával nem rendelkezünk. Amennyiben minden kritériumnak megfeleltél, az illetékesektől kapott visszajelzések alapján 02.03.-ig kiküldésre kerülnek a béta teszt frissítések, amiről 02.07.-ig szükséges beszámolót küldeni az applikáción keresztül ahhoz, hogy részt vehess a játékban. Megértésedet és türelmedet köszönjük! Ha további kérdéseid lennének, bátran fordulj hozzánk! Szép napot kívánunk!
-
Peterking
tag
Nekem még mindig nincs Beta. Viszont a Huawei szépen válaszolgat. Most a regisztrálás dátumát kérik meg a telefonszámom. Igérik kivizsgálják az ügyet. Aminek nagyon örülök, csak lassan vége a tesztnek, és még sehol semmi.
-
-
Peterking
tag
Nekem egyre többször fagy le a chrome. Megáll az egész telefon úgy 20mp-re. Másnál is csinál ilyet?
-
Peterking
tag
-
Peterking
tag
válasz mrbarbrady #7660 üzenetére
Valószinü egyszimes a készülék. A téma összefoglaló ajánlott olvasmány. Sok infót megtalálsz benne.
-
Peterking
tag
A PM Plusz-ból az 1.1.0 a legújabb?Nekem nem csinál semmit ha felrakom. 6.0-ás androidra. Nem kéne neki új menüt létrehozni a beállításoknál?
-
Peterking
tag
És tényleg megjött a Beta.
-
Peterking
tag
Beta-nál. Képernyőzár ikont sikerült már valakinek előcsalogatni, és asztalra rakni. Ha feltelepítek egy nem gyárit akkor csak pinkóddal tudom feloldani. Az ujlenyomat nem megy, kódot kér. A lebegő gomban van képernyőzár azzal minden ok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest