- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
tibcsiworld #14123 üzenetére
Mert az EMUI nagyon okos és takarékos... kivéve hogy több erőforrás ha állandóan újraindul valami. Persze ez normál esetben nem így van, de akkor is. Szimplán túl agresszív az összes energiatakarékos megoldás, mivel bekapcsolt kijelzővel is képes ezt csinálni.
-
Balathruin
veterán
válasz
tibcsiworld #14109 üzenetére
Játékkal több mint 3 óra egyáltalán nem rossz. Nem kell függeni.
AccuBattery, de a Huawei nagyszerű memóriakezelésével nem fog jól működni. Ha kikapcsol a kijelző mindegy mit csinálsz elkezdi lekapcsolgatni. -
Balathruin
veterán
válasz
zvolite80 #14098 üzenetére
Azért mert az még Antutu 6 volt, te már a hetedik verziót használod. Ha letöltöd valahonnan a régebbit akkor kb. annyit fogsz kapni mint a tesztben.
Mellesleg ez a teszt dolog mai napig semmit sem ér, ugyan annyi pontot kaphat kettő készülék, ebből egyet rémálom használni a másik simán megy. Hardveres nyers erő nagyon kevés helyen számít már, főleg felső-közép kategóriában. -
Balathruin
veterán
válasz
#01993216 #13200 üzenetére
Nálam gyári kijelzőn is kishibás a háttér világítás a jobb alsó sarokban. Mikor kibontottam a készüléket másfél éve az első pár percben feltűnt, de csak akkor látható ha keresem egyszínű háttérnél.
A legtöbb occsó kijelzőn halott pixelek is vannak, vagy foltok, hibás érintő (minimum töltésre megőrül), rossz fényerő és/vagy színek, stb. -
Balathruin
veterán
BL nyitás és a TWRP le van írva az összefoglalóban.
L21 C432 Single oeminfo | L21 C432 Dual oeminfo
A megfelelőt feltelepíted TWRP-ből majd 3 gombossal B160 ha dual B161 ha single. -
Balathruin
veterán
válasz
csemberlen #11322 üzenetére
Ellenőrizd hogy zseb mód vagy hangosodó csengőhang be van-e kapcsolva.
-
Balathruin
veterán
Mégegyszer leírom hogy nekem hogyan jött vissza a telefon. Ez csak akkor működik ha ki tudod nyitni a BL-t.
1) BL nyitás - nem részletezem, mert le van írva
2) TWRP telepítés - ez is le van írva, arra kell figyelni hogy a Nougatra való kerüljön fel
3) Na itt jön az ahol én máshogy csináltam. Kibontottam a ROM-ot amit telepíteni szerettem volna, hogy kivegyem belőle az oeminfo-t és azt telepítettem TWRP-ben.
4) Miután felment az oeminfo rögtön rányomtam a ROM-ot 3 gombossal, pontosan ugyan azt amit kibontottam.
Ez után tökéletesen működőképes lett a telefon. -
Balathruin
veterán
válasz
VOLTCRAFT(1) #11192 üzenetére
A hiba onnan jön hogy nem GG hanem valami olcsó "üveg" van rajta (tisztára műanyag tapintású). Akinek hullámos annak a szélein körbe minimálisan, de a Huawei logónál és a beszéd hangszórónál nagyon rossz.
-
Balathruin
veterán
válasz
macko77 #11111 üzenetére
SuperSu minek ha nem teljes a rendszered? Oeminfo fel és 3 gombos ami neked kell.
Amikor én csináltam ilyet (mert még nem volt rollback) akkor kicsomagoltam a romot (B151 nálam), oeminfo-t telepítő zipbe tettem - neked nem kell, anélkül is telepíthető - flash, 3 gombos B151.
-
Balathruin
veterán
válasz
eladogeppc #10980 üzenetére
Te ott hibázol hogy az amit feltettél 370-es az igenis végleges, de nem a te készülékedre lett kiadva (ami miatt kell az FF).
Szerintem sokkal egyszerűbb lett volna ha nem a B130-at kezded el visszatenni, hanem a 160-ast, mivel visszafelé nem lehet telepíteni. Gondolom ez nincs benne a leírásban. -
Balathruin
veterán
válasz
bubus66 #10748 üzenetére
Eszméletlen mennyiségű hiba van benne aminek a nagy részéről te is tudsz.
Nem szakadt rám a bank. Egyáltalán nem volt tervben ez a készülék, kényszerből kellett váltanom.
Aki nem tud olvasni vagy leírást követni az ne nyúljon hozzá, ilyen egyszerű. Tudom miről van szó, XDA 80%-ban arról szól hogy hogyan csináljam vissza a telefonom. Egyszer nekem is sikerült komolyabbat hibázni, de megoldottam.
Pont azért rossz a Huawei szoftvere mert a legbutább felhasználókhoz van igazítva. Ezzel nem akarok bántani senkit, de nagyon sokan a legalapvetőbb kezelését nem tudják a rendszernek, így eszméletlenül hülyebiztos ha magától mindent kiírt a memóriából és kikapcsolt kijelzőnél se enged futni semmit.
-
Balathruin
veterán
válasz
online1986 #10695 üzenetére
381 már a harmadik teljes, nem beta nougat.
Gadgetfan_: Csak úgy nem lesz ilyen. Ha nem tudni mit csinált, segíteni se lehet különben még jobban össze lesz kutyulva.
-
Balathruin
veterán
válasz
tucsok8510 #10549 üzenetére
Szinte lehetetlen teljesen elszúrni a készüléket. Az már más kérdés ha nem mered/tudod megcsinálni.
-
Balathruin
veterán
válasz
snooze #10314 üzenetére
Huawei hülyesége, szétbarmolták a gyári droidot, enyhén szólva megutáltam az EMUI-t pont az ilyenek miatt.
Teljesen csak akkor tudod megoldani ha lecseréled a gyári renszert, EMUI nagyon agresszíven bezár minden háttérben futó alkalmazást, továbbá nem 2GB memóriára írt szoftver fut a telefonon. -
Balathruin
veterán
válasz
Lasersailing #9270 üzenetére
Állítsd be WiFi hotspotnak aztán rácsatlakozhatsz bármivel ami WiFi-s.
-
Balathruin
veterán
válasz
ANDROID??? #8861 üzenetére
Most már egy ideje nekem is EazyGuard van, mert nagyon hullámos az üveg a telefonomon és ez volt az első 6 üvegből ami a logónál is feltapadt. A beszédhangszórónál továbbra sem jó, de az belefér.
-
Balathruin
veterán
válasz
hajraolaj1 #8826 üzenetére
Ha a fájl nagyobb 4GB-nál akkor nem fogod tudni felmásolni, mert az SD partíciója Fat32 ami nem tud annál nagyobb fájlméreteket kezelni.
-
Balathruin
veterán
válasz
ANDROID??? #8651 üzenetére
Van ennél olcsóbb, de jóval erősebb készülék. Nem csak drága lehet a játékra képes telefon.
-
Balathruin
veterán
válasz
DjShockh89 #8642 üzenetére
-
Balathruin
veterán
válasz
DjShockh89 #8635 üzenetére
Játszottam vele valamennyit míg nem untam meg (1 hónap), manuálisan kell beállítani a grafikát, mert amúgy többet is bír a telefon, de nem sokkal. Ami sokat segít ha a felbontást FullHD-ra állítod.
-
Balathruin
veterán
Itt van hozzá leírás.
Fel kell rakni a Revolution recovery-t, aztán a B336-os rootolt kernelt telepíteni és Play-ből letölteni a root kezelő alkalmazást. -
Balathruin
veterán
válasz
dewil666 #8062 üzenetére
A Lite nem olyan jó, a sima P9 már lehet jobb lenne.
Itt ugye a 2GB nem lenne gond, de nagyon rossz a memória kezelése. A fotókkal nincs gond, videózás ismét problémás, mert HD és FHD felbontásban fel vannak cserélve a hangcsatornák.
Nincs Gorilla Glass sem, nekem érzésre nagyon rossz volt az üveg és hullámos is a logónál meg a beszédhangszórónál, szerencsére fóliával árulják.
Akkuidő jó, de a RN4-hez közel sem fog érni, az elég kegyetlen lesz ilyen téren a nagyon takarékos SoC és nagy akku kombója miatt. -
Balathruin
veterán
Nálam az éjjeli merülés nincs jelen, alszik végig.
Mondjuk az is lehet hogy a hivatalos béta van elszúrva, én maradtam a TWRP-s megoldásnál. -
Balathruin
veterán
A készülék népszerűsége miatt megérgem, nagyon sok tulaj esetén több az átlag felhasználó akiket nem érint a dolog. Ezért talán nem gond ha nincs az mint hónapok óta XDA-n hogy kispista aki semmit se tud az egészről szétgányolja a telefont. Topikok fele arról szól hogy bootloop/soft brick, dehát én csak ezt meg ezt csináltam.
-
Balathruin
veterán
válasz
castiels #7493 üzenetére
Én már csak azért nem vennék, mert hamarosan várható hogy elavul a SD800 is. Hiába erős és jó, akku ugye régi lesz és ha elkezd meghalni akkor kb. esélyed sincs gyárit szerezni, talán normálisabb utángyártottat drágán. Olyat kéne találj amin patika állapotú gyári kijelző van, mivel a legtöbb vagy kissé foltos vagy akár sárgásodik és hasonló gondok. Ma már újabb telefonban gondolkodnék, pl. Redmi Note 3/4 vagy valami hasonló.
-
Balathruin
veterán
Ha jól emlékszem a 720p/1080p videók hangcsatornái továbbra is fel vannak cserélve.
Képeket nem próbáltatok? Ha minden igaz kevésbé mosottak, bár továbbra sem az igazi. -
Balathruin
veterán
Van angolul is, garanciát meg nagyon nehéz ennél a telefonnál elbukni, mivel megoldható hogy visszazárjon a bootloader.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- PlayStation 5