- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- E-book olvasók
- ZIDOO médialejátszók
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frewwy
tag
Sziasztok! Megoldható valahogy a root bootloader unlock nélkül? Eddig csak rootolt telefonjaim voltak, szükségem is lenne erre a lehetőségre, de a bootloader unlock utáni "Your device is not trusted" (vagy valami hasonló) felirat elrijaszt az elején. Esetleg arra van mód, hogy el lehessen tüntetni unlock után? VNS-L21 Dual és független a készülékem. Köszi!
-
frewwy
tag
válasz petya220 #7846 üzenetére
Köszönöm a választ! Ahogy láttam te eléggé ismered az erre a készülékre elérhető romok listáját, szeretnék tanácsot kérni. Custom romra átállás után nem romlik az akkumulátor teljesítményre itt? Régebbi htc telóimon romolás után kezdett gallyra menni. Daily Driverként már lehet LinageOS-t használni, vagy csak Revolutiont még? Revolutionban milyen a multitasking? Kicsit jobban kezeli a ramot mint a stock? (Mondjuk mivel gyári alapú, ezért nem hiszem, de hátha van valami kis tweak )
-
frewwy
tag
Sziasztok! Megoldható valahogy az infra is ugyanúgy, ahogy az OTG, vagy az tényleg nincsen benne? A régi HTC telómat távirányítóként is használtam, ezért kérdezem. Valamint mit gondoltok, kap ez a készülék is majd komolyabb xda supportot romok terén? Mennyire van létjogosultságuk az eddigi unofficial romoknak?
-
frewwy
tag
válasz petya220 #9444 üzenetére
Hallod petya, te most a stock 7.0-t használod? RR-en vagyok 6.0 alatt, legutolsó XDA-s builddal, szerinted jobb az a rendszer mint ez? Megmondom őszintén engem a huawei "csodás" ramkezelése tántorított el a gyári rendszertől, mennyivel jobb a helyzet a mindennapokban daily driverként használva az új hetest?
-
frewwy
tag
Összességében inkább érdemes kivárni az OTA-n való frissítést? Jut eszembe, ha valaki FF segítségével új romot tesz fel és azt használja, ha kijön egy újabb verzió a rendszer képes lesz azt megtalálni és letölteni OTA-n babrálás nélkül?
-
frewwy
tag
Valakinek nincs egy meticulus féle donater RR romja ?
-
frewwy
tag
A legújabb RR rom, vagy a B381 a jobb napi használatra szerintetek?
-
frewwy
tag
Sziasztok!
Garanciális kérdéssel jöttem most ide. Az én P9 liteom sajnos az esti zenehallgatás közben egyik pillanatról a másikra beadta a derekát és LCD hibás lett. Módosított rendszer volt a telefonon, nyitott bootloaderrel, azonban visszatettem látatlanban a b160 FULL-t, ami elvileg visszatette az egészet alapra és "LOCKED"-re zárta a BL-t.Se fastboot commandot, sem pedig adb-n keresztüli utasításokat nem fogad el. (ADB nem látja, fastboot az OEM lock miatt nem engedi a parancsokat.) Érhet bármilyen kellemetlenség garanciaügyben így? Továbbá, független a kicsike. Médiában vettem még karácsony előtt, ott azt mondták, hogy vagy elküldik ők a telefont, ami hosszabb idő, vagy én, viszont nekem kell leadnom. Szombathelyen lakom, ahol van a főposta külön kijelölt Huawei részleggel, milyen előkészületek mellett adjam le a telefont? Egyáltalán miket kell magammal vinnem? Válaszotok köszönöm!
-
frewwy
tag
Sziasztok! Eltört a belső LCD-m, vakon visszatettem a b160-at, hogy visszazárja a BL-t. Kijelző nélkül valahogy le tudnám ellenőrizni, hogy LOCKED státuszon van-e? Fastboot parancsokra "Not allowed"-et ír ki, szerintetek ez azt jelenti hogy sikerült háromgombossal visszatenni és nem kell aggódnom a gari miatt? Eddig custom romot használtam. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest