-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KorLaci
tag
Üdv !
December elején vásárolt P30Pro telómat szervízbe kellett vinnem.
Felül óvatosan ütögetve zörög, mintha lötyögne benne valami.
Mi a tapasztalat, általában mennyi idő a javítás a Huawei szervízben ? -
KorLaci
tag
válasz Samanbacsii #7886 üzenetére
Nekem 173 van, és azt írja, hogy naprakész. HiCare-vel néztem.
-
KorLaci
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni, aki jártas az NFC fizetésben.
Ma próbáltam az egyik áruházban fizetni a telefonnal, kipróbálva az NFC fizetést. Itthon megcsináltam, hogy az Erste kártyámat felvittem a telefonra, digitalizáltam is. Azt írta, hogy alkalmas NFC fizetésre, de az áruházban a pénztárosnak azt jelezte, hogy ellenőrizzem a mobil eszközt. A telefonon megjelent a fizetendő összeg, de nem tudtam fizetni. Mit kell csinálni, hogy működjön ? Mi a tapasztalat az NFC fizetéssel ? Működik rendesen ?
Köszi -
KorLaci
tag
Tudtok valami okosságot, hogy ne csak egyféle értesítési hang legyen?
Arra gondolok, hogy más értesítési hang lehetne, ha sms jön, vagy Viber üzenet, vagy hírek stb.
Múltkor vártam egy fontos sms-t, és az összes hír üzenet miatt kapkodtam a telo után, pedig nem is kellett volna.
Köszi -
KorLaci
tag
Hol lehet megnézni a magazin képeit? Egyáltalán hova menti le a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
KorLaci
tag
Üdv Mindenkinek !
Vettem a P30Pro-ra ablakos, intelligens tokot. Még szoknom kell a szilikon tok után. Nem biztos, hogy megmarad, mert vannak vele gondjaim. Szokatlan a flip, nehezen, vagy inkább, nem tudom használni egy kézzel a telefont. De ez a kisebbik gondom. A nagyobbik gondom az, hogyha becsukom a tokot, lezáródik a telefon, a kijelző átvált, egy pár másodpercig világít, majd kialszik. Tök fekete lesz a telefon. Ez pedig necces, mert sötétben tök egyszerű volt megtalálni a telefont, és csak rápillantottam, és láttam az órát, hogy van-e üzenetem, stb. De így semmi, mert teljesen kialszik a kijelző.
Meg lehet ezt valahogy csinálni, hogy állandóan világítson az óra ?Köszönöm a segítséget, és Boldog Karácsonyt Mindenkinek !
-
KorLaci
tag
Lassan kezdem bánni, hogy ilyet vettem. A Nillkin szilikon tok viszont besárgult, pedig tetszett a kék hátlap. Úgy látszik nincs tökéletes megoldás.
-
KorLaci
tag
Üdv!
Szeretném bekapcsolni a Huawei telefon keresés funkciót, de nem találom, hogy hol kell. A leírás szerint a Cloudban kellene bekapcsolni, de nekem nincs olyan.
A 11-es Emui van a P30 pro-n. -
KorLaci
tag
A kép lemaradt. [kép]
-
KorLaci
tag
válasz borsosolajos #17839 üzenetére
Köszi a választ!
Közben beszéltem a Huawei vevőszolgálattal is. Azt mondták, hogy azon a készüléken, amin megy a Google ( P30pro) csak a Google féle készülékkeresés van, a Huawei féle nincs.
Ez van.
Üdv: KorLaci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest