Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi az infót!
Közben megtaláltam és én is rájöttem, hogy a google a ludas. Bár a Huawei a P30-nál az "Intelligens feloldás" név alá rejtette a funkciót, de valójában maga az alkalmazás megtalálható a "Megbízható alkalmazások" menüpont alatt a Smart Lock (Google) néven.
Szóval azok a telefonok, amelyek GMS támogatottak, ott a google féle Smart Lock van. -
AtHoS
nagyúr
Nálam 10-es alatt ugyanez, bár én nem használom az Intelligens feloldás funkciót, de belépve a menüjébe képernyőzár kód megadása után semmi választási lehetőség nincs, csak az információs szöveg a képernyő felső részén.
Amúgy S23 sorozatnál a hónap elejei frissítést követően ugyanez a jelenség ütötte fel a fejét és Google-ra mutogatnak hogy náluk van a hiba. Valószínű ugyanez van a P30-nál is, mert itt frissítés nem jött a telefonra
-
Sziasztok!
9-es droidot használok és olyan problémám adódott, hogy az intelligens feloldás (alias Smart Lock) alól időnként eltűnnek a rögzített helyek és Bt eszközök, csak egy üres oldal jelenik meg, ahol csak a felső szöveg látszik, de egyetlen menüpont sem. Egy újraindítás után megint működik egy pár napig , de pld ma már 2x kellett újraindítani.
Ismert a probléma, esetleg járt már így más is?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest