Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dave0825

    őstag

    válasz Lami66 #2375 üzenetére

    Nem szoktam lelakatolni, meg ha le is van, attól a kézi bezárással szerintem bezárja. Megnézem, ha lakatot teszek rá, úgy visszajön-e. Kösz.

    (#2376) atike: Nekem szerintem az FR hiánya miatt akadt be valami miatt több minden is.
    TeamViewer-t én is használom 2-3 naponta, tegnap nekem azért nem ment, mert frissebb volt a gépen, mint telefonon, egyformán kell frissíteni mindegyiket. EMUI 9-en is volt ilyen gond, de az nem mondta meg, hogy azért, mert nem egyforma a verzió, csak írta, hogy nem tud csatlakozni... 10-en legalább kiírta, hogy ez a gond, nem kellett Google-ben rákeresnem, hogy mi lehet a gond. :)

    Más: már bánom, hogy nem csináltam képernyővideót a HiCare-es frissítésről, hogy mindenki elhiggye, hogy hiába ugyanaz a Szoftverfrissítés jön be, akkor is abban találja meg valahogy. Direkt megnéztem, sima beállításokban nem találta meg, HiCare, Frissítés, ott meg igen. Ugyanúgy mobilnetről, mégcsak nem is az, hogy Wifiről meglett, mobilnetről nem. Még Honor 8-on volt egyszer olyan, hogy többeknek mobilnetről megtalálta, Wifi-ről nem, vagy ha nem volt bent SIM-kártya akkor igen, valami ilyesmi mókolás volt. :)
    Ezt megnézheti, akinek még nincs frissítés HiCare-ből sem, hogy SIM nélkül, ha úgy se, akkor mobilnetről, nem Wifiről. Hátha.

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

Új hozzászólás Aktív témák