Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bubaaa

    aktív tag

    Sziasztok. Tegnap óta én is gazdája lettem ennek a gyönyörű készüléknek. Már majdnem belaktam,de apró cseprő dolgokba mindig belefutok a használat során,így biztos lesz még mit állítani.. Extreme Digitalból vettem,bele is pakoltam a telenoros,és vodás kártyákat,jött is egyből a frissítés 150re. Azon viszont meglepődtem hogy a bekapcsoláskor már 145 volt rajta. Végig olvastam a topikot,és az összefoglalót is,de egyből lenne is pár kérdésem.

    Ha üzenet érkezik,az értesítési sávban megjelennek számok,a szolgáltatók mellett. A honor 7 nél kis ikon jelent meg,kis viber,kis facebook,kis gmail egymás mellett. Itt be lehet ezt állítani valahogy?

    A másik mikor tárcsázok a körnél nem jelenik meg semmi,így ha nézem a kijelzőt nem látom hogy felvették e,a réginél forgott egy kis karika míg csengett..

    A harmadik pedig gyári témával kapcsolatos. Amit használtam a honoron,sajnos nem találom sehol. Pedig annak voltak a legszebb ikonjai. Back light névre hallgatott. Tudtok esetleg olyat ahonnan le lehetne tölteni?

    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák