Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Peet

senior tag

válasz eurolac #23619 üzenetére

Én is ACR-t használok most hívásrögzítésre, előtte az LG G2-n a Call Recordert használtam ami szuperül működött. Sajnos hiába vettem meg a Call recordert, ezen a telefonon nem ment. Az ACR oreo alatt működött, meg is vettem azt is, de akkor is külön program kellett a háttérben futó program értesítésének eltüntetésére. Pár hete frissítettem pitére, és lám, még jobb lett az ACR, oreo alatt ugyanis néha előfordult, hogy elfelejtett rögzíteni, ez pite alatt elmúlt. Most vagy 2 napja jött viszont egy értesítés a programban (valószínű, amiről beszélsz) és azóta a másik felet sokkal halkabban hallom a felvételeken. A program súgójából előkotortam az értesítést, amit a múltkor feldobott, lefordíttattam Google translate-el és az alábbiakat olvastam ki belőle:
    - a Google mostantól tiltja a hívásrögzítést minden külön feltelepített programnak
    - Oreo vagy az előtti verziókra nem vonatkozik a tiltás, de ugye akkor ott a biztonsági kockázat, hogy régi androidot használsz
    - Huawei telefonoknál talán még lehet az általad is írt beállításokkal próbálkozni, hogy a mikrofont érzékenyebre állítod, mert nálunk talán nem gerjed úgy össze a hangszóróval mint más telefonoknál
    - ha jól értelmezem a Google most már nem engedélyezi a hivófél azonosítását sem, tehát nem fér hozzá a névjegyzékhez sem a hívásrögzítő program.

Szép és jó, hogy a Google így védi az embereket (nyilván a GDPR miatt rá is van kényszerítve), de ez akkor is egy nagyon hasznos funkció volt, mert hát én sem jegyzek meg minden telefonban hallott információt elsőre. Persze a hangfelvételeket pl. bíróságon eddig sem lehetett volna használni ha valaki abban reménykedett.

Új hozzászólás Aktív témák