Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz asddsa #21115 üzenetére

Ez szerintem is idióta vélemény, ha lehet annak nevezni, így engem is hidegen hagy, viszont az igen, hogy a kép azért mindenféle állítgatás nélkül jó legyen ma egy flagship-nek nevezett telefonban...A lényege az előbbiekben van, aki szereti csesztetni a beállításokat, hogy jó fotót csináljon, annak fényképezőgép kell, de aki előkap, lő és ilyen végeredményt szeretne elérni csak néhány példa... [link], akkor ne reklámozzák rogyásig, hogy a sok kamera milyen kicseszett jó a mate 20 pro-ban, mert ezeknek a közelébe nem tudtam hasonlót sem lőni alapból a huawei új csodájával.

Pölö...ez egy winfos lumia 950 xl, ami ugyan már rég használhatatlan rendszerű, de több, mint 3 évesen is zsebből előkapva olyan képet lő, amiért kár falhoz vágni, mert kb azt érdemlené a telefon, akkora fost csináltak belőle microfosék. Mindegy is ez a része...

De a a "többiek" , nevezzük így a gyártókat, még mindig nem ismerik a titkát, hogy vajon egy darab kis lencsével, hogyan lehet alapból, zsebből ki és klikk lőni ilyen minőségű képeket? És akkor kirin 980 meg 4 kamera, erős proci, de lassan már a 4k 60fps-t is kiköhögi a középszerű sáomi, akkor itt mi a lófütty lehet a gond?

[Mint írtam ezek a képek egy 2015 októberében megjelent készülék röhögve tudja zsebből előkapva és klikk és a 4K videót is, igaz nem 60fps-ben, de itt olyan hardverről van szó, ami csak 90 ezret tud gurítani antutuban.
    Azért írtam, hogy a fotózást már rég kimaxolták, egyszer ennél, utána annál lesz egy nagyon picivel jobb a kép, de egetverő különbség ekkora lencsékkel már nem lesz. A mate 20 pro meg fogja be a pofáját és próbálja el kitalálni, hogy lumiáék mt tudnak 4 helyett egy lencsével.

De most kiszálltam ebből a témáből végleg, ami m20pro :). A készüléket tegnap leadtam, pénz visszafizették, nem jött be és ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák