Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
asddsa #21115 üzenetére
Ez szerintem is idióta vélemény, ha lehet annak nevezni, így engem is hidegen hagy, viszont az igen, hogy a kép azért mindenféle állítgatás nélkül jó legyen ma egy flagship-nek nevezett telefonban...A lényege az előbbiekben van, aki szereti csesztetni a beállításokat, hogy jó fotót csináljon, annak fényképezőgép kell, de aki előkap, lő és ilyen végeredményt szeretne elérni csak néhány példa... [link], akkor ne reklámozzák rogyásig, hogy a sok kamera milyen kicseszett jó a mate 20 pro-ban, mert ezeknek a közelébe nem tudtam hasonlót sem lőni alapból a huawei új csodájával.
Pölö...ez egy winfos lumia 950 xl, ami ugyan már rég használhatatlan rendszerű, de több, mint 3 évesen is zsebből előkapva olyan képet lő, amiért kár falhoz vágni, mert kb azt érdemlené a telefon, akkora fost csináltak belőle microfosék. Mindegy is ez a része...
De a a "többiek" , nevezzük így a gyártókat, még mindig nem ismerik a titkát, hogy vajon egy darab kis lencsével, hogyan lehet alapból, zsebből ki és klikk lőni ilyen minőségű képeket? És akkor kirin 980 meg 4 kamera, erős proci, de lassan már a 4k 60fps-t is kiköhögi a középszerű sáomi, akkor itt mi a lófütty lehet a gond?
[Mint írtam ezek a képek egy 2015 októberében megjelent készülék röhögve tudja zsebből előkapva és klikk és a 4K videót is, igaz nem 60fps-ben, de itt olyan hardverről van szó, ami csak 90 ezret tud gurítani antutuban.
Azért írtam, hogy a fotózást már rég kimaxolták, egyszer ennél, utána annál lesz egy nagyon picivel jobb a kép, de egetverő különbség ekkora lencsékkel már nem lesz. A mate 20 pro meg fogja be a pofáját és próbálja el kitalálni, hogy lumiáék mt tudnak 4 helyett egy lencsével.De most kiszálltam ebből a témáből végleg, ami m20pro
. A készüléket tegnap leadtam, pénz visszafizették, nem jött be és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest