Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
Aryon87 #18994 üzenetére
Később fotózok párat és kipróbálom az általad preferált beállításokat.
Alapvetően élességet a fotóimnál nem szoktam állítani.[link]
Linkeltem egy mappát nektek.
Ebben van benne pár kép amiben teszteltem a telefont.
Az éjjeli képeknél éjjeli fotózás pontot választottam.
De eléggé gyatra az eredmény.Van két képkivágásom az egyik pro mód a másik pedig raw mód.
Továbbá raktam fel pár cicás képet ahol állítottam a rekeszértéket.
A háttér olyan amilyen viszont a cica alapvetően nem éles.
Ennyire megzavarja a kerítés a telefont? -
válasz
beyruth82 #18995 üzenetére
Telekomos korlátlan mobilinternet, 4G+ van itt, jóval gyorsabb a lakás bármelyik pontján, mint a UPC 120/10 Mbps.
Telefonra pláne bőven elég (lenne) a UPC 120/10 Mbps is, ráadásul egy szóra tenné be a szolgáltató az 500-as netet - vagy itt az ajtótól karnyújtásnyira a DIGI és Telekom 1000-es net, a UPC előfizetésen már régen nincs hűség, bármikor válthatnánk -, de nincs rá szükség, pláne így, hogy a Telekom jól nyomja a mobilinternet sebességét.
A Telefonra wifi útján csak bő 400 Mbps, nagyon ideális esetben maximum 500 Mbps körül jönne át a 867 Mbps AC 2*2:2 MIMO kapcsolatnál, de semmi olyat nem csinálok a mobilon, amire 100+ Mbps kellene, sőt, sokszor jóval kevesebb is elég. -
Aryon87
félisten
válasz
kelly7 #18980 üzenetére
Nekem ilyen van, 3-at rendeltem korabban, a 2 P9 is vigan hasznalja.
Mir i: persze hogy zajos a raw, pont ez a lenyege. Kali leirta. Az automatika ezt a zajododast tunteti el ugy, hogy mar a minoseg rovasara megy. Ezen kellene valtoztasson a Huawei.
Lightroomban a zajszurest 25-35 ertekre szoktam allitani, az alatta levo "detail" csuszkat meg felhuzom 100-ra, es egesz jo eredmenyt japok. Elesites se artana, a sharpening nalam 50 korul van, a radiust leviszem minimumra, a 0.50re.
Alatta levot pedig 40 korulire allitom.
Ebbe a reszbe alaposan belenkell nyulni, de meg igy is megmarad a kep termeszetesnek, es nem egy Samsung fajta csicsakepet kapsz (kiveve ha a szinbeallitasnal nem tolod tul a szaturaciot)
-
válasz
Stormend #18988 üzenetére
Szia,
A telefonon nem nagyon tudsz mit állítani - max a Wi-Fi+ funkciót -, a router felel a beállított csatornákért, sávszélességért...stb. annak a beállításait lenne érdemes ellenőrizni.
A wifi nagyon sok tényező függvénye, ezért az eszközök típusát és beállításait ismerni kellene, hogy konkrétumot lehessen mondani.
Milyen típusú a router/HGW/ONT? (Ha ez ismert, akkor akár a részletes beállításban is egyszerűbb segíteni.)
Milyen sávon szór és csatlakozik arra a telefon, 2.4 GHz vagy 5 GHz?
Milyen csatorna van beállítva, automatikus vagy valamilyen manuális?
Sávszélességre az elsőnél 40 MHz, a másodiknál 80 MHz van beállítva?---
Ez a mobilinternetes adatkeret érdekes dolog, nekem korlátlan van, így még itthon sem kapcsolok át wifi hálózatra, de így is nagyon változó, némely hónapban csak 2 - 3 GB megy el, máskor meg a többszöröse.
Ha átkapcsolgatnék itthon wifire, akkor tudnék takarékoskodni, de nem tehetem meg, mert néha hirtelen kell nagyobb adatmennyiség, emiatt van korlátlan, nem lenne kifizetődőbb, ha hónapról hónapra ugrálnék a díjcsomagok között. -
válasz
tamasas0913 #18990 üzenetére
Én 7,88 gigat hasznalok havonta átlagosan.Az elején 10-en felül (a 18 gigasnál volt torrent is) mostmár az 5-öt is alig érem el.Otthon wifi mindenhol mashol mobilnet és abszolúte nem spórolok vele még az alkalmazasokat is frissítem vele ha feldobja.Videókat is megnézem amik érdekelnek,szóval mindent.6 giga szerintem is az a határ ami már elég kényelmesen ha otthon wifi mindenhol mashol mobilnet.
200 mega viszont rettenetesen kevés szerintem is -
spanyoll
addikt
Egy dolgot azért senki ne felejtsen el: ez egy eszköz. Minden eszköznek megvannak a korlátai, de ügyesen használva gyengébből is ki lehet hozni szép eredményeket; hát még egy nem gyengéből.
Természetesen most a fotóra gondolok. Látom, hogy néha felkapja a fejét a fanyalgó-hullám (ez most nem szól senkinek közvetlenül, simán csak látom, hogy megint előjött aztán eszembe jutott).
A telefont iparos fotósként (nem mondanám magam művésznek, azért hangsúlyozom, hogy iparos) használom néha munkára is. Van megrendelőm aki kér helyszínen azonnali fotókat, nekik gyorsan lövök párat, telefonos lightroomban kicsit megpofozom presettel mondjuk, aztán mehet is ki nekik facebookra.
Fotóztam már a telefonnal csillaghullást, víz alatt pályázatra képeket (amivel nem nyertem de az már nem a telefon hibája).
Ez azt jelenti, hogy a telefon kurvajó csak azok a bénák akiknek nem tetszik? Dehogy.Simán csak azt akarom kihozni ebből az egészből, hogy a látottak alapján a telefon automata ai-s képei sokaknak nem tetszenek ami egy dolog. Ízlésről vitázni butaság lenne, tehát mindenkinek a saját preferenciája.
Innentől pedig csak az a kérdés, hogy ez mekkora probléma valakinek. Ha nagyon nagy, akkor ott a samu a túlszaturált eye-candy képeivel és mindenki boldog.Videó detto. Egy sony rx100mk5-t megszégyenítő szenzor és rendszer van a telóban? Lófaszt! De ha valaki hobbistáskodni akar, akkor ügyesen lehet használni ezt a kis gépet is. Veszel alá egy 30 rongyos kis telefonos gimbalt, 5K-ért a filmic prot, és van 100mbps bitrátájú videód, rendes stabilizálással, amiből azt vágsz magadnak amit szeretnél.
Jobb ennél egy s9? Videóban biztos, bár nem néztem. De amennyit én videózok elég ez.A lényeg, hogy persze, nem tökéletes a rendszer, de ha a sok pro-t és kontrát összehasonlítjuk és valaki azok alapján azt mondja, hogy oké, a kamera automán nem az igazi, de hát minden más rohadt jó és nem váltok, akkor minimális időráfordítással ki lehet tanulni a hibáit, azoknak a megoldását aztán mehet a móka.
-
tamasas0913
tag
válasz
bandigyerek #18989 üzenetére
Én a 6GB-tal épp kijövök. Mondjuk én használom is a telefont rendesen. Szóval, ha csinálok egy szép képet és havernak elküldöm vagy felteszem valamilyen oldalra akkor megy az is mobilnettel. Nem várom meg, hogy wifi közelbe érjek. Sokat nyomom a prohardvert is mobilnettel. Nagyon nem figyelek oda, hogy min netezek, mármint milyen hálózaton. Így elég a 6GB.
-
Stormend
újonc
Sziasztok! Nekem van egy problémám. Az a probléma hogy 3 napja kaptam meg a Huawei Mate 10 Pro telefonomat és amikor csatlakoznék az otthoni wi-fi-hez akkor rákapcsolódik de viszont nagyon belassul a net és egyszerűen nem tudok semmit se csinálni,viszont ha kikapcsolom a wi-fi-t a telefonon akkor visszaáll és rendesen működik a net.Próbálkoztam mindennel kikapcsoltam meg be a routert semmi, a telefonon kikapcsoltam a wi-fi-t meg be akkor se semmi.És szerintetek mit kéne tennem hogy rendesen működjön a telefonon a wi-fi? :/
-
mirci18
addikt
Tudom .
De dobok fel pár teszt fotót a mai nap folyamán hogy megmutassam nálam milyen különbségek születtek. -
mirci18
addikt
Mert a te csomagod marhára megéri.
200 mb mobilnettel meddig mész 2 napig?
Én most váltottam havi díjat lett volna olcsóbb is de jobb is az nem biztos.Most 5800 ft-ért van 6 gb netem korlátlan telekomos hívásom és 150 ingyen perc mellé más irányba.
Ezt a rablánc dumát nem tudom minek kell erőltetni.
Manapság aki okostelefont használ és nem csak töltésre akarja használni meg fényképezésre az nem kártyásan használja hanem előfizetéssel.
Mivel úgy kapsz nagyobb gazdaságosabb csomagokat meg kedvezményeket.Ha neked nem felel meg a hivatalos garancia a Telekomnál 100-130 k-ért akkor vedd meg nyugodtan szürkeimportból 140-ért. Majd ha a garira kerül sor meg foghatod a fejed.
-
mirci18
addikt
válasz
Aryon87 #18884 üzenetére
Én próbálgattam a raw fotózást.
De számomra csalódás volt.
Beltérben nagyon zajos képeket lőttem vele.
Mellette a sima pro fotók jobbak.Kültéren egész jó fotókat lehet készíteni.
Ahogy én látom jobb vonalélességgel mint a régi Lg g5-ömön.Ami nem tetszik annyira az a rekeszállítás.
Nagyon pontatlan az állításnál ha mosni akarom a hátteret.
De azt is észrevettem hogy háttérmosáskor sokszor pontatlan a fő téma is.Az éjszakai fotózás sem győzött meg.
Szebb élesebb képet nem kaptam tőle mint a sima vakus fotózástól.
Lehet állvánnyal jobban járnék.Személy szerint én szeretek fotót szerkeszteni bár általában a lightroom elég szokott lenni.
Magával a telefonnal meg vagyok elégedve. A videó az nem az erőssége de sebaj ez legyen a legnagyobb gond. -
coyotex
tag
https://www.ebay.com/itm/5D-Curved-Clear-Full-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-for-Huawei-Mate10-Lite/282843031779?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D1%26asc%3D20131003132420%26meid%3Da15fb7f91899445ca01458daaefd0d69%26pid%3D100005%26rk%3D5%26rkt%3D12%26sd%3D253468990141%26itm%3D282843031779&_trksid=p2047675.c100005.m1851
-
Bubaaa
aktív tag
Szóljatok ha találtatok megfelelőt,mert nekem is kell kijelzővédő üveg.
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok.
Be léptem én is a klubba egy kétkártyással. Gyári okostokom van, de az üvegfóliát le cserélném valami normálisra. Linkelnétek olyat ami bevállt? -
quint
aktív tag
válasz
Bubaaa #18962 üzenetére
A hivatalos hüvej lapról lekérdezve ország infó nincs, a garancia lejárati ideje helyes, mint ahogy az is, hogy az EU tagállamokban továbbá Izlandon, Norvégiában és Svájcban érvényesíthetem a garanciát.
Ha valaki ezekben az országokban veszi hivatalos forrásból, akkor őt is ugyanerről az érvényességi területről tájékoztatja a Huawei, vagyis ha a magyar hüvej köcsögösködik, akkor anyucinál panaszt kell tenni, és az majd taknyosra szopatja őket.
-
Bubaaa
aktív tag
Srácok,én áprilisban futottam bele. GSM boltos Honor7,másfél éve volt nálam,sárgult a kijelzője egy helyen. A bolt 1 év garit adott rá,így érdeklődtem a Huawei ügyfélszolgálatnál. Pár levélváltás után,ezzel zárult a levelezés!
Köszönjük visszajelzését!
Tájékoztatjuk, hogy az IMEI számok (xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx) ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy az Ön által hivatkozott készüléket nem cégünk hozta forgalomba, német régióra kiadott termék. Ennélfogva cégünknek, mint gyártónak nem áll fenn a Ptk. 6:168 § szerinti termékszavatossági felelőssége.
A leírtak alapján sajnos nincs lehetőségünk elvégezni a termék kijavítását, a jótállási feltételeket a következő linken tekintheti meg: https://consumer.huawei.com/hu/support/warranty-policy/ .
Javasoljuk, hogy panaszával ahhoz a kereskedőhöz forduljon, ahol a készüléket vásárolta.
Megértését előre is köszönjük!
Üdvözlettel,
xxxxxx
Huawei Ügyfélszolgálat -
-
zeno79
őstag
Nekem még mindig nem jött meg a 150-es, jelenleg a BLA-L09 132(C782)-n vagyok. UK.
-
wwhy
veterán
válasz
tamasas0913 #18956 üzenetére
Megtudjuk, mert hétfőn újra felhívom őket/íok, van még pár gyakorlatilag új M10Pro eladó
-
tamasas0913
tag
-
válasz
stnorcy #18952 üzenetére
Szia,
Biztos nem merül feledésbe, de az új Mate az új főverzióval jön és addig nem nagyon szokták kiadni az előzőre, csak utána, bár olvasni olyat, hogy most ezen változtatnak, de ez csak akkor derül ki, ha már megtörtént.
P20 Pro-ra hol kezdték el osztogatni a 9-et? Nem találok azzal kapcsolatos infót, ráadásul 9-es béta is hamarabb volt a Mate 10 Pro-ra.
8.1 már nem biztos, hogy jön, hanem egyből 9. -
wwhy
veterán
válasz
tamasas0913 #18951 üzenetére
Fura.
1001%, h nem szürkeimport, egyrészük román szolgáltatós (Orange), másrészük hivatalos Huawei Márkaszervizben vásárolva.Mivel több Mate10Pro-t ezen okok miatt eladtunk, több itthoni potenciális ügyfél (innen, topikon belül) is felhívta a hazai H-t, és mindenkit leráztak. Te vagy az első ember, aki az utóbbi 6 hónapban arról ír, hogy szó nélkül javították valaki valakijének a külföldi készülékét.
Május 30-án írták: "Tájékoztatjuk, hogy mivel a készülékek nem belföldön kerültek forgalomba, így nem áll módunkban kiterjeszteni a garanciájukat Magyarországra. Amennyiben probléma lép fel a vásárolt készülékekkel, kérjük keresse fel a vásárlás helyét vagy annak szervízpartnerét."
Minden hitetlenkedés nélkül, kérd el nekem erről az igazolást, és ha nem régebbi, mint 6 hónap, fizetek 10e Ft-ot (azaz a külföldi számlát + itthoni javítási papírost), megér ennyit, hogy tovább rúgjam a H seggét.
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Mate 10 Pro nem kapja meg soha a frissítést 8.1 re? P20 Pro - ra már elkezdték a 9 et osztogatni. Vagy ez a teló is olyan lessz mint a többi nagyobb Huawei modell hogy igérgetnek aztán semmi? Annó P8-ra is igértek mindent aztán off. Most elkezdik a Mate 20 Pro eladását a Mate 10 Pro meg feledésbe merül? -
tamasas0913
tag
Neked az a tapasztalatod, nekem más.
Haver ausztiában vette anno a P9 lite 3GB-os kiadását ami itthon nem is volt kapható, csak a 2 GB-os.
Nos. Neki számlája se volt róla garipapírja sem, mert valami kinti céges mobil volt amihez nem kapta meg a papírokat. Szoftveres gebasz volt vele. Szervizbe küldés előtt rájuktelefonált, hogy garis e a készüléke. Bekérték az imei-t és már mondta is az ügyintéző, hogy természetesen. Még azt is megmondta neki, hogy ausztriában hol vásárolták. Fel lett küldve a szervizbe, megcsinálták garanciába.
Másik haver spanyolországban vásárolt P10-ét gariztatta itthon minden gond nélkül.Na most akkor mond meg kinek van igaza?
El tudom képzelni egyébként, hogy a román vásárlásotok szürkeimportos készülékek voltak. Persze nem tudhatom, de gondolom.
-
wwhy
veterán
válasz
tamasas0913 #18942 üzenetére
Ez NEM igaz.
Olvass vissza, úgy hajtottak el a romániai telefonokkal, mint a pinty. És nem 1000 EUR értékben vettünk Huawei készülékeket Bukarestben ...
Ama ügy nyomán ment jópár hivatalos levél szerteszét, és csak remélem, hogy valóban kicsit körmére koppintottak az itthoni H-nek. -
tamasas0913
tag
Szia. Picit olvass vissza ezen és az előző oldalon. Van pár ilyen jellegű megnyilvánulás.
Nagyon szubjektív kinek melyik tettszik. Határozott válaszokat nem fogsz kapni. Alapvetően akik itt válaszolnak a Mate-re szavaznak, de pár hozzászólással visszább pl egy kamera összehasonlítót is talász képekkel az egyik fórumtárstól.
Nekem "Saomi" nem kellene semmi pénzért, de van aki elvan velük. -
BK87
senior tag
Sziasztok. Ti melyiket vennétek Huawei Mate 10 Pro, vagy Xiaomi Mi 8? Van itt valakinek tapasztalata esetleg mindkettővel. Kamerában milyenek egymáshoz viszonyítva? Előre is köszönöm.
-
válasz
tamasas0913 #18942 üzenetére
Ügyintézője is válogathatja, mert ehhez képest, amikor nem olyan régen akciós volt az osztrák Media Marktban a Mate 10 Pro és és többen is rákérdeztek a hazai Huawei ügyfélszolgálatnál, az volt a válasz, hogy itt nem érvényes rá.
Kérdés persze, hogy mikor volt az a nem régi változás, mert a tavalyi változás előtt is úgy volt, hogy az EU régiós rendben volt, aztán azóta nem. -
tamasas0913
tag
Ebbe a régióba tartozó telefonokat eddig is javították, mindegy, hogy németországban vetted. Más régióba gyártottakat dobják vissza.
Ezzel nincs is gond.
Itt azzal van amikor 130-ért vesz balaki egy Mate 10-et a sarki GSM-ből és mikor gariztat i kell akkor kiderül, hogy áfamentesen behozott szürkeimportos Kambodzsai kiadás. -
Long1
csendes tag
Most beszéltem a Huawei ügyfélszolgálattal egy garanciális probléma miatt. Egy nagyon korrekt fiatal srácot fogtam ki aki magától elmondta, hogy nemrégiben változott a garanciális üzletpolitika miszerint már nem csak a Magyarországon a hivatalos helyről vásárolt termékeket javítják hanem az ebbe a régióba szánt telefonokat is. És felhozott egy példát, hogy pl. kint Németországban az MM-ben veszel egy Huaweit akkor azt itthon tutira le tudod garanciáztatni. Annyit mondott, hogy maximum érdemes előtte imei alapján ellenőriztetni.
-
kp78
addikt
válasz
tamasas0913 #18938 üzenetére
Mi az a Daydream?
@kali
-
tamasas0913
tag
válasz
T0mBd1gg3R #18937 üzenetére
Konklúzió?
Szarabb a Mate 10 mint a Mate 9?
Szerintem 100 telefonhasználóból 99-et nem érdekel a Daydream.
Máskülönben, ha észrevetted, ezt csinálja minden telefongyárto kb. Egyik szériából kivesz valamit ami az előzőben volt, hogy aztán a következőt megint el tudja adni valami plusszal, mert visszateszi. Elérték a fejlesztések határait a telefongyártók, már szinte csak matekozással tudják kecsegtetőbbé tenni az újabbnál újabb modelleket. Learanyozzák a sz@rt aztán kövi évben lekrómozzák, aztán rezezik. Ugyan azt adják el évről évre picit más köntösben. -
Az megvan hogy a Mate 9 Pro kompatibilis a Daydream-mel, de a 10 Pro nem?
-
-
D4ni
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #18929 üzenetére
Nem mindenki tudja megszokni a notchot, ezért lehet rá lehetőség. Bár kizárólag ráfizetéssel.
-
válasz
A hivatalos viszonteladók legjobb árait nézve, bő 50.000 Ft az árkülönbözet a Mate 10 Pro és a P20 Pro között, ezt gondolom használtan is közel tartja.
A hardveraprón érdemes nézelődni, két hete sincs, hogy láttam ott olyat, aki P20 Pro-t akart cserélni Mate 10 Pro-ra, bár az értékegyeztetés kapcsán nem írt összeget, de gondolom látatlanban nem is tudott, hiszen nem mindegy, honnan származik a készülék, milyen korú és állapotú...stb.nmoric: Szia, Ha az adatra gondolsz, akkor itt:
Beállítások -> Vezeték nélküli és egyéb hálózatok -> Mobilhálózat -> Adatroaming -
nmoric
csendes tag
Sziasztok! Gyors segítséget kérek szépen. Roamingot hol kell beállítani?
-
tamasas0913
tag
válasz
A kérdésedre a válasz. Szerintem úgy senki nem fog cserélni veled szőrén szőrt, hogy mind a két telefon makulátlan. Akárhogy is nézzük a P20Pro egy két dologban tényleg jobb mint ez. Tök természetes, hogy ráfizettetnek. Az 50 még kb reális is.
-
Megmondom őszintén a dual sim miatt elkacérkodtam a P20Pro csere gondolatával, az is jobban tetszik, hogy alul van az ujjlenyomatolvasó, kocsiban tartón sokkal jobb így, illetve az általam gyűlölt szoftveres navbart is helyettesíti, nem is beszélve a jobb kameráról, a notch szerintem nem zavarna bár nem tudom, lett volna is egy ember aki cserélt volna, na de 50-et kért rá (2,5 hónapos volt a telefonja, még 270ért vette), annyit ezek nem érnek meg. Egy 6 hónapos P20 pró szerintem nem érhet többet egy új, pár hetes Mate 10 Pronál forintban kifejezve, de hol találok embert aki elcserél egy csúcstelefont gyártón belül egy szinte alig különböző de mégis pl kamerában gyengébb típusra csak mert fél évvel fiatalabb? Ha már cserél, akkor másik márkára hogy azt is kipróbálja sztem.
-
Aryon87
félisten
válasz
tamasas0913 #18926 üzenetére
Nappal automatizalva van, es egesz jol kezeli az iso es zaridoket. Ejjel ugye manualisan allitom azokat.
-
tamasas0913
tag
válasz
Aryon87 #18925 üzenetére
Igen. Pro módban valóban jobb, de mikor pl nem éjjszaka fényképezek, tudja már a telefon, hogy mit csinál.
Különben pro módban mappal, hogy állítod be? Csak egy példát írj kérlek. Onnan eligazodom. P9-cel nagyon szerettem fotózni, de pro módot csak éjjszaka szoktam használni. -
Aryon87
félisten
válasz
tamasas0913 #18923 üzenetére
Ezert fotozok pro modban, es dolgozok a RAWbol. Atlagembernek boven elegendo amit nyujt automatan, de aki komolyabban foglalkozik vele, erheti meglepetes. Szo se rola nem lehuzni akarom, csak orultem volna ha jobbat mutat a Xiaomi ellen. De ezt az AI es a zajszures szamlajara irom inkabb. Ezzel kellene valamit kezdenie a gyartonak, valamint azt a francos automata HDR-t kellene betennie, es nem kulon modkent kezelni.
A masik haromnal a Mi8 kivetelevel kikapcsoltam az auto HDR-t..
Es meg igy is kijon a kulonbseg. -
tamasas0913
tag
válasz
Aryon87 #18917 üzenetére
Automata képeknél én is azt vettem észre, hogy lehetne jobb is a Mate. Valami nem kerek. Olyan fura színbeállításokat művel, hogy meglepődöm. Köze nincs a valósághoz.
Itt egy példa.
A szobában egyáltalán nem volt ilyen sárgás a légkör. Az igaz, hogy lámpafénynél volt. Meg ráadásul a kép kinősége is, hát. Inkább nem is részletezem. -
golyós
addikt
válasz
basaja #18854 üzenetére
Letépi a fejed?,
A leghalkabb telefonom idáig, Xaiomi piston füles, Neutron Player.
Filmnézésre használok Mx playert de az is halk, 40 percet buszozok a melóhelyre és nem lehet filmet nézni olyan halk, 200%-os hangerő ide-vagy oda. A buszt és minden mást hallok, a filmen meg fülelek, -
Aryon87
félisten
Nem kis különbség van a kettő közt. Kíváncsi vagyok mit gondolsz majd, pro/kontra jöhet.
Én meg tegnap ellátogattam a Mi storeba, kameratesztet csináltam a mate vs Mi8, Poco és Mix 2s ellen.. Khm, érdekes eredmény született automata móddal velük, nem az lett amit vártam (volna). -
axlfsi
veterán
válasz
basaja #18874 üzenetére
Ezektol a mobilos Ali linkektol falnak megyek!
Nyitottatok mar meg PC-n?... es az "m." elotagot hiaba torlod, nem lesz jo a link (nem lesz asztali verzioju).
Na mindegy, csak mar sokadjara latok ilyet az elmult napokban es halali! (berakom kedvencnek es utana megnyitom asztali bongeszobol belepve...tudtok jobb modszert?).
-
A Mate 10 Pro kapcsán nem is értettem a dolgot, bár csak a Telekomnál, mert náluk már előtte a Mate 9 is kétkártyás volt, meg azóta a P20 Pro (és sok más típus) is, azt olvastam ez ügyben, hogy a gyártó miatt volt így és nem csak hazánkban egykártyás a szolgáltatóknál a Mate 10 Pro.
---
Megszentségtelenítettem közben a csendőrséget, frissítettem, majd gyári visszaállítás után belaktam az új Note9-et, amit délután hozott a futár.
Lesz mit megszokni, illetve kell majd 1 - 2 nap átszokni, mert van bőven eltérés a két rendszer és telefon között. -
nmkopasz
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy bluetooth headset (golf b5) esetén a csengőhangot átlehet varázsolni a fülbe? Köszi!
-
SlayR
senior tag
Egy kis érdekesség a tavalyi Mate 10 megjelenése kapcsán, hogy nem nagyon kultiválták itthon szolgáltatóilag a DUAL Simes változatot, idén ez ez alapján változik: https://www.xda-developers.com/huawei-mate-20-buy-carrier/
-
A Telekom szereti kiírni az 1 év kötelező jótállást, de attól persze minden esetben megadják a teljes gyártói jótállást, legyen az 2 vagy 3 év. (Samsung esetén például megértem, mert ott a második 12 hónap már csak kiegészítő/korlátozott, de az sem csak szoftveres, hanem hardveres).
Annyi, hogy rajtuk keresztül is intézhető, akkor ők küldik tovább a gyártói/szerződéses szervizbe és ebben a formában a második évben már nem akarnak foglalkozni a készülékkel, próbálnak rábeszélni, hogy vidd/küld oda magad, viszont ha te ragaszkodsz hozzá, hogy tegyék meg ők, akkor kénytelenek.
A Telekomnak 2014 óta nincs saját szervize, azóta semmihez sem nyúlnak hozzá, minden esetben továbbítják a készülékeket a gyártói/szerződéses szervizbe.
Nézem most a Mate 10 Pro leírását a Telekomnál, ők is azt írják, hogy 2 év teljes körű garancia (ami jogilag a jótállás). -
tamasas0913
tag
-
-Bandi-
tag
Ezt a boltot inkább passzoljátok, volt kis kavarodás barátomnál, cége innen rendel telefonokat, mindenképp dualt keresett, ezért vmi lg t ( talán G6? ) nézett ki először, de az első nem kapcsolt be majd a második nem dualosnak érkeezett, majd mate 10 lite t kért és végül egy oneplus 6T lett a befutó.
-
sonye
senior tag
A vicc benne, hogy trékomnál vett készülék volt. Nem volt hibája, csak kérdeztem a garit, és ott mondta az ügyfél szolgálatos, hogy 1 éven túl nem nyúlnak a hardverhez. De akkor ezek szerint hülyeséget mondott.
Mindenesetre az a helyzet, hogy kézbe fogva immáron 3. alkalommal a telefont, hát a P20 pro szappantartó és bevágott kijelzőjével szemben ez egy letisztult szép készülék. És az a gyanúm, hogy a bevágásos betegséget már mind megkapják az új csúcsmobilok.
A samsung versenytárs készülékei még szépek, de a huawei szoftvere sokkal letisztultabb nekem.
És persze az 4000-es akku Mate esetén mindent visz nálam -
A Huawei nem mondhatott (volna) 1 + 1 évet, pláne nem 1 év hardver + 1 év szoftvert, mert 2 év teljes körű gyártói jótállás van - kevesebb sosem volt -, ha hivatalkos hazai viszonteladónál vásárolsz.
Az 1 év hardver + 1 év szoftvert a (sufni, szürkézős...stb.) GSM üzletek kitalciója, mert jogilag olyan nincs. -
sonye
senior tag
válasz
tamasas0913 #18896 üzenetére
Ez már megbízhatóbb cégnek tűnik, és árban is egész elmegy. [link]
De nagyon durva, hogy 180 ezre csak mert garis...
A valóságban pedig 1+1 év a gari. 1 év hardver 1 év szoftver. Ezt még annó a huawei mondta. De azóta ez változott? 2 évre adnak hardver garit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztalos klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP szerverek áron alul
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest