-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
válasz
kaposznyak #17898 üzenetére
max próbáld meg ha van fent xposeded az obbonsdcard progival vagy valami ilyesmi a neve
-
wookie
tag
válasz
kaposznyak #17898 üzenetére
Arra speciel nem tudom a választ.Én nem a Play-ről szoktam letölteni.
És az esetemben oda másolom ahová akarom. -
wookie
tag
válasz
kaposznyak #17893 üzenetére
Én ha hébe-hóba ha használok,akkor a Sygic nevezetűt szoktam.Kirándulás során gyalogszarral,offline használtam de még itthon wifi-n keresztül leszedtem a térképeket.Nagyon korrekt volt.
-
vadkörte
addikt
válasz
kaposznyak #17893 üzenetére
Ha a gyári alatt a Google Maps-ot érted, akkor ne csodálkozz. A navigáció már képes offline működni, de a térképszeleteket le kell valahogyan szednie.
Full offline navigáció pl. a HERE, OSMAnd(+), stb...
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Gyári állapotú készülék, gyári navigációs program.
Olyan tarifacsomagom van most, amiben nincs internet. GPS megtalálja e helyemet, de a térkép nem töltődik be.Ez a normál működés? Szóval net nélkül nem megy? Ha igen, milyen programot ajánlotok a gyári helyett?
Kösz.
-
vadkörte
addikt
Hölgyeim és uraim!
Búcsúzok az Y300 közösségétől. Még akkor is nagyon jól éreztem magam közöttetek, ha túlnyomórészt read-only voltam és csak másodtelefonnak használtam a kis hüvelykét.
Sok sok emlékezetes Km van mögöttünk, remélem az utóda legalább ennyire beváltja majd a hozzá fűzött reményeket.(#17891) -Zerg-:
Édesanyámat a napokban Elefántcsontpartról - ill. egy ottani számról - hívták. Szerencsére nem vette fel. Engem ~1 éve Nigériából hívtak, utána egy adok-veszek oldalon találtak rám. Leveleztünk is egy darabig. Én egész jól szórakoztam. -
janeszgol
félisten
-
-Zerg-
tag
Sziasztok! Be lehet állítani ebben a telefonban, hogy külföldi hívást ne fogadjon, csak magyart?
Hívtak a Közép Afrikai Köztársaságból, de ott nincs senkim -
vadkörte
addikt
A CM11-ek mennyire csócsálják az akkut, ha ki van kapcsolva minden zabáló funkció (Wi-Fi, BT, GPS) és SIM sincs a telefonban???
Gyanúsan gyorsan merül - töltőn is képes merülni - a pindur... Gondolom döglődik az akku. -
csussz
újonc
Sziasztok.
Kártyafüggetlen telóm van vodafonoe-os sim kártyával. A Telekom és a Telenor is adott ki szoftverfrissítést OTA-n keresztül, de ezeket vajon én is tudom használni, vagy ezek kizárólag előfizetőknek szólnak? Köszi előre is.
csussz
-
vadkörte
addikt
válasz
nyisziati #17881 üzenetére
Ne általánosíts!
Az MT 6572-es MTK-s SoC-k óta a GPS-re sem pozicionálási sebességben, sem pontosságban nem nagyon leget panaszkodni. Ebből a szempontból a 6572 minden volt, csak jó nem.
A G700-am semmivel sem pozicionál lassabban és logol pontatlanabbul meztelen GPS-szel - értsd KIKAPCSOLT adatkapcsolattal - mint az Y300. Sőt... -
-
bestreal
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nagy örömmel látom, hogy még mindig vannak hívei az y300-asnak!
Igaz, azóta én már a harmadik telómat nyúzom, de ez a kedvencem sincs nyugdíjban, ugyanis túrázáshoz - powerbankkal megerősítve - másod navigációs eszközként használom nagy megelégedésemre. (csak zárójelben jegyzem meg, hogy a közvetlen utódja félév bizalmat sem kapott, annyira csapnivaló volt) Azt pedig különösen jónak tartom, hogy még mindig vannak, akik fejlesztgetik, így lehetőségünk van némi többletet kihozni az öreg vasból.
Érdemes volt újra benéznem, mert érdekes és hasznos dolgokról volt szerencsém olvasni -
Okean
tag
Nálatok is elnémul a mikrofon a legutóbbi Viber frissítás óta?
-
wookie
tag
válasz
ger15xxhcker #17874 üzenetére
Olyan nincs!
Mindenkinek más és más jön be.Másra használják a telefont.Így ugyanazon rom valakinek bejön,valakinek nem.Én speciel a cm11-et használom,de azon is sokat kell mókolnom telepítés után,hogy elfogadható legyen a számomra.Tehát állj neki és próbálgass és előbb-utóbb lesz egy ami bejön. -
ger15xxhcker
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy custom rom -ot feltenni a készülékre? Melyik szerintetek most a legjobb/leggyorsabb elérhető rom a készülékre?
köszönöm
-
Eman Kcin
csendes tag
Sziasztok, a gyári böngészőt el tudná valaki küldeni? Kösz
-
raidx
őstag
válasz
wookie #17870 üzenetére
Semmit csak, hogy ki volt kapcsolva a wifi kiírta, három napja nem tudott menteni. Azt sem tudtam, hogy ilyet csinál magától. PC-n belépve a g-mailbe megtalálom a képek egy részét ami a telón van mást nem. Lehet azok nem láthatóak. Végül is igen keveset használom a telót akár ki is kapcsolható a mentegetés, majd megkeresem, hogy lehet kikapcsolni.
-
wookie
tag
Hali!
Igen,ennyit számít a wifi.Kijelző után az a 2. fő fogyasztó.
A google mentés úgy működik,hogy ha be van kapcsolva akkor elvileg ha újra telepítesz egy alkalmazást,akkor felhőből állítja be a mentést.Mondjuk ez csak a play-ről származó alkalmazásokkal működik.A többire meg annyi tippem van,hogy nyomsz egy gyári beállítást.Olyankor újraindul,és olyan lesz,mint amikor megvetted.És amikor bejelentkezel a google-be,akkor állítja vissza a dolgokat.
Nekem speciel nem jön be,mert az alkalmazásaim 90%-a idegen eredetű,és azokat nem menti-állítja vissza.Viszont visszaállít egy csomó olyan alkalmazást,amit már 1000 éve töröltem.
Mintha csak azt látná,amit play-en töröl az ember.Ha a telefonban törlöm,nem veszi észre.Ez okból nálam ki van kapcsolva a mentés.Meg amúgy is olyan gyenge ez a teló,hogy minél több feladat van letiltva,annál nagyobb az esély,hogy nem áll be mint az atom.
Amúgy mit akarsz visszamenteni? -
raidx
őstag
Véletlen kikapcsoltam a wifit. Feltűnt, hogy három napja töltöttem és még 62%-nál van csak. Ennyit számítana a wifi bekapcsolása?
Rendszeresen készít mentéseket valahova a Google felhőbe de hova nem tudom. Ha szükség lenne rá, hogyan lehetne elővarázsolni a mentést? Alapból van 2 g-mail fiókom, valamikor nagyon régen próbáltam a -g-drive-t is de sok éve nem használtam semmire, már azt sem tudom, hogy lehet elérni.
-
wookie
tag
válasz
ANDROID??? #17866 üzenetére
Ha bem mókolt,akkor úgysem engedi a fontos fájlokat törölni.Amúgy meg csinálj róluk mentést.Pl. másold át őket egy mappába,aztán ha sikít valamiért,akkor visszamásolid amit keres.Én is már töröltem feleslegesnek gondolt fájlokat,de nem keresett semmit.
-
ANDROID???
addikt
Van sok fájl a telefonon, ami könyvtárakon kívül van. Azok törölhetőek?
(Factory után is ott vannak..)
-
tagagaba53
tag
Úgy néz ki, hogy sikerült a kínomat orvosolni
Majd holnap bővebben ! -
wookie
tag
válasz
tagagaba53 #17862 üzenetére
Na most ott tartok,hogy a System Tuner Pro-val kigyomláltam a rendszert.Töröltem minden ismert számomra felesleges app-ot.Az összes google kezdetűt fagyasztottam.A No-frills CPU control nevü alkalmazás segítségével sikerült átállítani a cpu/ütemezőt,ami alapba ondemand/deadline volt.Most a kedvenc interactive/fiops van.És érezhetően fürgébb lett.Így már azt mondom használható.
Még tesztelgetem napi használatra,de egyenlőre úgy néz ki,hogy maradhat. -
tagagaba53
tag
válasz
wookie #17861 üzenetére
Szia !
"A második lehetőségnél már nem tudom hogyan fogalmazott,de a lényege ugyanaz mint a cm11-nél a pipa.Csak annál a lehetőségnél megemlíti,hogy ehhez a beállításhoz meg kell formáznia az sd kártyát"
Én beáldoztam az SD-t, de továbbra is a másikra / 1.09 / telepített mindent.
Csak fogyott és fogyott !
Lehet, hogy én vagyok valamiben béna
A google play-t hibernáltam és semmi nem akadt nálam ! -
wookie
tag
válasz
tagagaba53 #17859 üzenetére
Ezt írtam,hogy az első induláskor kijött nekem egy ablak,amiben közölte,hogy talált egy sd kártyát.Még a nevét is megmondta,hogy Sandisk.És ha rányomtam az ablakra,akkor megnyílt egy nagyobb ablak,amelyben kiválaszthattam,hogy miként kezelje az sd-t.Az első lehetőség,hogy tárhelyként.Itt csak média tárolására lehet használni.A második lehetőségnél már nem tudom hogyan fogalmazott,de a lényege ugyanaz mint a cm11-nél a pipa.Csak annál a lehetőségnél megemlíti,hogy ehhez a beállításhoz meg kell formáznia az sd kártyát.Én meg nem fogok újra felmásolni rá minden cuccot,hogy megtudjam tényleg az e amire gondolok.
Nálad nem dobta ki ezt az ablakot?Ha volna egy felesleges,vagy üres sd-m,akkor kipróbánám,de így elmenne fél napom mire visszapakolnám rá a cuccokat.Telepítés szempontjából meg nekem elég az egy giga,mert nem sok mindenre használom a telót.Az aksija is haldoklik már.Örülök ha lehet használni.
Amúgy eddig annyit értem el,hogy feltettem az Xplosed-et,hogy tudjon dolgozni a Greenify.Nagy nehezen megtaláltam a rendszergazda beállítást.Jól eldugták.Mondjuk már a 12.1-ben is hasonlóan volt,csak annyi különbséggel(ha jól emlékszem),hogy abban még mintha bent lett volna,a proci és az ütemező állíthatósága.Ebben viszont nem találtam eddig.És ebben is úgy mint a 12.1-ben alapban van 128 mb zram.
Ami elégnek tűnik de ennek ellenére is nagyon meg tudják fogni az éppen a háttérben készülődő folyamatok.Ez volt a cm11-ben is de ott enyhébben.Pl. amikor épp neteztem vagy face-t pörgettem és elkezdett látványosan lassulni,akkor már tudtam,hogy valószínüleg a play akarja közölni,hogy van valami frissítés.Na ezen ez úgy zajlik nálam,hogy szépen megy a netezés,valaki rámír viberen,de mielött azt megtudnám,beáll mint atom.
Aztán csak türelem és kötél idegek kérdése,hogy megtudjam miért várunk.
Még kipróbálnám a proci/ütemező állítását,mert a cm11-ben sokat javított az Interactive/Fiops beállítás választása.(Akku idő kárára)Viszont ebben még nem találtam ilyen lehetőséget.
Összegezve meg kell állapítsam,hogy ez a vas kevéske ezekhez a rom-okhoz.El lehet velük lenni de nem az igazi.A cm11-et sokkal jobban rá lehetett igazítani.Ez meg sokkal szebb,jobb.Bár hiányoznak belőle számomra kedves dolgok,mint pl. némítás gomb,kikapcsoláskor az a tv-s effekt.
Úgyhogy szerintem még ismerkedek vele egy kicsit,aztán visszarakom a jól bevált cm 11-emet.
Ui.: Az még sokat lendít minden rom-nál a teló kapacitásán,ha "véletlenül" lemarad a Gapps.Szerk.: Amit linkeltél a #17860 hsz-edben,ott kb az van leírva amit próbáltam elbrekegni.
-
wookie
tag
válasz
tagagaba53 #17855 üzenetére
Beletetted a bogarat a fülembe.
Amúgy nekem mikor elindult feltette a kérdést,hogy miként kezelje az sd-t,csak nem akartam formázni,így adathordozónak állítottam.
Jó sokáig települt.
Plusz mindjárt keyboard halállal kellett megküzdeni,amire már megtaláltam a megoldást.
Mondjuk azért nálam a cm11 valamivel stabilabb,de nem egetverő a különbség.
De nagyon jó lett ez a cm13.
Szívesen kipróbálnám valami izmosabb vason. -
-
Makifeju
tag
válasz
kaposznyak #17831 üzenetére
Nekem van egy,full patent külsőre,indulásnál viszont csak a lógó van,mivel a cimbora kinyírta valami rommal. Én kb 2 nap cucli után beraktam a fiókba,az agyamra ment. Ha érdekel,ajánlj egy árat.
-
wookie
tag
válasz
tagagaba53 #17852 üzenetére
Azon mit értesz,hogy kezelhetetlen az sd?
Én már nemigen telepítek rá semmit csak zenékkel töltöm meg az sd-t.
Azt tudja kezelni nem?
Legalábbis a cm 12.1 tudta.Sőt arra csináltak Xposed telepítőt is,csak nem a programon belül kell frissíteni,mint a régieket,hanem recovery-ből kell egy zip fájlt flash-elni.
Van a YouTube-on egy videó,hát ott eléggé laggol a cm 13. -
wookie
tag
válasz
tagagaba53 #17850 üzenetére
De lassú mint a bűn,nem?
Amúgy a cm 12.1-el is csak annyi volt a gond,hogy abbahagyták a javítását,telócsere végett.
Amúgy minél több,jobb telót fogok a kezemben,annál inkább fontolgatom eme kis csoda falhoz vágását. -
tagagaba53
tag
Sziasztok!
Használja valaki ?
Feltettem a CM 13-t .Az alap dolgok "eddig" jók !
Ha az SD kártyát szóra tudnám bírni akkor még
hagynám is. -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Egy IP kameranak szeretnem bekonfigolni a keszuleket a lakasban es a gyari rendszert lecserelnem valami ujabbra, ebben kernek tanacsot. Bootloader nyitas mar megvolt.
Vajon a Slimkat vagy egy masik (ujabb) Android, pl CM13 lehet a gyorsabb, stabilabb?
Koszonom elore is a tippeket!
UI.: ha mas nem is, de a wifi kapcsolat az atomstabil (a leheto legstabilabb) kellene, hogy legyen.
-
Atos23
senior tag
válasz
sgergi #17845 üzenetére
Köszönöm a választ, jövő héten eljátszok vele
Tökéletes tartalék telefonnak, csak legyen elég tárhely.
Csak infónak az Y300-ról: Jelenleg csak ébresztőórának és éjjel a lakásban mászkáláshoz, elemlámpának használom
Kikapcsolt interfészekkel, repülő üzemmódban a készenléti időről csináltam egy fotót. Több, mint három éves akkuval, a régi időkben történt sűrű használat után nyugdíjazva hozza ezt az értéket
-
sgergi
veterán
válasz
Atos23 #17844 üzenetére
Ez nem warez, úgyhogy nyugodtan lehet róla beszélni. A legegyszerűbb módja, ha rootolod a készüléket (topik összefoglaló alapján) és mondjuk Lind2SD progival át tudod helyezni a megkívánt progikat az SD kártyára.
Ha még tovább szeretnél menni, akkor BL nyitás, custom recovery, custom rom telepítés (összefoglaló), a legtöbb custom rom engedi az SD kártyára való telepítést.
Innentől kezdve az átpakolt programok nagy része az SD-re áthelyezhető (kivéve Google saját cuccai), így belső tárhelyen az appok csak kis része marad, így elég sok progi feltehető egymás mellé. Nekem olyan 40-50 appom volt fenn, ebből 6-8 játék. -
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Van egy eredeti állapotú, Telekomos Y300-am, már lejárt garival. Szeretném kihasználni a memóriának egy 1GB-nál nagyobb szeletét a programok telepítésére.
Lehetséges ezt meglépni?
Ehhez milyen irányban kell elindulni, ami nem warez, és itt kitárgyalható?Sajnos eddig kimaradtam az Androidos, rendszerszintű dolgokból. Elég, ha kulcsszavakat adtok, onnantól kiguglizom, ami kell.
Köszi
-
Harlond
tag
válasz
sgergi #17840 üzenetére
De meg egy dolog elveszett. A kulon letoltott es a szamokhoz rendelt csengohangok, de csak azok amik nem az SD kartyan voltak hanem a belso tarhelyen. Mas minden maradt. En olyanra gyanakszom h bekresselt es utana szinkronizalni akart es mivel ott nincs egy darab se igy mindent kitorolt..
wookie: igen ezt talaltam en is majd nekiesek
a gond h nincs rootolva sem, ugy azert jobban bele lehetne menni a rendszerbe, esetleg meg a sima visszaallitasos dolgokkal is.
-
Harlond
tag
Sziasztok!
Van valami tippetek a kovetkezo esetre?
Adott egy Y300minden gyari! Nem
Volt hozzanyulva 1-2 orat, nem merult le meg semmi de amikor ujra felvettem ki volt kapcsolva. Bekapcsolas utan egy kontakt sem volt meg a telefonban.. Nem tudom mi torenthetett vele, valaki kitorolte heccbol munka kozben vagy nem tudom de most egy sincs rajta.. Van valami otlet a visszanyeresre? Nem volt fiokkal szinkronizalva szal mindenkeppen a telefonnal kene valamit ugykodni. Előre is köszönöm a választ!
Üdv! -
wookie
tag
Xposed-et innen töltsd le és telepítsd.Majd ha kész,nyisd meg és válaszd a "Keretrendszer"-t.
Utána a következő kép fog fogadni,csak annyi különbséggel,hogy nálad a zöld számok helye üres lesz.
Itt válaszd a telepítés frissítést.Ha végez indítsd újra a telefont.
Utána újra nyisd meg a programot majd válaszd a "Modulok"-ot.
Nálad a Greenify - Kísérleti funkciók-nál nem lesz pipa.
Pipáld ki,majd indítsd újra a telefont,hogy aktiválódjon.
Utána nyisd meg a Greenify-t,a menüjében keresd meg a kísérleti funkciókat és a mély hibernáláson kívül mindent pipálj be.
A Face és a Viber is hibernálható,csak van,hogy fél napot késik az értesítés.
Utána Greenify kezdőképén + jelre nyomj,és közvetlen utána jobb felső sarokba a 3 pontra,amivel lejön egy kis ablak.Ott tegyél pipát a mindent mutathoz,majd tekerd le és válaszd a több mutatása lehetőséget.
Ezek után bármit hibernálhatsz,csak a rendszer alkalmazások közül pár elég agresszív és többször kell nekik megmondani,hogy mihez tartsák magukat.De mindent egybevetve gyerekjáték az egész.És utána már tényleg látványos a javulás.Mondjuk ahhoz,hogy beálljon a rendszer kell némi idő,de 1-2 nap múlva már a tényleges teljesítménye látható. -
net91
senior tag
válasz
sgergi #17835 üzenetére
És milyen igazad van.
Alapból ki volt kapcsolva ezért nem lehetett látni. (a cyanogenmod 11-nél, ha élesítésre kerül ez a funkció a bekapcsológombbal előhívott menünél lehet megtalálni).wookie
Köszönöm a leírást kipróbálom őket.
Az STP-t már megnéztem, az tényleg ügyes kis program. -
wookie
tag
Az Xposed egy olyan alkalmazás,amely segít a többi alkalmazásnak "bejutni" a keretrendszerbe,hogy ott el tudja végezni a működéséhez szükséges változtatásokat.Majd késöbb a gépről linkelgetek,meg adok részletes leirást is.Anélkül pl. a Greenify is csak cirka egy harmadát tudja.Emellett még ajánlom a busybox-ot,ami hasonlóan működik,annyi kivétellel,hogy az teljesen automata.Azt egyszer telepíted aztán nem kell vele semmit csinálni.Ajánlom még az adfree-t,ami reklámmentes felületet biztosít de nem eszi meg a ram-ot,mint az adblock.A discinfo-t meg arra,hogy meg tudd nézni mennyire vannak használatban a különböző particiók,mint pl. data,külső-belső sd,ram,swap.Továbbá még ajánlom a teljesítmény piszkálását,amit úgy érsz el,hogy aktiválod a fejlesztői beállításokat,a build szám nyomkodásával a beállítások,telefonról pontnál.Én Interactive/Fiops párost ajánlok de kipróbálhatod bármelyiket.Itt lehet állítani a procik hertz-ét is de azzal csak óvatosan,bár ha jól tudom túlhúzni nem engedi.Ezekkel a beállításokkal lehet elérni,hogy pl hoszabb aksi időt szeretnénk a gyorsaság rovására,vagy gyorsaságot az aksi idő rovására.Szerintem konnektort könnyebb találni,mint új idegrendszert.
-
net91
senior tag
A swap is felment.
Egy nap alatt a nulla androidos tudásról eljutottam oda, hogy össze tudtam magamnak rakni egy jó kis készüléket.
Pár hónapja már nem is használtam, mert vettem egy P8 Lite-ot, de már többet használom ezt, mint azt a nagyobbik testvérét.
Köszönöm a segítségeteket.Illetve, még két utolsó kérdés. Ebben a változatban (4.4.4.) sehol nem találom a képernyő mentést.
Én vagyok vak, vagy tényleg nincs benne?
A P8-nál, egy kóddal be lehet lépni a szervizmenübe, és sok hasznos információt lehet megnézni, többek között a hálózatot, a SIM állapotát lock illetve unlock. Ennél a készüléknél ilyen megtekintési lehetőség nincs? -
wookie
tag
Szerintem ugyanazt tudja.
Itt guberálhatsz.
Én ezt ajánlottam,de találsz Titanium Back-o is.
Swap-ból én a simát használom.Az 249 mb-os swap-ot csinál a system mappába.
A másik kettő meg a cash mappába csinál 128 és 150 mb-osat.
A letöltéseknél van is egy kép amin láthatóak az adatok.
Greenify aktiválva van az Xposed-ben? -
kaposznyak
aktív tag
Vennék egy használt példányt donornak. Ne recsegjen a hangszóró.
-
net91
senior tag
válasz
wookie #17828 üzenetére
Köszi, így már sikerült letölteni.
A 09Dis-Zram0-t és a 05 Swaponboot-ot kipróbálnám még, de ez utóbbiból 3 is van (sima, v2, v2.1), melyiket tegyem fel? A v2.1-et?
Amúgy most látom, hogy ugyanazt a CM11-et tettem fel, amelyet ajánlottál.Sajnos a telepítések során figyelmetlen voltam és törlésre került a Titanium backup app-om, amelyet jegelésre és törlésre használtam. Ebben tudnál segíteni. (esetleg kiváltja az általad említett app)
A Greenify-ből a fizetős van fent nálam.
-
wookie
tag
Most próbáld meg.
Bocsi elfelejtettem beállítani a hozzáférést.
Amúgy sokmindent lehet mókolni.
Pl a System Tuner Pro nevű appal MINDEN fagyasztható és törölhető.Elötte csinál mindenről mentést,így ha hiányzik a törölt app,akkor visszarakható.
A Greenify akkor az igazi,ha Xplosed is van,és a donated verziót rakod fel.
Ha kell hozzá segítség akkor csak szólj. -
net91
senior tag
válasz
sgergi #17826 üzenetére
Sajnos wookie által megadott kiegészítőket nem tudtam letölteni, így az elmaradt.
Viszont a Greenify-t feltettem, de szerintem nálam nem működik, mert a varázslója csak HiSuit-vel kukacoskodik, hibernálható alkalmazást meg nem talál.Már majdnem egy napja foglalkozok az android rendszerrel, és sokat tanultam.
Köszönöm a segítséget, mindenkinek! -
wookie
tag
Szia!
Ezt a CM11-et merem ajánlani!
Itt rögtön van hozzá Gapps és Synopsis kernel is.
Kernel csere azért ajánlott,mert ez swap kompatibilis.
Alapba van a CM11-ben 48 mb Zram amit lecserélhetsz nagyobb swap fájlra.
Van benne egy zram-swap nevű mappa.
Abból kell flash-elni a következőket egyesével.
1, 09Dis-Zram0 nevű zip-et
2, 05-Swaponboot nevű zip-et (ez 249 mb swap fájlt hoz létre a system mappában)
3, 02Fstrim nevű zip-et (ez minden újraindítás után rendbe rakja a dolgokat [kb olyan,mint a windows-ban a töredezettségmentesítő])
Persze minden flash-elés után újraindítás szükséges.
Ezek nem kötelező dolgok,de szerény tapasztalatom szerint jobban muzsikál utána.Viszont amit mindenképpen ajánlok,az a Greenefy használata.
Ha az érdekel akkor szólj és segítek telepíteni és beállítani.
E nélkül szinte semmit sem ér a csökkentett képességű telefonunk. -
net91
senior tag
Egyik probléma megoldva.
Huawei megküldte a BL kódot. -
net91
senior tag
Az összefoglalóban leírtak szerint a Huawei oldalon BL kódot szerettem volna kérne, DE az oldalon nem található az Y300-as. Van Y220, Y320, DE Y300 nincs.
Ilyenkor mit lehet tenni?szerk: Azt írja ki, hogy nem található telefon. Hogyan tudom a többi drivert törölni? Hol találom?
-
net91
senior tag
A DC Unlocker nem látja-találja a telefont. A Huawei usb driver 2.0.6.601-t is felraktam, de így sem látja.
A windows fájlkezelője CD meghajtónak látja, a TC pedig látja a belső memóriában lévő fájlokat.
Tudnátok adni valami tanácsot, hogyan tudnám láthatóvá tenni a DC Unlockernek?
Köszönettel. -
0xmilan
addikt
-
F34R
nagyúr
Sracok milyen applikacioval tudok felvenni telefonbeszelgetest? (mindket iranybol)
-
petszol
tag
válasz
sgergi #17807 üzenetére
Nekem meg már az a gyanús,hogy ez a nyavalyás program kér creditet.
Nem egyszer próbáltam és már lehet azért nem működik.Ezt írja ki a program:
selection :
manufacturer - Huawei phones
model - Auto detect (recommended)Found Applications port COM8
Found Diagnostics port COM11Model : Huawei MSM8X25 series
IMEI : számok jók
Wi-Fi MAC : A4:99:47:89:0D:96
BlueTooth MAC : A4:99:47:89:07:A3
Bootloader status : Locked
SIM Lock status : Locked (Network lock)Insufficient credits !
Drivert azt raktam fel ami linkelve volt. Látja a telefont a program.
-
sgergi
veterán
válasz
petszol #17804 üzenetére
Függetleníteni nem kell, és ráadásul tilos is, ha nem szolgáltatónál teszed. Semmi köze hozzá, természetesen függő telefonon is működnie kell. A Win7 x64 is jó, én is azon csináltam. Próbáld meg a drivert letörölni, és felrakni újra, illetve nézd végig újra a lépéseket, nem maradt-e ki valami.
-
petszol
tag
válasz
wookie #17800 üzenetére
A DC Unlockers program ezt írja sajnos.
Bootloader status : Locked
SIM Lock status : Locked (Network lock)
A telefon nem független.
Akkor ezek szerint ezért nem sikerül?
Ilyenkor mi a teendő?
Szolgáltató? Vagy lehet függetleníteni valahogy?
Már belekavarodtam.
Lehet hagyom a fenébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest