- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
-
pepe10.10
tag
jelenleg egy Xperia RAY-t használok, de ez már eléggé rottyon van. ettől csak jobb lehet...
próbálnám rendelni és ezt írja :
PIPA: Azonnal átveheti! Raktáron 35 Telekom üzletben
X : Később átvételre vagy házhoz szállításra jelenleg nem érthető el!
Ha így szeretne hozzájutni, kérjen készletértesítőt emailben.Akkor ezt már lekéstem és kifogyott ?
-
pepe10.10
tag
üdv.
ma akciós a T-mobileban ez a készülék. megéri megvenni? mik a hibái? tapasztalatok? köszi. -
Csonti66
újonc
Az előző tanácsra kipróbáltam, a gyári beállítások visszaállítását. Ma este lesz egy napja, ha több napig így marad akkor ez bevált. Egyébként egy 2gb-os kártya van benne, azt hiszem kingston vagy kingmax. Ha marad a probléma lehet megpróbálok szerezni egy másikat.
Köszi a tippeket.
-
Firstaye
tag
Sziasztok!
Emlékszik még valaki, hogy mennyibe került a T-nél ez a telefon abban az akcióban, amikor annyi % kedvezményt adtak, amennyi fokos volt a Balaton vize.
-
x1port
addikt
válasz
FaceThePro #6089 üzenetére
Most itt tartok :
”Mit tegyünk, ha telefonunkon nem érjük el a „Gyári adatok visszaállítása” opciót?”
Kellemetlen, de megeshet ez a lehetőség. Ebben az esetben vegyük, ki az akkut 5 másodpercre, helyezzük vissza, majd hangerő fel (+) gomb nyomva tartása mellett kapcsoljuk be a készüléket. Így juthatunk recovery módba, ami telefonunk utolsó mentsvára. Hangerő le, fel gombokkal navigálunk és a power gombal választunk ki. Kiválasztjuk a factory reset opciót, leokézzuk, megvárjuk míg lefut, majd reboot system now-ra megyünk. A telefon újraindul ismét gyári beállításokkal és a felhasználói adatok törlésével.Na már megy. De minden törlődött.
Elvileg csináltam mentést azzal a huawei-es appal.
Mindjárt megpróbálom visszaállítani.
Jó kis tanulópénz volt ez.
Szóval senki NE témázgassa a telefonját azzal a linkkel mert így járhat. -
x1port
addikt
Baj van srácok.
Ha valaki tud segítsen.Nemrég valaki itt linkelt egy oldalt ahol témák vannak.
Fel is tettem egyet ami működik. Kivéve a képernyőzárat.
Na most ott tartok hogy nem tudok átjutni ezen a bizonyos képernyőzáron.
Mit lehet tenni ezzel ?Újraindítottam hát ha , de most már a pin kódot sem tudom beírni.
-
NoMagix
addikt
Basszus, ez a mai dominós ár nagyon jó!
-
BReal
addikt
Ami nekem elsődleges, az a telefonálás, emellett legyen egy (viszonylag) jó mp3 lejátszási képessége és kamerája. Nem leszek programbuzi, ez biztos, ismerem magamat. Mivel ezeknek ez a telefon megfelel, ennél drágább-jobb nem is kell. Bízom benne, hogy megleszek vele 7 évig, mint a k800-ommal. Nemsokára megyek a t ponthoz átvenni.
-
BReal
addikt
Most lett jó, lehet rendelni!
-
BReal
addikt
Bakker, de jó hogy máig vártam, mondom megvárom már a t oldalán azt a 11-ei akciót, és mi van leakciózva? 24-re az y300! Egy probléma van, ha rákattintok, továbbmegy a rendeléshez, és domino kártyásnál még mindig 30000 Ft-ot ír ki... Utánaérdeklődök, addig nem merem rendelni.
-
x1port
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap kértem bl nyitókódot , erre ma ez az üzenet fogadott a SPAM mappában:
Lehet, hogy e-mailt küldjenek query információ nem helyes, nem tudjuk megtalálni a megfelelő feloldó kódot.
Kérjük, küldje el újra a kérelmet jóváhagyás után, akkor három munkanapon belül a feloldó jelszót küld a postafiókba. Köszönjük!
Szép Magyarra fordítvaDe az adatok jók megnéztem.
Szerk : ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megvan!! a csipától nem láttam basszus..egy számot elgépeltem.
Viszont milyen fürgén reagáltak. -
Tibitabi
tag
Szia!
Nem tudom milyen szolgáltatót használsz, de csak a mai napon 23 992.- forintba kerül a t-webshopban domino csomagban. Ennyiért kétmagos, 4"-os, 5mp-eles vakus, két kamerás teló nincsen!
Lumia 520 mellett (számomra) nem sok minden szól ahogy olvastam a tesztet róla. Pl.: állítólag csak letölteni lehet több ezerért alkalmazást ahhoz, hogy a gps működjön, viszont a drágább társaiban ez alapban benne van. Néhány ismerős szerint nehéz kezelni az előző wp7 -es Lumia-kat és valószínű a wp8-asokkal sem lehet könnyebb. Kevesebb a letölthető alkalmazás.
Szépen összeszedted, hogy miért nem tetszik a Lumia. (34990.- domino) -
tmart
csendes tag
válasz
#64315648 #6026 üzenetére
Igen én voltam
Sosem gondoltam volna...
Régebben össze-vissza szerkesztettem a Blade-et és az X8-at a Root explorerrel, és
soha nem volt semmi gond.
A ROM Toolbox pedig gyönyörűen feldobta a fényerőnél a 67-et, amit én balga átírtam
85-re, majd újraindítás és koppanás
Ma múlt két hete, hogy a szervízben van... -
kepeszt
tag
ma akciós dominóban a t....nél
-
randrew
csendes tag
válasz
Csonti66 #6068 üzenetére
Milyen memóriakártya van a telefonodban (gyártó, kapacitás, class...)? Más gyártótól származó telefonoknál is előfordultak hibák a memóriakártyákkal, legtöbb esetben a kártya cseréje jelentett megoldást. Egy próbát tehetnél kölcsönkért kártyával is (lehetőleg ne a másik, gonddal küszködő havertól kérj...), amennyiben lehetőséged van rá.
-
Csonti66
újonc
Sziasztok!
Szeretnék előre is elnézést kérni, mert nem szeretnék több ezer hozzászólást végig böngészni hátha valakinek akadt-e hasonló problémája a készülékkel és van-e rá megoldás. A problémám az lenne, hogy mikor készenléti állapotban van akkor gyakran magától leválasztja a memóriakártyát és gyakran nem is hozza vissza, csak akkor ha én újraindítom a készüléket vagy egyéb módon nem hozom vissza. Nem olyan fatális probléma ez, de néha elég kellemetlen mivel a kártyán is elég sok dolog van, amit használnék és ilyenkor ezeket nem tudom elérni. Ismerősömnek is a Huawei készülékén ugyanez a problémája. Ha valaki tudna segíteni megoldani ezt annak nagyon örülnék!
-
BReal
addikt
http://www.geomobil.hu/2304/huawei-ascend-y300/szin=fekete-1
Itt csak 42000, 2 év garanciával. AKkor egyértelműen ez. Ennél már lehet nem nagyon találnál vadiújan, boltból.
-
BReal
addikt
Belenéztem a Sony telefonjának hardverébe. Egymagos ugyanilyen sebességű processzor, u.ennyi RAM, viszont kisebb verziójú Android, amihez nyilván elég az egymagos proci. A kijelzők között van nagyobb különbség a Huawei javára, kamera talán hasonló. Én is azt mondanám amit a kolléga, ha nem lenne nagy ráfizetés, megéri lecserélni, ha nagyobb az összeg, akkor nem biztos - különösen akkor, ha meg vagy elégedve a mostanival.
-
x1port
addikt
A tokra visszatérve kicsit...nézzetek meg ezt.
Na ehhez képest ""gagyibb"" a többi akárki akármit mond.(#6058) Gabelogen Arról beszéltem amit a gyerekének rendelt. De közben elolvastam : Hard Plastic Skin Protector Case Cover
Na ebből köszi de nem kérek. Telefongyilkos. -
Sdi
addikt
-
Gabelogen
tag
x1port : Mert a Nillkin nem Kínai?
Nem tudom, csak kérdem.
De még egyszer mondom ami nekem van,
teljesen megfelel annak a minőségnek.
Még jobb a fogása a telefonnak, mert recézett az oldala.
(nem csúszik ki a kezemből)sagit : igen azt is lehet,bár az szerintem nem lenne olyan szép.
-
x1port
addikt
válasz
Gabelogen #6047 üzenetére
Nem gagyiztuk le...félreértés ne essék.
Én spec.azt írtam,hogy.. idézőjelben gagyi hatást kelt némelyik tok.
Ami lássuk be igaz.
sagit kolléga pedig azt írta ami megint csak igaz ,hogy nagyon jó fogása van a telefonnak amit nem rontana el valami bóvli kínai vacak tokkal.
De amit Te is mondasz agyalok ezen a lyukasztásos módszeren(#6049) sagit : szerintem kicsipkézné a fúró. Nekem van bőrlyukasztóm azzal csak egy megfelelő ütés.....
-
Joe fiú
senior tag
Sziasztok!
Kártyafüggetlenül honnan érdemes megrendelni a telefont? Sajnos a Vodafone nem forgalmazza, így marad a kártyafüggetlen megoldás, egyébiránt ebben a 40ezres kategóriában van más konkurense amire még érdemes lehet beruházni?
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, szerintetek megérné lecserélni egy live with walmant egy ilyen telora?
-
sagit
veterán
-
Joker88
őstag
1.: akinek esetleg ez a telefon van, kérhetnék egy-egy tesztfotót ?
tudom,hogy van a bemutató oldalon itt a Mobilarénán,de kíváncsi vagyok hogy a teljesen hétköznapi életben hogyan viselkedik.2.: arra a szabad 140-150 MB-ra tudnék telepíteni pl Facebook,Instagram alkalmazást ?
bocsi a hülye kérdésért,csak ez nem teljesen világos..
-
törölt tag
Build.prop fájl szerkesztése:
Ajánlott program rá a ROM Toolbox, ami a Play áruházból leszedhető. Perfomance/ build.prop szerkesztő menüpont alatt elérhető. Biztonságosabb szerkesztést tesz lehetővé.Jó, hogy "biztonságosabb"-nak írtad a build.prop szerkesztését, és nem "biztonságosnak". Privátban keresett valaki, aki a ROM Toolbox build.prop szerkesztőjével téglásította a telefonját. Szóval, ha minden igaz, akkor ez sem 100%-osan biztonságos.
-
sagit
veterán
válasz
Gabelogen #5997 üzenetére
Szerinted?
linkeltem kettőt is ami jó a telóra, Nilkin tokot szeretnénk amin a vakunak is van nyílása, van ilyen?
(#6000) snecizero: Az LP jó volt.... két éve, GB-n. Azóta a kedves program írója cseszik frissíteni, és mára nagyon fapados szinte az összes többi launcher-hez képest. Exdialer jó ötlet, jó is benne ez a Samsungos feature, azt feldobom.
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm rendelt most egy ilyet készüléket a T-Mobile-tól. Kérdésem az lenne, hogy füles illetve usb kábel van-e a dobozban?
Köszi előre is! -
suste
veterán
mondtam én, hogy nem kell mókolni
de most, hogy így kitárgyaltuk, lehet hogy kell a rendes működéshez a MusicFX letiltása...majd valaki leteszteli
meg lehthogy az sem árt, hanem a google music player-rel játszuk le a tartalmakat
mivel a másik lejátszó (zene) nem tiltható le, így nekem egyértelmű volt hogy a google féle lesz tiltva -
suste
veterán
énsimán feltelepítettem és működik
most éppen a tabletemen hallgatok zenét erősítőn keresztül, és ott is ezzel van megemelve a hangerő, hogy ne legyen akkora különbség az erősítő rádiója ésatab között
de teszteltem ugyan ezt a telefonnal is, és ott is működik, ha lehúztam egy frekit akkor azt levette, ha fel akkor felemelte....egészen torzításig el lehet menni vele ....ha minden frekit feltolok, akkor meg hangosabb minden
persze csak a füles/erősítő felé van értelme a dolognak -
x1port
addikt
Kértem nyitókódot én is..kíváncsi leszek mikor küldik.
De én nemrég rootoltam a telefont bootloader nyitás nélkül.
Ha most nyitni szeretném akkor nem lesz gond,hogy már rootolva van -
sgergi
veterán
Frissült az összefoglaló.
-
Joker88
őstag
alapból mennyi a szabadon felhasználható RAM mérete ? (az összefoglalóban 300-akárhány MB van írva,ez változik ? )
-
snecizero
senior tag
Ja még annyi ha övre való tokot kerestek akkor a Kínai boltokba nézegessetek szét. Ott veszek én is 690 ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest