- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen processzort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wookie
tag
válasz Zolio3 #16796 üzenetére
Köszi a választ!
Közben még tegnap kipróbáltam pont így de nem jött össze.
Telepítés után nem bírt felállni a rendszer.
Valami hibaüzi jött elő folyton,csak már nem emlékszem mi de valami androiddal kapcsolatos volt.
Sietnem kellett így gyorsan felraktam a simát,hogy tudjak menni.
Lehet,hogy nem a launchert töröltem?
A kernel viszont nem megy.
Először a modaco-ról szedtem le de az telepítésnél Failed.
Zip file is corrupt! felirattal marad abba.
Utána szedtem le a Cseh oldalról az feltelepült de nem tudott elindulni a rendszer.
Ha jól rémlik ő is valami androidos hiba üzivel jött.
Kernel csere nélkül kipróbáltam a "Cyanogenmod 11 by Dazzozo" , "Cyanogenmod 10.2 by Dazzozo"
és a "Cyanogenmod 10.1 by Kra1o5 " féle verziót de mindhárom esetében előbb vagy utóbb más-más app telepítése utáni újraindítás után nem töltött be.
Megállt a boot animációnál.
A kernelnél mindjárt mehet a legfrisebb,vagy végig kell telepítgetni sorba?Redmi Note 12 Pro ッ
-
descence
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a gyári B199-es telenoros romomat, mivel kezd kicsit lassú lenni. Viszont nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb. Összeszedtem magamnak pár szempontot.:
Akku idő
Teljesítmény
hasonló menü mint a gyári romban.
A lehető "legegyszerűbben" telepíthető romnak örülnék (első rom csere, nem szeretném elbénázni valami cifrán feldobhatós miatt...)Ennyi lenne, remélem jól írtam össze. Válaszokat előre is köszönöm
-
Zolio3
senior tag
válasz wookie #16792 üzenetére
Igen. Telepítés előtt megkersesed a régi launchert, törlöd, és bemásolod az újat. Nem kell átnevezni semmit. Ha bármilyen más extra, vagy app kell, akkor a rom telepítése előtt megejtheted. Mert minek olyan (rendszer) app, amit az életbe nem használsz? Így eleve azok nem települnek, és nem azzal kell kezdeni, hogy esetleges helyhiány miatt törlöd őket. A rendszer particio mérete sem korlátlan, de ha oda teszel olyan appokat, amit gyakran használsz, akkor nem a belső memóriából veszi el a helyet, hanem a systemről.
[ Szerkesztve ]
-
monalala
aktív tag
Kernel csere után ne felejtsd: wipe dalvik és cache, ha kihagyod akkor lehet galiba.
Üdv, Lala
-
wookie
tag
Kernelt,hogy kell felrakni?
Mármint úgy,hogy el is induljon a telefon.Redmi Note 12 Pro ッ
-
Zolio3
senior tag
válasz wookie #16789 üzenetére
Nem egészséges! Az újraindulás nem jó kernel miatt is lehet, KitKat romnál javasolt a chil360 féle kernel. Az utólagosan telepített launcher egyes romokon okozhat hibát, gyakranleállhat. Érdemes a launcher apk fájlát letölteni, és a romba (telepítés előtt) beletenni, az eredetileg beleírtat törölni. Így csak az általad választott lesz telepítve, nyilván alapértelmezett launcher lesz, és nem ütközik más launcherrel.
-
wookie
tag
Sziasztok!
Az egészséges,hogy a "Cyanogenmod 11 by Dazzozo" féle romra nem lehet Next launchert telepíteni?
Meg sok telepítés végénél újraindul a telefon?Redmi Note 12 Pro ッ
-
user112
senior tag
Sziasztok!
A galéria-val nem jelenik meg a camera képek egy része, csak sötét négyzet van. A láthatókra kattintva is nehezen jön elő. Lapozáskor akad és nem minden kép jelenik meg. Fájlkezelővel ugyanez a helyzet.
Mit lehet tenni vele? (gyári) -
wookie
tag
A "többit" nem vettem észre. Elnézést!
A teljes sztori pedig a következő:
Volt a telefonon egy gyári B199-es rom.
Már nagyon lassú volt,így gondoltam kipróbálok egy CM11-est.
Elötte gondosan készítettem egy teljes mentést TWRP-vel.
Aztán ahogy kell megcsináltam volna a telepítést de a CM nem ment fel.
Gondoltam frisebb TWRP kell neki,így hát felraktam a legújabbat.
Ezután már felment a CM de nemsokára kiderült,hogy nincsenek meg a telefonszámok,mert azok csak a telefonon voltak a SIM-en nem.
Vissza akartam rakni a mentést de nem ment,mert azt a régi TWRP-vel készítettem.
Így azt tudtam csinálni,hogy visszaraktam a régi romot,visszaállítottam a mentést,átmásoltam a telefonszámokat a Sim-re,majd kezdtem előről az egészet.
Most jó minden.
Gondoltam megosztom a sztorit,hátha valakinek jól jön mint tanese.Redmi Note 12 Pro ッ
-
kicsizee
aktív tag
válasz Tomy007 #16784 üzenetére
hát ár talán az 1 giga is kevés (honor 3c-ben 2 giga van, nálunk olyan 140€ körül mozog). nekem is elindítja magát néha néha, játszás, netezés közben. mondjuk havonta 1-2x. de már megszoktam. a teló a maga idejében sztár volt, de már megszolgálta a magáét. vettem egy g620s-t, az szépen megy eddig, karácsonytól nem volt újraindítva. teszi a dolgát. az y300-asom meg cserélem amint lehet, meghagyom gpsnek (mégiscsak snapdragon)
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
-
kicsizee
aktív tag
válasz Tomy007 #16778 üzenetére
figyu, én a sms-ket nem kapom meg, nekem a sms appot lövi ki, így néha napokkal ,hetekkel később tudom meg hogy miért nem írtam vissza valakinek . de már döntöttem, amint lesz valami elfogadható áron, azonnal csere
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
wookie
tag
Hali!
Tipp a töbi bénának!
Mielött romot cseréltek,másoljátok át a telefon számokat a simre és akkor majd az új rom indítása után nem kell anyázni,meg újrarakni a régi romot,hogy fel tudjon menni a régi backup.Redmi Note 12 Pro ッ
-
embe
nagyúr
A B199-es romra nem tudtok valami olyan helyet ahonnan gyorsan lejönne? Itt 6 órát ír ki a letöltésre. nagyon lassú.
-
Tomy007
tag
Ujabban egyre tobbszor ujraindul a telefon, valszeg elfogy a ram s teljesen szetesik a rendszer s random ujra indul, lassan.kezdem elhinni a az alap gyari room mellett szadaxot kell szednem, hogy mar egy eroteljesebb bongedzestol is megadja magat,.soha tobbe 512ramos telefont...
-
Zolio3
senior tag
válasz mark0513 #16772 üzenetére
Valamiért a recovery jön be. Első körben meg kell nézni, hogy a hangerő+ gomb nincs e beragadva. Még ha fizikailag jónak látszik e. Ha az rendben van, akkor próbáld meg a hangerő- gombot, és a powert benyomni. Ha a bootloader jön be, akkor nem romlott el a hangerő gomb, ha viszont sd kártyáról akarna frissíteni, akkor gond van a hangerő+ gombbal. Ha mindkét hangerő gomb rendben működik, de nem indul el, akkor a kártyára tenni kell dload mappába gyári romot, és a leírás alapján frissíteni.
-
embe
nagyúr
Üdv!
A fiamnak van egy ilyen Telenoros készüléke. Ha innen leszedem az első sorban található romot, és a leírtak szerint telepítem, akkor az előzőleg telepített alkalmazásai megmaradnak?
Illetve ez a legfrissebb rom?
Magyar nyelv van benne?Köszi a választ előre is!
-
mark0513
csendes tag
segítesetek!Nem tudom bekapcsolni a telóm, mit csináljak?
Hard reset csinaltam a huawei ascend y300 -on
És csak azt hozza be hogy
Formatting/data
Mount'data'fail
Mount'data'fail
Mount'data'fail
Mount'data'fail
Mount'data'fail
Formatting /chace....
Formatting /HWUserdata...
Mount'data'fail
File beckup success -
kicsizee
aktív tag
na már kezd nagyon durvára zavarni hogy nem jönnek meg a sms-k ha valami más progit futtatok? ennyire érvénytelen lenne az andorid os, hogy az sms appot lövi ki leghamarabb, ha nincs elég ramja? ezt már épp ésszel nem lehet felfogni.
-
mlacko1111
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Egy ajándékba kapott készüléken szeretném a gyári romot feltenni. Jelenleg a telefon információinál az alábbit találtam: CyanogenMod verzió 10.1-20141224-UNOFFICIAL-u8833. A Huawei oldaláról letöltöttem a gyári romot és a leírtak szerint próbálnám feltenni de gondom akadt.
Jelenleg a telefon menüjében sehol nem találom a Rendszerfrissítés opciót ha pedig a force upgrade-val indítanám a készüléket akkor csak egy rózsaszín képernyő jelentkezik és nem lép tovább.
Ha valaki tudna segíteni, hogyan tudnám az eredeti romot visszatenni nagyon megköszönném.
Szép napot mindenkinek! -
Kvasir
tag
Nagyon érdekes, két hete nincs fenn semmilyen takarítóprogram a telómon, és sokkal jobban működik, minjt amikor mindenféle ******cleaner és társai futott több RAM, több hely.
Csillagkapu: Atlantisz
-
Tomy007
tag
válasz kicsizee #16765 üzenetére
Nekem is fuggetlen, teljesen gyari room, b199es frissitest 2013decemberben kaptam meg, gyari vissza allitast meg pont tavaly decemberben csinaltam s azota tuntvel az sdre valo athelyezes. Es semmilyen, letoltott alkalmazasokat sem tudok atrakni,.egyszeruen eltunt az az opcio kivalaszts hogy sdre athelyezes, fogalmam sincs mitol
[ Szerkesztve ]
-
kicsizee
aktív tag
válasz Tomy007 #16756 üzenetére
nekem is b199-es van, és tudok sd re átpakolni appokat(persze csak azokat amiket én töltök le, az előretelepítetteket nem lehet). nálam kb 9 hónapja volt az factory reset a fw frissítés után, de ilyennel nem találkoztam mint te. sose volt rajta főzött rom.
-
Exian
addikt
válasz hardline #16763 üzenetére
Bármi lehet. Elég rondán elázott, bár nem volt sok a vízmennyiség, de napokig szárítottam, az egész kijelző hátterében állt a víz, emiatt még napokkal később is párás volt az egész. Az a fő meglepő, hogy amúgy jól működik a telefon, semmi baja. Csak az említett felső 1cm "vaksága" jött elő... És néhány alkalmazásnál gond, hogy nem tudok odabökni, meg ugye az értesítési sávot sem tudom lehúzni, csak a Home képernyőre kirakott ikon segítségével. Még jó, hogy van ilyen a Nova Launcherben, hogy lehet ilyen ikonokat kirakni, amik különböző funkciókat látnak el.
-
hardline
senior tag
Szerk.:
Az én nevem és címem tele van ékezetes betűkkel, így inkább ékezet nélkül adtam meg mindent, azt jobban elviselik a postán, mintha kis négyzetek lennének, vagy semmi a betűk helyén.
Egyébként a digitizerről jött egy visszaigazolás is ma, hogy elküldve, a hangszórókról még semmi.[ Szerkesztve ]
-
-
janeszgol
félisten
válasz ANDROID??? #16749 üzenetére
Az S Advance-nak nagyon jó kamerája van. Viszont szoftveresen érhetnek meglepetések. (Nem a kamerát illetően.)
-
hardline
senior tag
Üdv!
A sógoromnak van egy Y300 telefonja. Sikeresen pofára ejtette és ripityára tört a digitizer. Az LCD nem sérült.
Kérdésem, hogy honnan érdemes rendelni hozzá digitizert és hangszórót (recseg, és ha úgyis szét kell bontani, akkor ezt is cserélném neki), mert egy telefon szervizben 12ezres ajánlatot kapott rá...
Mivel rákerestem YouTube-on a digitizer cserére és ott 10 perc alatt megcsinálták, így gondolom én is boldogulok vele. -
sgergi
veterán
válasz ANDROID??? #16749 üzenetére
Kicsit erősebb, kicsit több a ram, nekem a csomagolása kevésbé jön be. Én arra nem cserélném, max akkor, ha 1:1-ben menne a csere. Ha rá kell fizetni, akkor szerintem már nem éri meg.
-
ANDROID???
addikt
Y300 VS Advanced S ???
Van értelme cserélni a samura (tudom régebbi a samu)? -
kicsizee
aktív tag
akik alternatív fb appot használnak, vagy szeretnének használni itt egy fb lite app-ról cikk, én próbáltam, méretéhez és a többi alternatív apphoz képst kiválóan, gyorsan, egyszerűen működik y300-as masinámon. üdv [link]
-
kicsizee
aktív tag
tudom hogy szét szokta dobálni, azok meglettek, de a messengert újra kellett telepíteni, a play áruház azt mutatta, hogy nincs telepítve, engedte telepíteni
-
kicsizee
aktív tag
rádugtam telómat tölteni a számítógépre. régen csinálta azt, hogy össze vissza dobálta az ikonokat. hát most se lett másképp. de amikor elkezdtem kereseni egyes ikonokat(pl messenger) egyszerűen nem volt sehol, semelyik képernyőn, újra kellett telepítenem az áruházból. valaki találkozott már ilyen kuriózus esettel? üdv
-
vadkörte
addikt
válasz Zolio3 #16732 üzenetére
"...bl nyitással ne próbálkozz win 8.1 alatt, mert teljesen esélytelen."
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Asztalimon W8.1 van és simán nyitottam az Y300 bootloader-ét.
Azóta is tökéletes állapotban van a kicsike. (most épp B194-es gyári ROM-mal. Pár hét után valamiért mindegyik főzött meggajdult.)Más. Kipróbáltam meddig bírja készenlétben, csak 2G-ről, nulla használattal. 11 nap lett, a végén 4%-nyi töltés maradt... Viszonylag aktívabb használattal a 1,5 nap még megvan.
[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
sgergi
veterán
válasz rolandhun95 #16739 üzenetére
Gyenge a hardver. Nincs is értelme a kis képernyő felbontás miatt.
-
rolandhun95
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, hogy a telefont semmilyen mókolással nem lehet rábírni a Hd videók lejátszására?
-
kicsizee
aktív tag
nem lehet valahogy prioritást adni az sms kezelőnek, hogy állandóan fusson, és sose álljon le? mert ha valami nagyobb ram igényű cuccost elindítok(pl játszok) és közben sms-t küldenek, nem kapom meg, mert foglalt a teljes ram. nem lehet beállítani hogy más lőjjön ki, ezt meg prioritással futtassa mindig?
-
Zolio3
senior tag
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! munkatársam adott egy ilyen y300-at ,hogy csináljam meg.Nekem eddig csak sony és samsung telóim voltak igy olvastam az összefoglalót ami szerint nem lenne bonyolult a romfrissítés de itt valami hiba van!.A teló egyfolytában hibauzeneteket dob minden alkalmazásra és alig tudok belépni a beállításokba is ez miatt!Gyári romot szerettem volna frissíteni az összefoglalóban leírtak szerint de a frissítés menüből nem megy,valami kulcsokat nem tud menteni így nem folytatható!Ha a hangerő fel le és bekapcsológomb megnyomásával akarom akkor csak ezt írja ki: update exception alatta meg : EMMC is readonly,you can't update your system és nem csinál semmit,és rootolásnál is ugyan ez van így nem rootolja.Ha gyári visszaállítást csinálok(wipe data)akkor se áll vissza gyári állapotba hanem minden rajta lévő alkalmazás rajta marad.Vége ennek a telónak vagy meglehet még valamit próbálni?Kösz előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz serghiomeist #16726 üzenetére
De azt nem értem, hogy miért nem kapcsolja vissza a kjelzőt? Hard reset előtt töltsd fel teljesen az akksit, akkor talán nem kapcsol be az energiamenedzsment.
-
janeszgol
félisten
-
serghiomeist
csendes tag
Sziasztok.
A lányom a telefonján bekapcsolta az energiatakarékos üzemmódot. Azóta ha megnyomom a bekapcs gombot akkor semmi nem történik,ha viszont nyomva tartom akkor bejön a kikapcsolás újra indítás lehetőség amire reagál is . De ha újra indul és beírom a pin kódot elfogadja,de egyből kikapcsol a kijelző. Mit tudtok javasolni?
Üdv Serghio -
kicsizee
aktív tag
válasz Tomy007 #16722 üzenetére
amikor frissítetted a fw-utána volt gyári visszaállítás? lehet most jelentek meg csak egyes újítások nálad, ahogy csináltad a fr-et
-
Tomy007
tag
Hali.
Nekem teljesen gyári room (B199) van még rajta, független telefon.
Egy év után csináltam egy teljes gyári vissza állitást mert már nagyon tele volt szeméttel s be is lassult.
Utána úgy mondjam mindig van olyan 100 mega szabad ramom, persze csak a legfontosabb appok vannak fent. Egyelőre így teljesen használható "még " Meg még garancia végégig marad is így.
Kérdésem mióta újra raktam viszont eltűnt az sd kártyára áthelyezés lehetősége az alkalmazásoknál !?
Valakinek vmi ötlet? (illetve újra rakás után néhány ikon is megváltozott a beállitásokban ha ez számít vmit...)Köszi
[ Szerkesztve ]
-
kicsizee
aktív tag
válasz Zolio3 #16720 üzenetére
már nem használok, sőt már a "gyári söürűt "is ritkán. csak néha bosszantó, hogy alig marad helyem. sokszor még az üzik se jönnek át (szolgáltatótól függetlenül, több kártyával lepróbálva) vélhetően kevés ram memória végett
-
kicsizee
aktív tag
válasz Zolio3 #16718 üzenetére
én is hasnáloma fast for facebookot, de mikor kevés ram van, akkor kilövi az appot, és nem indítja újra a teló, amég manuálisan rá nem bökök, és a értesítések sem jelennek meg. írtam már a fejlesztőknek is erről. most vagy típus miatt nem megy, vagy csak az én telómban van a hiba
-
Zolio3
senior tag
válasz Thunderbolt #16714 üzenetére
Mint mindenkinek, neked is azt tudnám javasolni, hogy nézz vissza 2-3 oldalt a fórumban! Állandóan szó van a kevés memóriáról, és a facebookról. A ram mérete semmilyen rommal nem lesz több! Viszont egyes kernelek támogatják a swapet, amivel még legfeljebb 256 mega "ram" tehető hozzá. Ezt tapasztalatból írom: ez már elég a közösségi appokhoz, még egyidejű használat mellett is. Én használom a fb, fb messenger, viber, és skypeot, és egyszerre, emellett zene, időjárás, böngésző, játék, de egyáltalán nem gáz a telefonnak. Alternatívaként a fast facebook, és fast messenger appot javaslom. Majdnem mindent tud, de ötöde a rendszerigénye. Hátrány, hogy nincs szinkronizálás a cimjegyzékkel, így amennyiben az is kell, akkor külön fb sync is kell. Egy normális kernellel ki lehet némi pluszt csikarni a telefonból.
-
vizslakutya
senior tag
Nálam ez van fent,CM 11 rommal és elég tűrhetően működik. Nem egy szupergyors,de nem is akadozik,tölt be rendesen.
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
monalala
aktív tag
Én carbont (4.2.2) használtam, swap-el, de semmi gond nem volt, a Viber, FB Messenger, stb. simán ment.
Az FB appot felejtesd el a pároddal, mindenképp valami alternatívát keressetek rá, (böngészőből, stb....)[ Szerkesztve ]
Üdv, Lala
-
kicsizee
aktív tag
szerintem nem sokat segít rajta a rom. ezek iszonyatosan nagy ramzabáló progik. nekem alternatív fb app van fent, asszem a friendcaster meg a fast pro . de egyik se megy rendesen, nem jelzi a értesítéseket, csak miután rábökök, tehát háttérben kilövi magát és nem fut. úgyhogy esetleg egy erősebb vas, 1gb rammal már atért el lehet lenni alapjáraton
-
Thunderbolt
tag
Sziasztok!
Feleségemnek ilyen T-s telefonja van. A gyári rendszer van rajta, és FB, FB messenger, Viber, Hangouts. Ezek iszonyatosan zabálják a RAM-ot, és nagyon lassú a telefon. Mondtam, hogy felejtse el a FB-t, és használja böngészőből, de úgy nem tetszik neki. Milyen ROM-ot ajánlanátok, amivel ezek tűrhetően mennek? Vagy 512 RAM-mal teljesen mindegy?
Üdv,
Thunderbolt -
kicsizee
aktív tag
ha ingyé van, akkor jó választás. csak mondom olan hogy fb már nem megy el rajta, messenger is jó nagy késéssekkl jele, ha egyáltalán jelez
-
kicsizee
aktív tag
-
atuci
őstag
Sziasztok!
Lassan érkezni fog egy ilyen telefon a családba, T-mobilos verzió.
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen Stabil romot érdemes feltennem rá?
( lányomnak lesz, kevés telefon, sok játék, esetleg skype.)Segítségeteket előre is köszönöm!
üdv, AttilaBasil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
bazsade
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy Budapesten hol lehetne jutányos áron egy érintőlapot, digitizert venni y300-hoz?
Köszi!
-
ABDUL96
tag
A telefonom megvan kicsit zakkanva,az a helyzet hogy mikor nem fullhallgaton vagyok akkor valtakozva jon a hang egyszer a hatso hangszorobol egyszer az elolapi kamera melletti beszedhangszorobol.Jelenleg Fusion x rom van rajta es nemtudom erdemes e emiatt a hiba miatt lecserelni a Romot,vagy kikuszobolheto a problema?
-
alien0903
tag
gapps megoldódott esetleg valaki tudja ezt honnan lehet letölteni: Black Rom + CeXstel kernel 0.62?
THX
-
alien0903
tag
Sziasztok!
Az AOSP MOD.-hoz kell előtte rootolni, vagy ebben minden benne van egyben?
-
Zolio3
senior tag
válasz janeszgol #16695 üzenetére
A Linux kernel igen jól bánik a rammal, amit a különböző cleanerekkel frankón el lehet cseszni. A rendszer nem véletlenül nem enged használni mindet. Ennek ellenére ma már 1 giga körül jó lenne, az 512 mega pedig csak a fele. Nyilván többet akar kihozni belőle az ember, de ez van. A swap sokat tud segíteni a helyzeten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával