Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Tartalek telefonnak vennek egy y300-t, a gyari androidot hasznalhatatlannak erzem. Mi volna a megfelelo rom ra ? nem akarok facebookozni, netezni stb sot azt se bannam ha valami lite rom lenne merta google szolgaltatasok sem erdekelnek.
-
F34R
nagyúr
az mitol lehet hogy a gyari droidon kicsit olyan akados a menu, pedig van elge memoria szabadon.
emotion ui-t le lehet valtani valamivel ?
kicsit kevesnek erzem a 512 Ramot meg nem olyan responziv az erintokepernyo.
-
-
F34R
nagyúr
izeeee, all time linux user vagyok fent van as smtp fel is ismeri a telefont meg sem tudok ra vagy rola masolni....
Rombol meg mindig tanacstalan vagyok.... lattam Pacman romot aosp-t a dirty unicorntol megsem tudok dolore jutni.
annyit tudok ha csak egy mod van ra akkor a G alkalmazasoktol megszabadulnek csakugy mint a Play aruhaztol. F-droid meroben mas, sokkal jobban bejon...
-
F34R
nagyúr
Vertikalis modban gepeles kozben nem mindegyik karaktert ismeri fel, horizontalisan mondjuk jobb a helyzet.
Valamira rajottem nekem kicsike a telefon. Mondjuk nem tudhattam igazan milyen is lesz a keszulek. -
F34R
nagyúr
most jott el a pillalant hogy a gyari droid repul, elozoleg csak launchert csereltem az valamivel zokkenomentesebb volt, de akarmit csinalok is mar kezd buggzani, laggolni.
ahhoz hogy romot rakjak fel rootolni kell a telot ? ha igen akkor valami leirast talalok amit linuxon is alkalmazhatok ?
-
F34R
nagyúr
bemasolom a suroot.zip-et a sd-kartyara, recoverybol update from sd card kitallozom ok, elkezdi a muveletet es installation aborted-el leall.
hogy kellene csinalnom ugyanis a regebbi android system revovery 3e van fent ami az AIO tool-bol valo.
-
F34R
nagyúr
kiprobaltam ket romot, az egyik a slimkat build masik pedig a cynogenmod nightly. Elsonek volt sajat kernele is, de valamiert az alkalmasazok ami rendszerintegralt hibaval leall. pl ora leall, play aruhaz leall stb....
leszedtem hozza a slimgapps-t is... masodik a cynogenmod volt oda nem kellett kulon kernel viszont gapps sem volt melle. Itt is ugyan az a hiba mint az elozovel. A gyarihoz kepest mikor lezarom a kepernyot fentrol-lentrol kozepre atmenettek egy vekony fenycsik jelentkezik ( mint a regi teveken mikor kikapcsoljak ) nos nem tudom, hogy ez effekt vagy mas. Tetszik ez a 4.4 alapu android csak szerintem nem annyira stabil. Valamivel gyorsabb mint a stock ROM, slimkat tetszene jobban ott tobb memoria is elerheto. rootolva, + bl unlockolva lett. -
F34R
nagyúr
Nekem is az van fent, valamikor a wifi szarakodik de nagyon ritka eset, azt viszont eszrevettem hogy nem valami eros a vevo rajta hiaba n-s 1043nd-vel sem lehet vele nagyon tavolra menni (romtol fuggetlenul).
Az akku mikor valojaban "hasznalod" a telefont akkor merul mint a fene % -osan eleg gyorsan.(#15120) vadkörte
A legtobb ilyen apphoz valamiert kell a google maps is igy gapps-ra mindenkepp szukseg van. Azy nem ertem pl elinditok egy runkeepert addig miert nem talalja meg a jelet mig nem nyittam meg a google maps-t. Nekem nem kellene hogy halozaton keresztul tortenjen hanem a gps-t kovesse csak. Ezert leszedtem fdroid-al a SpeedMeter-t ami nem Social media alapu, megsem akar csatlakozni.
Tobbieknek valaki leirna mi a kulombseg a CM, AOPK, AOSPA, CARBON es a tobbi fork kozott ?
Eddig csak a PACMAN, CM, es SLimKat-t probaltam..
-
F34R
nagyúr
Hol talalom meg a default stock romot? 199 volt az tudom de sehol nem talalok olyat.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Ezt a restore-t nem ertem, hiaba masolom az sd kartyara a TWRP mappaba, vagy akar csak siman a gyokerebe akkor sem latja. Ugyan ez van ha a telefon belso tarhelyere teszem akkor is.
gyari alapotot akarom visszallitani.
-
F34R
nagyúr
válasz mttssz #15498 üzenetére
igen a rootolasnal dload abba van az update.app
nos igen bekapcsolas fel+le el is kezdte a folyamatot, utanna ujraindult es percekig toltott majd semmi.
En visssa akarom allitani a gyari allapotot + bootloadert zarni.
jelenleg aospa van fent.
lehet nem egyezik a konyvtarstruktura es emiatt kukazza?
vagyis a TWRP BACKUP blablabal, majd a dload-s mappat az sd gyokerebe es ekkor bekapcs fol+le?
-
F34R
nagyúr
felment a 199 stock kernel de ez nem ugy nez ki mint ami volt (kinezetre). SIM-t felismerte pedig elvileg nem fuggetlen hanem telekomos igy a 190-s rom kellett volna ra. van valahol meg ilyen rom mert nem talalok csak updateket.
-
F34R
nagyúr
válasz mttssz #15598 üzenetére
TWRP-set talaltam csak, az meg nem olyan, hogy csak .zip-bol telepitem.
valami nandroidos, boot.emmc.win, data.ext4.win, recovery.emmc, system.ext4.win es hasonlo fileok vannak benne, ezt hiaba masolom a TWRP mappajaba nem lat semmit sem belole.
Ha a dload-s romot probalom akkor pedig nekem is extractnal hibaval leall.
194-es TWRP-s rom az felment csak ugye az nem telekomos igy nem ad vissza "gyari" adatot. -
F34R
nagyúr
Mostmar tenlyeg feladom, miert a budos francert nem latja a TWRP a backupot amibol vissza tudnam allitani a gyari romot? fat32 a sd kartya, probaltam ext3 akkor sem jo.
-
F34R
nagyúr
A BL-t ugye nem tudom visszazarni a nyitokod nelkul ?
-
F34R
nagyúr
válasz dokee78 #15636 üzenetére
ott van az 1hsz-be de nekem nem csinalta custom romokkal, most viszont elvileg hogy a 190-es van fent [link]
(amit valaki ellenorizhetne hogy a stock rom-e) azzal most mar mukodik a restore funkcio.
A SuRoot valamiert benne maradt, hiaba tettem fel e remove root binary-t akkor is ott marad a menuben.
mar csak ez a ket lepes volna a BL zarassal es gyarikent mehet tovabb. -
F34R
nagyúr
Ami a leirasban van segedlet az a b194-es stock romot rakja vissza. irtatok hogy telekom-s keszulekre meg 190-es a legfrissebb. Most akkor ezt hogy oldom meg, ezt leszamitva megy e keszulek, supersu vegre eltavolitva.
-
F34R
nagyúr
Relocknak kiir egy hibat miutan lefutott (ezt a keszulek teszi) valami ilyesmi volt relock error, couldn't find image.
-
F34R
nagyúr
Hangero prop-t nem tudom modositani mert nincs benne valamiert az AOSBA romba.
miert lehet ez? -
F34R
nagyúr
Ezek a MIUI romok elegge laggolnak, nem tudom miert van de erzetre is lassabb mint egy CM rom.
Kar mert a zenelejatszo app eleg jo. -
F34R
nagyúr
MIUI 6 ROM meg nem volt probalva..
-
F34R
nagyúr
Uristen CM12 es Slimkat alpha is van mar 5.0.2-bol. Egyelore mindketto ellegge instabil.
-
F34R
nagyúr
Sracok milyen applikacioval tudok felvenni telefonbeszelgetest? (mindket iranybol)
-
F34R
nagyúr
Udv.. honnan tudom a regebbi romokat letolteni? az ujak instant leszivjak az akkut + az ujabb android mar nem erre a keszulekre valo (laggol, lassu) Mar csak timernek es ebresztonek hasznalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- 3D nyomtatás
- Hálózati / IP kamera