Hirdetés
- Ventilátorok nélkül érkezik a Lian Li legújabb vízhűtése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tsabeekaa
aktív tag
-
Exian
addikt
Még egy hülye kérdés: hogyan tudok leggyorsabban váltogatni az Emotion UI és a Holo Launcher között? Előbbit ugyanis már kottára belőttem, minden a helyén, ahogy megszoktam, be akarom állítani a Holo-ban is, de ahhoz kéne látnom a képernyőket... Tudom, csináljak mindegyikről 1-1 screenshotot... ha nincs gyors megoldás, akkor max. ez lesz.
SZERK.: rájöttem... kiszedtem a default opciót a Holo-ból és így minden Home gomb lenyomáskor megkérdezi...
[ Szerkesztve ]
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
-
addikt
-
contaxg
veterán
Na ez tök jó...
Hogy váltasz át ilyenkor a címzettről, a szövegmezőre?A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
-
contaxg
veterán
Nálunk sokat segített hogy kidobtam a Facebook progit, aminek egyébként semmi értelme, mert az m.facebook.com-os belépéssel szinte azonos a felülete és a Chrome böngészőben még gyorsabb is.
A DLNA progiból csak erőszakkal lehet kilépni vagy van vmi humásusabb megoldás is, hogy nem maradjon bent a memóriában.
Egyébként szuperül működik az Android saját VOIP progija. Innentől 4.90Ft a vezetékes és a lakás telcsi is kicsörög bármerre is járunk.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
schulzz
tag
igen ez igaz, hogy céleszköz, csak én meg épp nem szeretek külön hordozni magammal mp3 mat, fényképezőgépet. és ha már benne van akkor legalább hibátlan legyen, de ez nem az. még a 2000 ft os tescos mobilban lévő rádiók sem produkálnak ilyet. akármilyen olcso is volt a teló működjön rendesen.
Úgyhogy ma szépen ballag a telefon szervízbe vissza megint 2 hétre De ha másnál is van ilyen probléma akkor nem hiszem, hogyk i tudják javítani de nem igazán érdekel hibás és kész. -
contaxg
veterán
Generációs különbségek...
A gyerekem fél év alatt egy 5-ös Touchba az 5000. képen van túl.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
sssent
senior tag
"(...) de nekem még nem sikerült 60MB alá vinnem a szabad ramot."
Azért ennek nem nagyon kéne örülni (épp ellenkezőleg), mert a jelenséget az okozza, hogy ezen a telefonon gyárilag túl agresszívre konfigurálták a rendszer memóriasöprögetőjét, nem pedig az, hogy nem használod ki az 512MB RAM-ot.
-
Exian
addikt
Megoldottam, én voltam a béna. Gmail webes felületén a Címtáraknál nem a megfelelő kategóriában voltak azok, akiknek a számát/nevét nem találtam a kontaktok között. Át kellett raknom a "Címtár" kategóriába őket és azonnal megjelentek. Hát ebből is látszik, hogy micsoda különbségek vannak az android verziók és kontakt kezelő appok között, ugyanis a 2.1-es Huawei Pulsémban nem kellett ezt csinálnom, ott az összes kategória összes kontaktja látszódott.
-
contaxg
veterán
Nekem egy kicsit bonyolult minden az iOS után. Ma is felmerült egy olyan gond, hogy miért kapcsol néma üzembe a telefon? Mivel én csak "rendszergazda" vagyok a telcsihez és nem én vagyok a felhasználó, bizony néha vakarom a fejem rendesen, hogy már megint mi csuda történt. A fene sem tudja ilyenkor, hogy mi és hogy lett elnyomva a készüléken vagy éppen magától produkálja magát.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Exian
addikt
Na most megpróbáltam fényesebb környezetben is 1280x720-ban, így már kevésbé van akadozás Lehet, hogy este csak a kis fény miatt volt kevesebb FPS, ahogyan az szokott lenni.
Hogyhogy nálad nem megy?
SZERK.: megnéztem Media Info-val a készült videót, 18-20 fps körül van abban a felbontásban a frame rate.
De nekem van egy gyanúm, hogy ezt a felbontást már lehet, hogy csak interpolálja? Vagy a valódi, fizikai, hardveres felbontást tudja rögzíteni? Ki tudja vajon? Bár igaz, hogy elég jó minőségű, a felbontásnak kb. megfelelő, szóval lehet, hogy hadrveres a kép 720p-ben is.
[ Szerkesztve ]
-
gergospy
csendes tag
Nem érdemes szerintem. Nem ad semmi pluszt. Én most a legújabb bétát használom, abban viszont reklám van. De ha nincs internet, akkor az sincs.
colonell:
Memóriakezelés mennyire javult? Böngészőben több lap olvasása, vagy nehezebb alkalmazások háttérből való (nem) kilövésére gondolok.[ Szerkesztve ]
-
Eman Kcin
csendes tag
Ez mintha az lenne:
http://docteur-gsm.com/en/huawei-y300/95190-huawei-y300-battery.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok nélkül érkezik a Lian Li legújabb vízhűtése
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest