Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
descence
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy egy Samsung HM1000-as headset nem hajlandó rendesen működni a telefonommal? Kapcsolat megvan, hívásnál jelzi hogy bluetooth-on megy a hang, ehhez képest a telefon hangszóróján hallom a másik felet, és a mikrofon sem megy (sem a fülesé, sem a telefoné). Ellenben, egy Sony Xperia Z-vel hibátlanul működik. Az esetleges megoldásokat (google), már kipróbáltam, nem működött egyik sem :S
Válaszokat előre is köszi.
-
descence
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a gyári B199-es telenoros romomat, mivel kezd kicsit lassú lenni. Viszont nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb. Összeszedtem magamnak pár szempontot.:
Akku idő
Teljesítmény
hasonló menü mint a gyári romban.
A lehető "legegyszerűbben" telepíthető romnak örülnék (első rom csere, nem szeretném elbénázni valami cifrán feldobhatós miatt...)Ennyi lenne, remélem jól írtam össze. Válaszokat előre is köszönöm
-
descence
tag
válasz
descence #16068 üzenetére
Valaki a WiFi-s kérdésemre?
Továbbá.: Hol tudom (ha tudom) kiiktatni a hangos zenehallgatós figyelmeztetést? Tudom, egészség mindenek előtt, de had döntsem már el, milyen hangerőn hallgatok zenét (plusz ha kocsiban BT-n van kihangosítva a zene, akkor kiváltképp zavaró, amikor lehalkítja).
-
descence
tag
válasz
descence #16023 üzenetére
Valaki az előzőmre?
Továbbá az a telefon, vagy a router hibája, hogy a 0-24-ben wifin lógás sokszor átfordul "jel maxon, de semmit sem tölt be" állapotba, ami csak a wifi "újraindításával" (a telefonban) oldódik meg?
(Remélem érthetően sikerült leírnom, ha nem, szóljatok.)
-
descence
tag
Hy!
Valahol át lehet állítani/ki lehet kapcsolni azt, hogy ha telefonálok, ne a hívásnaplóba menjen vissza, hanem a kezdőoldalra (vagy arra az oldalra, amit legutoljára otthagytam)? (Rootolt, gyári B199-es rendszer)
-
descence
tag
válasz
mttssz #15615 üzenetére
Az derék..... Ebben a memóriatakarékossági folyamatban az az egy hiba, hogy (nem érvágós probléma, de idegesítő) pld a Shadow Fight 2 esetében ha ezt eljátssza, akkor nemes egyszerűséggel azt írja ki, hogy "Your data has been corrupted, please reload the game", de akárhányszor indítom el újra, mindig ez fogad. Csak az újratelepítés segít....
-
descence
tag
Sziasztok!
Miután sikerült elvégeznem a korábbi rendszerhibák kijavítását (eltűnő taskbar, kiiktatott egyéni háttérkép), belefutottam egy igencsak érdekes hibába. Nem tudom, a kettő összefügg-e (régi hiba kijavítása), de mielőtt azt megcsináltam, nem produkált ilyeneket.
Szóval.: Bizonyos, nagyobb erőforrást igénylő app esetében (főleg játékok-->Angry Birds Epic, Shadow Fight 2), szokta azt csinálni, hogy elindítom, játszom, majd gondol egyet (random időszakok), és bezárja a programot.
Aki esetleg tudja, mi a megoldás, kérem segítsen! Már tűvé tettem ezért a fél internetet, de sehol sem találtam megoldást erre a problémára... :S
-
descence
tag
Tessék beleírni az összefoglalóba, hogy a twrp-s vendor ikon visszaállítás (nem biztos, hogy mindenkinél) komplett rendszer visszaállítást eredményez (gyári értékekre...). Szóval aki belevág, mentsen előtte.....
-
descence
tag
Srácok, sikerült
Annyi volt a baja (nálam), hogy ugye előjött a sárga ki hűromszög a windowsban. Na, gondoltam egyet, letöröltem a drivert, majd újra rádugtam a telőt. Na innentől hiba nélkül működött. Akódot pedig a DC-unlocker-ből olvastam ki (bevált az is
). Most jöhet a két zip (systemui, értesítési ikonok) flashelése
-
descence
tag
Hy!
Valakinek sikerült már win7 alatt nyitni a bootloadert? Ha van valaki, meg tudná velem osztani a tapasztalatait?
-
descence
tag
Hy! Valakinek van tippje, hogy a gyári B199-es androidban hol találom meg ezt a képet? Rettentően zavar, hogy ahányszor valami erőforrásigényesebb programot használok, mindig kilövi a saját háttérképemet, és ezt tölti vissza.
Válaszokat előre is köszi
(A data/system/users/0/wallpaper fájl nem az a képfájl, amire én gondolok, mielőtt bárki leírná ezt az elérési utat
)
-
descence
tag
(Csak hogy visszataláljak)
-
descence
tag
válasz
KamuMazsola #13119 üzenetére
Egy sima, fentebb linkelt gyári B199-et dobtam fel, mert a beépített, netről leszedhető B187-es (vagy melyik) nem volt hajlandó felmenni (fentebb kép a hibáról). Így kézzel feldobtam.
Csak a saját programjaimat mentettem le (Opera, firefox, játékok...) hogy ne kelljen mindent elölről kezdenem
-
descence
tag
Hy! Ha megcsinálom a Dload-os frissítést (B178-->B199), akkor utána újra kell rootolni, igaz?
-
-
descence
tag
Valaki tud nekem linkelni egy B199-es romot, ami felmegy egy telenoros készülékre? Keresgéltem már, de nem jártam sikerrel.....
-
descence
tag
Sziasztok! Szeretném frissíteni a telómat (bootloader nyitás még nem sikerült) a DLOAD-os módszerrel, mivel a gyári frissítő folyton talál valamit, ami miatt nem hajlandó lefutni (kérésre rakok fel képet a hibáról, csak elő kell ásnom).
Szóval a kérdéseim a következőek.:
Ha én csinálok egy rendszermentést titaniummal, akkor az valóban kimenti a programjaimat (Böngésző könyvjelzők, egyebek) (kezdő kérdés tudom, de még nem csináltam ilyet...)?Telenor függő telefonra a gyártói (Huawei oldalról) B189-esen kívül van olyan amit fel tudok tenni (szintén kezdő kérdés, oka a fenti...)?
Ezután a manőver után feltételezem újra kell majd rootolnom, igazam van?
Előre is köszi a válaszokat, és bocsi a kezdő kérdésekért...
-
descence
tag
Üdv! Szerintetek az mitől van, hogy szabálytalan időközönként, és szabálytalan mennyiségben villan a kijelző? Úgy néz ez ki, mintha kézzel levenném egy fokkal a fényerőt (maximumon használom). Ahogy megfigyeltem nem függ össze programmal (csinálja opera alatt, kezdőképen, beállítások alatt...)
-
descence
tag
válasz
Melack #12670 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Az SMS lekérős leírást nem találtam meg, csak az új hozzáférési pont készítőset.
-------
Tàjékotatunk, hogy a tarifacsomagodba foglalt adatforgalmadat kizàròlag az online APN kivàlasztàsàval tudod igénybe venni. Beàllìtàsok: telenor.hu/beállításokÉs ahhoz a leíráshoz visz, amivel nem boldogultam...
-
descence
tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni a telenoros mobilinternet felélesztésében?
-
descence
tag
Valakinek már alkotott olyat a teló, hogy 193 MB használatban, 200 szabad ?
-
descence
tag
Hy! Az volna a problémám, hogy se az ES file explorerrel, se a rom toolbox beépített root explorerjével nem tudok zenéket betenni az alarms, illetve a notifications mappákba. A rom toolbox csak annyit ír, hogy operation failed, az ES pedig a következőt:
System/media/alarms/fájl neve amit be szeretnék rakni: Open failed EROFS (Read-only file system).Rootolt androidról van szó.
-
descence
tag
Valaki le tudná nekem írni, hogyan tudom visszajátszani a status bar ikonjait? Igen, benne van az összefoglalóban, de az számomra túl szűkszavú
-
descence
tag
No, minden megy, kivéve a rootolás... Már egyszer sikerült. Mindent úgy csinálok, és mégis a 8. és a 9. pont közötti idő túlontúl hosszú.
-
descence
tag
Igen, ezt értem, de amit neked is linkeltek, abban step1, és step2 mappák is voltak. De mostmár mindegy, éppen installálja a step1-es dload mappa tartalmát (remélem működni fog...)
Huawei logó is előjött, elvileg működni fog (Úgy terveztem, egyből ráeresztem a rendszerfrissítőt, majd utána fogom rootolni, meg visszakapcsolni amik voltak). De ezt lekopogtam
-
descence
tag
válasz
0xmilan #8983 üzenetére
A check bootload vagy milyen nevű bat fájlra azt mondja a windows (meg a másikra, az unlock nevűre is), hogy nem találja. De most már mindegy, elindítottam a dload-os telepítést, remélem azzal működni fog...
Dload-os telepítés-->Update failed (tippre a B175-B178 különbözősége miatt)
-
descence
tag
Lehet hogy megöltem a telefonomat?
Kicseréltem a build.prop-ot egy ugyan olyanra (csak piszkálatlanra), és azóta csak bootol. A huawei Ascend logó előjött, de a másik még nem :S
Mit csináljak?
-
descence
tag
Köszöntem. Gondolom lecserélem az enyémet, újraindítom, majd mehet a frissítés?
-
descence
tag
Üdvözletem ismét.
Sokadik próbálkozásra is ugyanazt a hibát kapván, úgy döntöttem feltöltöm a képet róla (gyári, OTA frissítés, a telefon telenoros, csak rootolt, build.propban csak akksi %, fényerő és FM transmitter lett piszkálva).
Valakinek ötlet?
-
descence
tag
HY!
Rég jártam erre, mostanában főképp a telefont "nyúztam", mit tud, mikre képes. Nálam előjött néhány érdekesség, amikre még nem találtam magyarázatot (ha itt le van/volt már írva, sry, valszeg akkor rosszul kerestem).
1. Amikor újraindítom a telót, pár árnyalattal sötétebbek lesznek a színek, és úgy is marad az első képernyő zárásig.
2. Újraindítás utáni első képernyőzárásnak olyan effektje van, mintha fentről egy függöny ereszkedne le, vízszintes, "széles" pixelesen.
3. A telefon random időpontokban, (általában ha valamit csinálok rajta-->Játék, netezés) újraindul.
A telenoros telefonok frissítési problémájára már van megoldás? Én egyenlőre nem találtam (itt sem), ha esetleg van, megosztjátok velem is?
Válaszokat köszi, előre is
-
descence
tag
Hy! Gondom támadt a programok SD-re történő kirakásával kapcsolatban. Konkrétan az, hogy egyfelől nem találok olyan programot, ami ezt elvégzi, másfelől amim most van, azt mondja, hogy
"A készülék nem rendelkezik valódi elsődleges külső tárolóval, vagy az elsődleges külső tároló csak emulálva van. Az áthelyezés memóriakártyára nem működik ezen az eszközön." .
Ötleteket előre is köszi.
*Most látom, valaki előttem kérdezett hasonlót. Bocs a dupláért, nem vettem észre :S
-
-
descence
tag
Működik (be tudok lépni, meg tudom nézni a témákat), de átállítani nem tudom. Kiválasztok egy témát, alkalmaz-->nem történik semmi (a képernyő újrarajzolásán kívül), se az ikonokat, se a hátteret nem cseréli le.
A feloldó hátterét meg ugye a testreszabáson belül kellene, de ha kiválasztom, hogy főképernyő háttere, nem csinál semmit....
-
descence
tag
Na, úgy néz ki, a témázó az ami meghalt a telómban :S Nem mintha cserélgetném a gyári témákat, de az a feloldó háttér az bosszant. Jó lenne valami megoldás a két, korábban említetten kívül (az egyik macerás, a másik meg drasztikus...)
Szerintetek, ha kitörlöm a fentebb említett helyen tárolt lockscreen background (vagy mi a neve) képfájlt, akkor mi történik?
-
descence
tag
Hy!
Milyen programot javasoltok a build.prop szerkesztéséhez?Előre is köszi
-
descence
tag
-
descence
tag
válasz
ducsidu #4558 üzenetére
Lehetne, de nem hajlandó......
Ha saját képet szeretnék (kezdőképernyő), nem rakja át, ha beállítom kézzel (kép kivágása) akkor sem hajlandó, ha átállítom a témát, és a témázóban a zárolási képernyő háttere megváltozik, utána lezáráskor továbbra is a vizes van háttérnek.
-
descence
tag
válasz
mckangi #4545 üzenetére
Pont hasonlóval szenvedek én is. Egyszerűen sehogyan sem tudom a gyári kódos feloldókép hátterét megváltoztatni. Jelenleg úgy használom, hogy Holo locker+a gyári (de ott a háttér, ez a vizes csöppet zavaró...).
Annyi a különbség, hogy nekem még a gyári, Telenoros rom van fent.
-
descence
tag
Hy!
Mint Y300 tulaj, szeretnék nektek szegezni pár kérdést, amit személy szerint nem értek a telefon működésével kapcsolatban, illetve néhány furcsaságot is említenék.
1) Root után ugye kilövögettem a fölös programokat. Ha a beállítások felől szeretnék csengőhangot beállítani, akkor ha a helyi zenét választom, akkor konkrétan nem hajlandó beállítani (gondolom a kilőtt google zene/gyári zenelejátszó hiányzik neki).
2) Ugyanez a módszer sms hang beállításánál annyiban változik, hogy a helyi zenére bökve feldobja a "A(z) Üzenetek alkalmazás sajnos leállt" hibaüzenetet. Fájlkezelő oldalról hibátlanul tudok egyedi zenét beállítani csengésnek.
3) Mindenképpen valamilyen fájlkezelő (nem gyári) kell, hogy az ébresztőm csengésének saját zenét tudjak beállítani?
4) Mitől van az, hogy csak 36MB a szabad memóriám? Csak ezek vannak folyamatosan a futók között: Beállítások (17 MB); Poweramp (3,8 MB); Holo Locker (12 MB); Battery Widget ( Lesz bátorságom, átírom a build.prop idevonatkozó sorát, 11 MB); GcmService (Letilthatom? 16 MB); GoogleLocationService (letilthatom? 7,5 MB); Swiftkey (15 MB). Mi foglalja le a maradék memóriát?
5) Ma amikor előszedtem (valamiért nem rakta be a képernyőzárat, és a tárcsázó hangjaira lettem figyelmes) nem a "megszokott" fehér tárcsázó, hanem egy fekete fogadott. Tüzetesebben nem tudtam megnézni, mert siettem :S De határozottan fekete volt.
6) A link2SD-t valaki elmagyarázná/mutatna linket? Nekem valamiért semmi épelméjűt sem talált a google :S
Egyenlőre ennyi. Válaszokat előre is köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest