Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbal65
aktív tag
Eddigi főzött rom kombinációm: CM Blackrom + Cextel v0.62. LE kellett már valamire cserélnem, ugyanis:
-akkumlátor írtó gyorsan merült, semmi gyanús applikáció nem volt...
-képernyőfeloldás csontra fagyasztotta néha
-automata fényerő szabályzás nem működött megfelelően
-kamera kép befagyott
-videók visszajátszása nem volt folyamatosEzeket megelégelve frissítettem a TWRP-t (itt kicsit el kellett térnem az első h.sz. leírástól, 1 helyen nem volt megfelelő). Feldobtam a SlimKat 4.4.4-es romott, Chill360 kernellel.
Eredmény:
-hibák megszűntek, smooth, goyrsaság hasonló! Talán játékok is jobban futnak. Akkumlátor normálisabb üzemidővel bír.
-futási környezetet ART-ra szerettem volna váltani, mivel előnyösebbnek találtam volna a mobilaréna teszt alapján. Siker elmaradt, ugyanis eléggé lassan nyíltak meg az alkalmazások, néha-néha bedobott 'xy alkalmazás váratlanul leáll' hiba üzit. Ezt nem erőltettem. Ezen SlimKat verziót stabilnak találtam, szerintem próbálkozó kedélyűeknek megér egy misét. Esetleges hibákról még dobok majd infót -remélem erre nem lesz szükség. .
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tanuljunk angolul!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest