Új hozzászólás Aktív témák

• fricy81

tag

válasz fdavs #10926 üzenetére

@fdavs Nekem a beépített sötét téma miatt kellene. Meg azért mert nincs túlcsicsázva mint egyes romok, ezért elvileg kevés memóriát eszik. Sajnos még várni kell rá, valami bug miatt nincs kész, addig is marad a CM.

@Mozzarella: Állítsd vissza gyári állapotra. Ha továbbra is újraindul, akkor próbáld frissíteni egy újabb stock romra, de ha eddig nem csináltál blnyitást akkor nehogyd kinyisd most!! Ha új rommal is megmarad a hiba, akkor irány a szervíz.

@Bass: Lol, nightly romhoz ilyen szintű supportot ne várj, azért hívják nightlynak. Guglizz rá arra hogy "better battery stats XDA", és rakd fel az appot, ez segít megtalálni hogy mi eszi az akksit éjszaka. A frissítésel elvileg megmarad minden beállítás ha nem wipeolod a data partíciót.

@Leito92: Gyári T-s romot nem tudom honnan lehet lőni, én b175-el vettem a T-től a telómat, valószínűleg csak a bootanimácóban és néhány csengőhangban tér el az eredeti huaweitől. Ha nem rootolsz és nyitsz BL-t akkor garancia Huawei rommal is meg kell hogy maradjon, ha pedig kinyitod, akkor úgyis marad nyoma, tök mindegy milyen romot raksz vissza. Mi a célod, inkább azt mond. :)

Új hozzászólás Aktív témák