- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniL
tag
Speciel még ezt nem próbáltam. Mik a tapasztalataid, mik nem mennek így elsőre? (Amúgy annyira még a CM-eket nem használtam, frissülnek ezek a belső updaterükkel? ) Azt tudom minden nap jön ki egy újabb nightly, de ha felrakok egyet, akkor ezek a napi frissítések rámennek?
-
DeniL
tag
CM-ekről mik a tapasztalataid? Korábban próbálgattam cm 10.2 nálam dobálta a hálózatot, Kra1o5 10.1 is volt fent, ami nem volt rossz, de jobban szívta az akksit és ami végképp zavar, be-belaggolt a menüben, alkalmazások indításakor stb. Ezért végül visszakerült az Illusion rom (B197 alapú).
-
Leito92
tag
válasz fricy81 #10795 üzenetére
Ezért kérdeztem, hogy gyári rom van-e hozzá.. mármint a gyári tmobile-os, amit ha esetleg valami önhibámon kívüli hiba adódna vissza tudnék rakni és garanciásan megjavíttatni.
A rootolást meg hogy letöröltem róla vagy 300megányi gyári vacak alkalmazást nem vették észre.[ Szerkesztve ]
-
fricy81
tag
válasz user112 #10790 üzenetére
@ Leito92, user112: Amiket linkeltem (elvileg) gyári romok, a huawei-os dload módszerrel telepíthetők, de ha egyszer frissítettél, a régi romra már nem tudsz visszatérni garanciavesztés nélkül.
Az hogy érdemes-e felrakni valamelyiket jó kérdés, a b196-ot sokan szeretik, ennek a legjobb az akksiideje, a b199 meg tartalmaz néhány biztonsági javítást, de jobban zabál. Nekem a b197 volt eddig a kedvenc gyárim, de ezzel egyedül vagyok itt.
Meg egyébként is teljesen áttértem CM-re: pár napja kiváncsiságból visszaraktam valamelyik stockot, kb fél óráig bírtam, és ment a kukába. De az nem való mindenkinek... -
handbox
csendes tag
BL zárva, rootolva van, kódot nem akar küldeni a huawei, dc-unlocker nem írja az unlock kódot valamiért csak az imei-t.
B199 van most fennt, viszont eszi az aksit elég rendesen. Előtte B194 volt, az nem ette ennyire, és ugyanazokat az appokat használom most mint a b194en. 2/2nál failedet ír ki a telefon ha bármilyen ramot próbálok feltenni. Eddig B169,B175,B196 ramokat próbáltam. -
Leito92
tag
válasz fricy81 #10775 üzenetére
Nem tudom hogy hogy hívják... A textúra elnyúlik a képernyő közepe felé. A Dead Space 1 pályáján is felbukkant de azóta szerencsére nem láttam csak ennél. :/
És a Call of Duty Strike Team-et próbálta valaki? Nálam betöltésnél kilép, gondolom kevés neki a ram(?)
Egyébként gyári rom nem érhető el sehol? Így nem igazán merem mókolni, hogy nem tudom visszapakolni gyárira...
[ Szerkesztve ]
-
csabi98
tag
Melack köszi a segítséget! akkor már lehetséges hogy ott van a telenornál csak nem értesítettek? Holnap be megyek és megkérdezem ha nem jön addig az értesítés!
[ Szerkesztve ]
Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
csabi98
tag
Hellósztok! ismét itt vagyok!
Volt már itt valakinek az Y300-asa szervizben? Azt szeretném tőletek kérdezni hogy mennyi idő kb amíg a telemax visszaküldi a telenornak mert pont ma 3 hete hogy leadtam a telenornál! A telemax oldalán néztem (még mult hét pénteken!) és azt írta a státusznál hogy elhagyta a szervízközpontot! azaz készen van! (ez mit jelent? hogy már úton van a telenorhoz?) Előre is köszönöm a segítséget!Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
finessze
újonc
köszönöm a válaszokat, először ránézek erre a programra, ezek a modositások nekem magasak (nem volt androidom még)
-
törölt tag
válasz fricy81 #10784 üzenetére
Beállítások->Alkalmazások->SD kártya
Én nem akarok pakolgatni, de megnéztem amit írtál. Nálam nincs ilyen elérési út, és az alkalmazáskezelőből nem lehet áthelyezni az SD-re, legfeljebb leállítani, eltávolítani, vagy gyorsítótárat törölni, ill. a gyári alkalmazások frissítéseit lehet törölni, majd azután némelyeket letiltani közülük. Gyári T, B173.
-
fricy81
tag
válasz finessze #10782 üzenetére
@finessze: Tuti nincs benne magyar nyelv? Általában nem szokták kigyomlálni a szolgáltatók. Furcsa.
Itt a b196-os gyári firmware, elsősorban ezt javaslom:
https://docs.google.com/file/d/0B1th-jpHK5tXalVKOHZIMko2UFUVagy ha ez nem települ valamiért, akkor b199:
https://docs.google.com/file/d/0B1th-jpHK5tXZnZwYjNKYzhpZjgOlvasd el az összefoglalóban hogy kell telepíteni, ezek elvileg felmennek mókolás nélkül is a "dload"-os módszerel, és bennük van minden nyelv.
@(#10778) Biggeszkij: Valóban két malomban őrölünk. Akkor mégegyszer, utoljára:
Beállítások->Alkalmazások->SD kártya
És itt bejelölöd amit át akarsz rakni. És az ettől fogva az SD kártyán lesz. Értelemszerűen csak azt, amit SD kártyán akarsz tartani, mert túl nagy, nem fér el, és nem para ha nincs meg mert ki kell venned a kártyát. GYK ugyanaz mintha APP2SD-vel csinálnád, csak nem kell hozzá az APP2SD, mert GYÁRILAG is tudja a telefon.
Vagy tényleg nem értem, hogy mit akarsz.[ Szerkesztve ]
-
Melafoto
senior tag
Üdv!
Van olyan progi a telóra ami autómatikusan megtlálja a WIFI-t és csatlakozik, ha publikus?
Vagy ez benne van valahol?Thx
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
finessze
újonc
sziasztok
vettem svájcban egy ilyen telefont fiamnak karácsonyi ajándéknak, de sajnos alapból nincsen magyar nyelv a beállitások között. Meg lehet ezt valahogy oldani?
Köszönöm!
-
gurabli
őstag
válasz fntastic #10780 üzenetére
Igen, nézegettem is, szimpatikus is, eleve Nokia-párti vagyok (még mindig), rühellem a Samsung, LG, stb. telefonokat.
Tartok egy kicsit a Windows 8-tól, bár amire kell, ott valószínű, hogy jobb mint az droid vagy ios.
Majd alszunk rá még egyet, aztán kiderül mi lesz belőle."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
fntastic
aktív tag
válasz gurabli #10779 üzenetére
Lumia 520 éri meg 28k-ért most telekomnál online rendelés esetén. (igaz Flash valószínűleg nem oldható meg rajta) De 4col, viszonylag elmegy a kamera, stabil, nem kell moddolni. /bocs, hogy ide, csak itt kérdezted /
(#10781) gurabli: ezen az áron jobb a wp8, mint a droid, ha nem kell valakinek feltétlenül az, rendben
[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Hát, nem tudom, hogy érdemes-e egyáltalán ennyi pénzt kiadni érte. Majd kiderül."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz fricy81 #10777 üzenetére
Úgy látom két malomban őrlünk. Az alapértelmezett tárhely funkciót ismerem, használtam is. De nem erről beszélek. Ebben az esetben ugyanis a telepítésre kerülő új appok alapértelmezetten a külső (kivehető) SD-re kerülnek. Nekem ez nem volt jó, mert használok olyan szoftvereket önálló módban, a gyári megfelelőjük törlésével, mint pl.: PixelPhonePro, 8sms, stb., amik a teló működéséhez nélkülözhetetlenek. Mivel néha kiveszem az SD kártyát, ezek nálam a belső memón vannak, így SD nélkül is tudok telefonálni, SMS-t fogadni-küldeni. Még ha megoldható lenne is, hogy a kivétel előtt áthelyezzem őket a belső memóba, (nem tudom, ezt nem próbáltam), az akkor is idő, és vesződség. Nekem egyszerűbb, ha így marad. Egyébként a linkeléssel is átkerülnek maguk a progik, csak egy minimális méretű mutató (link) marad a belső memórián.
Egy biztos, a már feltelepített, belső kártyán lévő program áthelyezését külső kártyára (amennyiben a belső az alapértelmezett tárolási hely) az APP2SD a fentebb közölt üzenettel elutasítja.
De természetesen mindenki úgy használja az Y300-asát, ahogy akarja.
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
fricy81
tag
válasz Biggeszkij #10776 üzenetére
Rosszul értelmezed, alapból támogatott az appok mozgatása, nem kell hozzá extra program.
Egyenként is átrakhatsz alkalmazásokat az SD-re, nem kell mindent oda rakni. Persze ha kiveszed a kártyát ezek nem fognak menni, de a többi igen.Beállítások->Alkalmazások->SD kártya lap. itt átrakod amit ott akarsz tartani.
vagy
Beállítások->Tárhely->Alapértelmezett hely. és akkor innentől minden új app az SDre megy. -
Biggeszkij
aktív tag
válasz Biggeszkij #10771 üzenetére
Vagyis, ha jól értelmezem, valóban nem támogatott az appok mozgatása külső SD-re. Viszont alapból megadható, hogy a "külső legyen a belső", vagyis az alapértelmezett tároló. Ennek oka, hogy lényegében a belső tárolónk is egy külső (nem integrált) kártya. Javítsatok ki, ha tévednék. Viszont így én nem használnám, mert, ha kiveszem a memkártyát, mert szükségem van rá hirtelen valami másik eszközhöz, akkor lényegében használhatatlanná válik az Y300-asom. Ha viszont hagyom eredeti módban, és csak a "kevésbé fontos" appokat linkelem, akkor azok ugyan nem fognak működni, de a nem linkeltek igen.
[ Szerkesztve ]
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
fricy81
tag
válasz Leito92 #10772 üzenetére
@Leito92: Ha játszani akarsz a telefonon, akkor szigorúan stock rom, a CM-ekben a hardwares gyorsítás bugos, nincsenek rendes driverek a chiphez, szóval toldozott-foldozott ez a része. Esetleg a CM10-et próbáld ki, mivel az ugyanúgy 4.1 alapú android, ezért úgy hallottam azon stock szintű a HWA. (Én 10.1-en vagyok, de csak azért, mert kommunikációs eszköznek használom, és a CM extra beállításai jól jönnek. Ha videókat akarsz nézni, vagy játszani, akkor stock.)
Dark Night rises: Szellemképről beszélsz? Más játékban hallottam már iilyen hibáról, ott a játék frissítése eltüntette az artifactot.@Biggeszkij: Nem kell App2SD, beállítod a tárhelyben az SD-t alapértelmezettnek, és áthelyezed a az appot az alkalmazásokban az SD kártyára. Simán múködik. Vagy ugyanezt megcsinálhatod pl Titanium backuppal is. Piece of cake.
@gurabli: Ebben az árban jobbat nem találsz szerintem, DE a fényképező része nem az igazi, ezt le kell szögezni. Mindenkinek más a "tűrhető" kép, nekem ez már gagyi, ez a telefon inkább kommunikációs eszköz, mint all-around solution. Szeretem a gépet, de vannak korlátai.
Ha jó kép kell akkor Lumiát javaslok, mondjuk fogalmam nincs az árakról.
Flash plugin elvileg van rá, de nem támogatott hivatalosan, volt már ami ment, de nem minden. -
NoMagix
addikt
válasz gurabli #10773 üzenetére
Az én véleményem szerint jó ez a készülék, stabil a wifi és jól megy a net is.
A kamerával vannak gondok, külsőben jó fényviszonyok között elég jó képeket lehet lőni (többen raktunk már fel ide képeket, olvass vissza), belsőben már nem mindig!
A videofelvételnél van egy zavaró folyamatos fókuszkeresés, ez a része felejtős részemről.
Az akkuval megvagyok elégedve, az én átlagos felhasználásomnál 2-5 nap simán megvan.A flash-t megtudja jeleníteni, az böngészőtől is függő!
Mi lenne jobb ennél, passz, egyéni ízlés és pénztárca kérdése!
[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, hogy ajánlanátok-e e ezt a telefont, a következők ismeretében:
- a feleségemnek lesz, szereti a kütyüket, de nem moddol, stb, szereti, ha megbízhatóan működik, jó rajta a wifi, lehet rendesen netezni, mert a kisbaba mellett fogja használni netezésre (mivel a netbook és a tablet túl nagy, nincs mindig kéznél, kézenfekvőbb egy 4"-es kijelzős tel)
- előny, ha tűrhető képeket lehet vele készíteni, mint minden kismama, biztos lesz jó pár pillanat, amikor nincs kéznél a profi fényképezőgép, de meg szeretne örökíteni bizonyos pillanatokat
Flash tartalmú oldalak támogatottak, meg tudja jeleníteni ezeket?
Eddig az árig van-e esetleg jobb választás?
Köszönet!
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Leito92
tag
Milyen custom romot ajánlattok rá? Láttam kitkat-es romokat is de az ahogy a képen volt kevesebb pontot kap az antutu-ban mint a mostani. És láttam már nem is tudom hol, olyat amiben a GPU-t is lehetett húzni, azt szerintetek van értelme kipróbálni?
Valaki próbálta rajta a Dark Knight rises c. játékot? Nálam hibás a kép benne, olyan mint mikor memória hibás a videókártya PC-nél. oO Szerencsére más játéknál nem jelentkezik, most kaptam vissza, nem akarnám megint szervizbe adni. >< Más tapasztalt ilyet? -
gbal65
aktív tag
válasz x1port #10765 üzenetére
Nem minden esetben. Mikor kezd be-be lassulni az Android, azért a Cleaner Master talál felesleges, szemét és darab fájlokat, melyeket ha 2 hetente kitakarítasz, bizony jó lehet (persze nem agyba-főbe). Pont olyan, mint Win7 alatt futtatnál CCleanert (bizony el kél ritkán).
iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
saca23
aktív tag
válasz Biggeszkij #10753 üzenetére
hello
Ez a telo alapból támogatja az appok átrakását sd-RE.
Nagyon kevés az a cumo amit telepítés után ne rakhatnál át sd-re persze valamennyi hely igy is kell az apnak pár mega.
Nekem fent van a RR3 a minion rush a gt racing stb és igy is van több mint 500 mega belső szabadon.
Ja és még véletlenül sincs root minek van itt hely:-):-) -
x1port
addikt
válasz Biggeszkij #10763 üzenetére
Azért csak óvatosan ezzel az Appal.
Nekem anno úgy lepucolta,hogy folyamatosan a.....alkalmazás sajnos leállt.. feliratok voltak.
Nem tartom jó ötletnek ezeket a programokat.
Illetve de..windóz ikszpén..de androidon nem. -
Woodrow
csendes tag
Sziasztok!
Újra én vagyok, az avast root hozzáférést kér a tűzfalához, ami nekem nagyon kellene, hogy csak azok a appok kapjanak adathasználatot, amiket én akarok. Ha van hasonló ami azt akadályozza meg, hogy bizonyos programok automatikusan elinduljanak olyan is érdekelne.
Egyébként, ha csak rootolom a telefont elveszíti a jótállást?
Üdv,
Józsi -
yuri90
tag
Pont ez a baj,hogy maga a kép akkora mint a lockscreen mérete,de a háttérkép kezelő nem akarja egyoldalasként beállítani hanem szétnyújtja.
-
fntastic
aktív tag
-
yuri90
tag
Az lenne a kérdésem,hogy amikor egyoldalas hátteret szeretnék beállítani a nova launcherben akkor magát a képet szétnyújtja mintha 5 lapos lenne a kép.Ilyenkor mit lehet tenni?Eddig a go launcherrel simán ment.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz #64315648 #10756 üzenetére
Nem régi emlékek miatt van , Defym volt előtte , csak mostanában elkzedte kiírogatni, hogy nincs elég hely és sd-n van bőven. Ehhez a telóhoz még nem nyúltam, de úgy látom, nem fogom megúszni .
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
törölt tag
Arra azért vigyázz, hogy ne akarj mindent áthelyezni az SD-re, van ami jobb, ha a belső tárhelyen van. Amíg belül elférsz, addig ne is nagyon pakolgass alkalmazásokat az SD-re. Ha egy kis belső tárhellyel rendelkező telefonról most váltottál az Y300-ra, akkor a régi emlékek miatt érezheted a szükségességét az átrakásnak, de itt elég sok helyed van belül is.
-
Sdi
addikt
válasz Biggeszkij #10753 üzenetére
Köszönöm , megnézem.
-
Biggeszkij
aktív tag
-
handbox
csendes tag
Sziasztok!
B199ről próbáltam B196ra frissíteni, viszont Failedet ír ki. Valakinek sikerült már alacsonyabb verziójú romra frissíteni? -
Sdi
addikt
Hali
Írtátok már, de nem találom, mellik az az app, amivel a belső memóriából, át tudom helyezni a programokat az sd-re ?
-
akosright
tag
A Clean MAster program mennyiben működik másként ha rootolt telefonon fut és root jogot kap?
-
-
joestone
addikt
válasz gkawka #10740 üzenetére
Ami esetleg megzavarhat , az a gyári rom esetében külön írja mennyi helyed van appokat telepíteni és mennyi hely van a belső sd -n . Mindkettő belső tárhely névre hallgat , csak az egyik a data partición lakik ez a standard tárhely (ANDROID_DATA /data) ami egy belső sdvel nem rendelkező telefon esetében mint kizárólagos szabad hely használható . A másik szintén belső tárhely névre hallgató pedig a belső sd (EXTERNAL_STORAGE /storage/sdcard0) . A harmadik tárhely pedig a külső sdkártya (microsd) ami SECONDARY_STORAGE /storage/sdcard1 néven fut a rendszer alatt. Lehetne még negyedik tárhely is EXTERNAL_USB_STORAGE /mnt/usbdisk0 ami a telefon usb csatlakozójára kötött pendrive lehet pl.
Mivel a mountoláshoz szükséges mappák a bootoláskor vannak létrehozva (init.rc) így akkor is látod ezeket a mappákat , ha nincs mountolva a tárhely (pl usb-n "pendrive-ként" van csatllakoztatva a telefon .
mkdir /storage 0775 system sdcard_r
mkdir /storage/sdcard0 0000 system system
mkdir /storage/sdcard1 0000 system systemMivel mass_storage (pendrive) módban csatlakoztatva a telefont a pc-hez a tárhelyek kezeléséért felelős szolgáltatás (vold) lecsatolja a rendszer alól mindkét tárhelyet így fordulhat elő , hogy a beállított csengőhangok elállítódnak vagy esetleg az sd-re telepített alkalmazások eltűnnek. A megoldás a problémára az MTP mód használata a telefonon.Ebben a módban csak a windows intéző alatt látszódik a telefon , külön cserélhető tárolóként betűjellel nem(pl TC).
-
yuri90
tag
Az lenne a kérdésem hogy a címtár szinkronizálása mi is pontosan?Le szabad tiltani az alkalmazásoknál?
-
papp053
tag
Sziasztok
Rendszer ui alkalmazás állandóan leáll magától, mi lehet vele? Utoljára az 29%-os idegolot kapcsoltam ki, mást nem csináltam. Mi ezt kiirtam kb 6 szor leállt[ Szerkesztve ]
-
Leito92
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy szervizben volt a telefonom, ahol szerencsére (?) rá rakták a B190-es frissítést (előtte B175 volt rajta), és nem akar menni az UnlockRoot, egyszerűen megáll hibaüzi nélkül a Get online devices lépésnél, előtte kidob egy ablakot, hogy válasszak eszközt, ahol ott van a telefonom.
Valakinek valami ötlet a megoldásra?
Előre is köszönöm! -
gkawka
tag
Hali! Pár napja boldog gazdája lettem egy ilyen jószágnak.
Lehet láma kérdés, de még nem vetődött fel, hogy mennyire jó lenne az SD-t egybe particionálni? vagy ez nagyon elvetemült és kivitelezhetetlen ötlet lenne? Nekem az égnek áll a hajam tőle ahogy most van, olyan felesleges...-**- szarnak, kárnak nincs gazdája -**-
-
x1port
addikt
válasz Lacika0002 #10733 üzenetére
Nem érdemes mókolgatni szerintem.
Teljesen használható a gyári ROM !
Sokkal nem vagyok előrébb egyik főzöttel sem.
Ez már nem az a kategória... -
FaKing
csendes tag
Üdv !
Nem találtan a fórumban arra problémára leírást , hogy telefonálás után a telefon ledob a hálózatról azaz elmegy a térerő nullára . És az az érdekes , hogy a páromé is ezt csinálja . Megoldás van esetleg rá ?
Thx -
Bass
addikt
válasz x1port #10720 üzenetére
na pffff :-) Te mg a b196-t hasznalod? Probaltam a cm11-t is de az meg nem az igazi hiaba a napi update. Tenyleg mivel lehet megoldani hogy ha uj romot tesz fel az ember pikk pakk be lehessen lakni? Van neked valami módszered?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
x1port
addikt
válasz Lacika0002 #10722 üzenetére
Hát nem egészen.
Előtte olvass utána rendesen.
Nem Magyar rom , de gyári..garanciavesztéssel számolj ha feltelepíted.
Persze az is benne van a pakliban ,hogy nem szólnak érte a szervízben , és az is ,hogy nem is kell szervizelni a telefonodat -
kezman
őstag
válasz BeerBier #10719 üzenetére
Az sd kártyán csinálsz egy zene mappát, oda másolod a zenéidet, akár lejátszási listák szerint, ezt a számítógépen is meg tudod csinálni, aztán a MortPlayer beállításokba beállítod hogy ebbe a mappába keressen, akkor csak ezeket a számokat tallózza be, és már kész is vagy, ennyi, így nem felejt el semmit
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
válasz BeerBier #10716 üzenetére
Én a MortPlayer-t használom, tud mappából olvasni , meg még sok mindent,
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Lacika0002
aktív tag
Sziasztok. Egyik munkatársamnak ilyen telója vanés szeretnénk frissiteni. Melyik a legjobb gyári rom a telóra? Köszönöm előre is.
-
BeerBier
senior tag
Urak!
Nekem is lenne egy kérdésem a készülékkel kapcsolatban..
Igaz csak 2 napja van nálam de egy bosszantó apróságot észrevettem...
Bármelyik beépitett zenelejátszó programban létrehozok egy vagy több lejátszási listát,a telefon számitógépre csatlakoztatása után eltűnik a lejátszási lista..
Én csinálok valamit rosszul,vagy ez általános probléma lenne?Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
Bass
addikt
válasz Biggeszkij #10714 üzenetére
Köszönöm ,nem baj ha repack vagy gyári,engem az eredeti B178-ban csak a viber használati hibái zavartak,de ha már nyitva a BL akkor próbálgatom a romokat.
Nah ez az app áttelepítés engem is érdekelne,utálom visszapakolgatni
-
Biggeszkij
aktív tag
[Parancsolj, a fórum linkje] az első lapon az Y300 hivatkozását válaszd! Itt olvashatók a remek akkuhasználatról szóló bejegyzések. Ez egyébként egy repack, azaz "újracsomagolt" gyári rom.
Én még nem tettem fel idő hiányában. Tanácsot is kérek: ha felteszem mi a leggyorsabb módja annak, hogy a jelenlegi appjaim és felhasználói adataim visszatelepítsem? Annyira nincs kedvem órákat elidőzni azzal, hogy minden ugyanúgy nézzen ki, mint most... Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zolivep #10707 üzenetére
Több módon is megjeleníthető az akku %, a legbiztonságosabban egy külső alkalmazással. Amit az én képeimen látsz, azt a build.prop szerkesztésével értem el, a menetét megtalálod az összefoglalóban. Vigyázz vele, mert nem teljesen veszélytelen, akár téglásíthatod is a telefonod. Rootolt teló, TWRP mentés elengedhetetlenül szükséges.
-
Bass
addikt
válasz Biggeszkij #10701 üzenetére
Most ilusion-t használok de ez a B199 engem is érdekel,tudsz dobni egy linket amiről áradoznak ? Igaz az akku idővel nincs bajom ,egyedül a fusion x ette a többi nem de ha a B199 jobb hát legyen
-
Biggeszkij
aktív tag
Next Launcher 3D v3.0 + NL Theme Black 3D ikonok + egyéni háttérkép. Nem tudom most megmondani, hogy mennyi ramot eszik, mert még "szenvedek" a Novával. Azt viszont tudom, hogy - majdnem teljesen - azonos beállításokkal a szabad memóriám Next-tel 60 és 90 Mb között, míg Novával 100 és 130 Mb között mozog. A "majdnem teljesen" annyiban nem igaz, hogy a Next-nek van egy nagyon pofás naptár widgetje, ami értelemszerűen nem működik együtt a Novával. Az még vehetett le bőven. Már régen fel akarom tenni a B199 romot, lehet, hogy azt majd jobban szereti a Nova(?) Az akkuidejéről nagyon áradoznak a modaco-n.
@tibbi978 a kis fáradság is fáradság... Az email kliens nálam is gyári, és ezelőtt még sose hibázott...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Háztartási gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...