Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
Szép estét, ma szert tettem egy Y300-ra, most lakom be, olvasgatom pár napja a fórumot, mikor megkaptam reseteltem, most néztem és van rajta egy szuperuser app, most akkor rootolt a telefon vagy mi fene?
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
Kösz szépen, akkor valószínü mert fent van a tiánium backup és műkszik, egy jól működő navit nem tudtok rá?
x1port
Egyetértek, Lumiám volt, az tutira bemérte hol a telefon, de ha ellopják, vagy olyan találja meg aki konyít hozzá , aksi ki reseteli aztán ammen.[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
Na a navi megoldva, szuper, nekem eddig tetszik, akkuidő mennyi , átlagos használat mellett?
-
kezman
őstag
Üdv!
Nem sikerül a 190, frissítés, olvastam nem vagyok egyedül vele, megoldás?Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
-
kezman
őstag
Na az enyém marad így, a következő frissítés se megy akkor szervíz, azért figyelemmel kisérem a fejleményeket
-
kezman
őstag
válasz mckangi #6987 üzenetére
Jó, ezt még énis kipróbálom, de már két kártyán is próbáltam, mindkettő hibás lenne?
Egyik letöltésnél, kicsomagolásnál írta hogy túl hosszú a fájl név, lehet ez kavar be, nem mindegyik program tudja beolvasni.?
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
Van egy dilemmám, ugyebár nem megy fel a T-s telefonomra a frissítés, (nem rég vettem"3 napja" ) mint már írtam rootolva volt(már nincs) , azon agyaltam hogy beviszem szervizbe , de szerintem bele mókoltak, mivel a status bar-on % az aksi kijelző, szoljatok ha nem így van, most ilyenkor mi a teendő? Dload-os módszert is próbáltam, félig fel megy aztán kakukk
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
válasz NoMagix #7006 üzenetére
Nem, dominós volt, 06.03-án vették, 42990píz volt az ára, hogy kell kijelző képet lőni vele, talán meg tudom mutatni, de nemis ez a lényeg, hogy tudnám visszarakni a gyári szoftvert?
Szerintem ezért szabadult tőle a gazdája, olcsón adta
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
http://kepfeltoltes.hu/130928/Screenshot_2013-09-28-18-48-16_www.kepfeltoltes.hu_.png
"tigipuf" : Azért vinném mert nem tudom rá feltelepíteni az új frissítést, már mindent megpróbáltunk itt páran, sajnos néhányunknak nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
válasz tigipuf #7008 üzenetére
Nem is aggódok különösen, csak megemlítettem, bejön a telefon egyébként
De jó, csak gondoltam legyen rendbe, azért kérdeztem nehogy megbukjak a szervizzel egy huszast megért szerintem[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
válasz tigipuf #7013 üzenetére
Hát igen, szerintem is ár-érték arány nagyon jó, kezdem megszeretni ,
Ja egyébként a feltett Screenshot a hangerő le és a pwer gomb egyidejü megnyomásával kell készíteni ellentétbe itt a fórumon említett (visszaolvastam azért mondom) power+hangerő fel- el szembe
Még azt szeretném megkérdezni, ha be van kapcsolva a wifi, és az adatkapcsolat is, akkor ugye amig van wifi addig azt használja nem az adatot?? Nem kell állandóan kikapcsolni az adatot?
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
Sziasztok, ha valaki erre a frissítési hibára (nem tudom frissíteni a T-s telefont) megoldást tud, kérem közölje velem, kösz, a Gmail üzenetek hang értesítését valahol be lehet állítani mettől meddig kapjam,(6.00-xx.xx-ig) nem találom hol, kösz a segítséget.
-
kezman
őstag
Kösz, már meg van , északkelet Európa, gondolom magyar nyelv van benne?
Lenne még egy kérdésem, ha rootolva van a telefon, BL nyitás előtt kell unroot vagy maradhat?
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
-
kezman
őstag
Hol a bánatba találom az adatmérést??? tegnap még meg volt, hiába öregszem és felejtek???
-
kezman
őstag
Végre ma megjött a nyitókódom Huawei -től
-
kezman
őstag
Ha beállítok egy saját csengőhangot névjegyhez, miért állítja vissza gyárira? A telefon memóriába a Ringtones mappába másoltam?
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
Erre esetleg valaki tudna válaszolni?
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
Hívókép beállításánál csak bolhapöcsnyi képet tesz be? Nem lehet nagyobbat csak külön app-al?
-
kezman
őstag
Szép napot, csak izgat a névjegyekhez rendelt csengőhang, már mindent megpróbáltam, külső sd nem jó, belső tárhely sem, ha rádugom a kábelt elfelejti, ha a telefonra másolom akkor meg nem játssza le valamiért, megoldást esetleg valaki, vagy ötlet??
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
-
kezman
őstag
Gyári boot animációt hogy lehet visszarakni T-mobilos helyett?
És a gyárit honnan lehet leszedni?
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
Ez engem is érdekel mert már csak ez a remény maradt, nem megy fel sehogy, Más T-mobilos bekapcsolási animációt hogy lehet eltüntetníi
-
kezman
őstag
válasz ANDROID??? #8208 üzenetére
Fólia kell, tokot én speciel nem használok, valahogy macerás, zsebben hordom, max nyáron övtokba, egyszerüen nagyszerű, az elején az összefoglalót olvasd el, ott a lényeg
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest