Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
válasz
BeerBier #10719 üzenetére
Az sd kártyán csinálsz egy zene mappát, oda másolod a zenéidet, akár lejátszási listák szerint, ezt a számítógépen is meg tudod csinálni, aztán a MortPlayer beállításokba beállítod hogy ebbe a mappába keressen, akkor csak ezeket a számokat tallózza be, és már kész is vagy, ennyi, így nem felejt el semmit
-
kezman
őstag
válasz
BeerBier #10716 üzenetére
Én a MortPlayer-t használom, tud mappából olvasni , meg még sok mindent,
-
kezman
őstag
válasz
kokokka #10608 üzenetére
Nem kell túlkombinálni, én az ES fájlexplorerrel csináltam, csak előbb ES nél a menü gombal feljövő menüben a Root Explorert nyissd meg ott a R/W csatlakozás és az alatt a Ro van bejelölve , jelőld át RW-re mindent utána simán tudsz másolni kivágni áthelyezni a belső memóriába.
-
kezman
őstag
válasz
erdelyisz #10539 üzenetére
Dugd be az adatkábelt a gépre majd a telefonra, feljön egy ablak amibe
Média eszköz
Kamera
Usb- háttértár
alúl meg Mindig kérdezzen rá ezt bejelölöd vagy nem, nálam speciel média eszköz van beállítva, ha rádugom a gépre külön van egy telefon meghajtóm, ot simán lehet másolni, törölni stb -
kezman
őstag
válasz
KamuMazsola #10469 üzenetére
Ha jól emlékszem a System--Media--Audio-- és itt értelemszerüen ringtones-alarm--notifications
-
kezman
őstag
válasz
SoundX #10453 üzenetére
Hát igen, nekem is előző telefonom Lumia 710 volt, most feleségem használja nagy megelégedéssel, volt egy E72-őm azt cseréltem y300-ra gondoltam a 4.1 már jó, anno 2.2 vel kínlódtam, sajnos a 4.1 sem sokkal jobb, ne értsetek félre nem trollkodni akarok, jó telefon a maga módján de laggol rendesen ez is, úgy látszik az androidot nem tudják javítani, az alapoknál lett valami elrontva, a L 710 már egy elavult rendszert futtat de még így is ezerszer gyorsabb mint az android, ha valamire rákoppintok akkor az ott van nem kell rá várni másodperceket, ez engem idegesít , bosszantó hogy ezt nem tudják javítani.
-
kezman
őstag
válasz
Melack #10368 üzenetére
Azt én se találtam, nos kipróbáltam , meg a LGcamerát is, hát nem dobtam egy hátast örömömbe, szerintem semmi értelme , marad a gyári, kis odafigyeléssel, jó fényviszonyok közepette azzal is lehet hozni ezt a minőséget, ami mondjuk meg őszintén az átlagot se közelíti meg, na de ez egy telefon, ne várjunk tőle sokat
-
kezman
őstag
válasz
#94373120 #10258 üzenetére
Már így vettem, meg egyébként is kellett a root, azt hogy ad vagy elvesz értéket azt meg had döntse el a user, sajnos a Y300 nál ha külső sd-n vagy akár a belső tárhelyen vannak a csengőhangok akkor ha contactokhoz rendeled őket sec perc alatt elveszti őket, beraktam a gépre most ok csak egy a sok dolog közül.
-
kezman
őstag
Nekem is Telekomos és nem megy fel rá egyik sem, ( Rootolt)
-
kezman
őstag
Témákat hol lehet hozzá letölteni, márha lehet egyáltalán??
-
kezman
őstag
-
kezman
őstag
válasz
x1port #10003 üzenetére
Így gondolom én is de kíváncsi voltam mások véleményére is, nagy változás nincs a frissítésekbe szerintem, maradok ennél, max ha esetleg jönne még (amiben igazán nem hiszek) gyári frissítés akkor arra talán, egyébként elégedett vagyok , ár érték arány szerint szuper kis telefon, ahhoz képest meg főleg hogy egy E72-re cseréltem szőrért szőrt
-
kezman
őstag
Kérdésem a következő, mi a különbség a 173 és a 19xx között, érdemes egyáltalán frissíteni most hogy az új viber- már működik rendesen?
-
kezman
őstag
A telefon gyári időjárás widget-en ha az órára bökök akkor a telefon alap órája indul, ezt nem lehet lecserélni egy alternatív órára pldul valamelyik alarm clock-ra ?
-
kezman
őstag
Na megvan ,
ezt tetteb be a bu.i T-mobilos helyett, szuper
ES Fájlexplorert használok, tökéletesen megoldottam azzal is
-
kezman
őstag
T-mobilos a telefonom, hogy lehet kiiktatni vagy kikapcsolni a magentás bootanimációt, vagy hogy lehet lecserélni, megköszönném ha valaki elmagyarázná privátba
-
kezman
őstag
válasz
KamuMazsola #9712 üzenetére
Szintén zenész, remélem lesz a jövőben is
-
kezman
őstag
válasz
KamuMazsola #9701 üzenetére
Már aki megteheti, nálam sem bírt eddig egy évnél többet egy telefon de sajnos lehet szakítanom kell ezzel a szokásommal, ehhez is csere útján jutottam, nem gondoltam volna hogy ilyen fain kis telefont tudnak a Kínaiak, elégedett vagyok, a frissítések hiánya nem igazán zavar, teljesen használható ezek nélkül is, de ahogy írtad aki megteheti az úgyis újat fog venni, aki meg nem az még jó darabig együtt tud élno az Y300-al hál isten,
-
kezman
őstag
válasz
KamuMazsola #9521 üzenetére
Kösz szépen, az új 4.0-ás viber tökéletesen műkszik a nekem fent lévő 173-ar rommal is.
-
-
kezman
őstag
A hívókép kijelzés nem tetszik, kicsi a kép, hogy lehet nagyobbítani vagy ez csak külső appal lehetséges?
-
kezman
őstag
Persze de szerintem nem rootolta mert ez az üzenet jött
"/system/bin/sh: su: not found
remote object '/data/local/tmp/check-root' does not exist
rm failed for /data/local/tmp/check-root, No such file or directoryERROR: Check ROOT permissions.
Press ENTER to close this window..."
-
kezman
őstag
Egy kis gond akadt rootolás közbe, a leírtak szerint ment minden, de valamíért a folyamat leállt, tehát a helyzet , működik minden, root nincs de nem működik a kamera és a lámpa, okosság kellene??
-
kezman
őstag
BL-t kellene nyitni, egyszerűen nem megy, felrakom a drivert azt újraindítást kér, ha újraindítom a gépet akkor meg nem ismeri fel a telefont, mi a bánat van ilyenkor??
-
kezman
őstag
Frissítésre van valami új megoldás, rootolt a telefon, sima frissítés nem megy fel, BL-t nem szeretnék nyitni, megoldás?
-
kezman
őstag
Ha a telefon naptárában létrehoztam egy eseményt azt hogy tudom felszinkronizálni googl naptárba?
-
kezman
őstag
válasz
Biggeszkij #8427 üzenetére
Kösz, letöltöttem a magyar verzát, tényleg jobb mint a gyári galéria, tenx
-
kezman
őstag
Megöl az ideg, nem tudok háttérképet beállítani, kijelölök egyet a galériából és azt írja "a vágott képet nem lehet beállítani" mozgó hátteret enged, simát nem, a saját háttérképeket meg nem jeleníti meg, eddig ment minden, ma kezdte a hülyeségeit, szerintetek mi a hiba?
-
kezman
őstag
Nyitva nem volt, unroot meg volt, ha más nincs el kell vinnem, ha ildomos ha nem
Új ROM-hoz nyitni kellene nemde? -
kezman
őstag
Segítség kellene, nem tudom frissíteni a telefont, időnként felajánlja de nem megy, dload módszerrel sem, mit kellene tennem?
köszönet előre is,
-
kezman
őstag
válasz
ANDROID??? #8208 üzenetére
Fólia kell, tokot én speciel nem használok, valahogy macerás, zsebben hordom, max nyáron övtokba, egyszerüen nagyszerű, az elején az összefoglalót olvasd el, ott a lényeg
-
kezman
őstag
Ez engem is érdekel mert már csak ez a remény maradt, nem megy fel sehogy, Más T-mobilos bekapcsolási animációt hogy lehet eltüntetníi
-
kezman
őstag
Gyári boot animációt hogy lehet visszarakni T-mobilos helyett?
És a gyárit honnan lehet leszedni?
-
kezman
őstag
Szép napot, csak izgat a névjegyekhez rendelt csengőhang, már mindent megpróbáltam, külső sd nem jó, belső tárhely sem, ha rádugom a kábelt elfelejti, ha a telefonra másolom akkor meg nem játssza le valamiért, megoldást esetleg valaki, vagy ötlet??
-
kezman
őstag
Hívókép beállításánál csak bolhapöcsnyi képet tesz be? Nem lehet nagyobbat csak külön app-al?
-
kezman
őstag
Erre esetleg valaki tudna válaszolni?
-
kezman
őstag
Ha beállítok egy saját csengőhangot névjegyhez, miért állítja vissza gyárira? A telefon memóriába a Ringtones mappába másoltam?
-
kezman
őstag
Végre ma megjött a nyitókódom Huawei -től
-
kezman
őstag
Hol a bánatba találom az adatmérést??? tegnap még meg volt, hiába öregszem és felejtek???
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest