Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolio3
senior tag
válasz
q012345 #14848 üzenetére
Nekem egy hosszú nap, reggeltől estig. Végig mobilnettel, és kényszerített 3G-n, ami jobban eszi az áramot. Napi 1 óra internet rádió, és nyomkodás. Az android szerdszer csak pár százalék. Csak késő este wifi. A legtöbbet a kijelző ette, de ma kevesebb volt a zene. A 15 óra készenlét már önmagában sem rossz egy másfél éves telefontól, amiben már biztos nincs topon az akku.
-
stigma
addikt
válasz
q012345 #14273 üzenetére
Tehát akkor az itt fellelhető linkek közül elég ha az alábbiakat leszedem és felteszem:
-Y300 ROM
-GAPPS : Slim GApps valamelyik verziója
-Chil360-kernel v0.39A kernel frissítése ugyanúgy megy mintha rom-ot frissítek?
1. wipe data/factory reset
2. wipe Dalvik Cache
3. install zip from SD card (Betallózom sorban)
3.1 . SlimKat ROM
3.2 . GAPPS
3.3 KERNELBocs ha hülyeséget kérdeztem.
-
-
-
-
törölt tag
válasz
q012345 #12596 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de valamit nem értek. Az volt a probléma, hogy a gyári naptár widgetben nem tudtad megjeleníttetni a névnapokat? Ha igen, akkor a gyári naptár widgetet megnyitva Menü gomb > Naptárak megjelenítése > Magyar névnapok legyen kipipálva, és máris látod azokat.
-
DeniL
tag
válasz
q012345 #12329 üzenetére
Már régebben is volt fent párszor a CM11. Mindig terveztem, hogy átállok rá és mindig elszállt pár nap múlva, mikor az aktuális nightly-ra frissítettem. Akkumlátor alatt nincs tapasztalatom, mivel engem nem zavar a merülés, 1 napot mindenhogy kibír (gps-t nem használok), viszont cserébe, ha már merül, akkor legyen responzív a rendszerhasználat. A boot folyamata az ART mód miatt megnőtt, de ki az, aki naponta többször újraindítgatja a telefonját. Elvileg pont az lenne az ART lényege, hogy a programokat nem minden egyes indításkor fordítja a java viurtális környezetre, hanem egyszer lefordítja (ezért igényel több helyet) és utána már csak futtatnia kell. Elvileg gyorsabbnak kellene lennie a programok indításának. Különösképp nem mondhatom, hogy a tegnapi nightly-val gondjaim lennének, de már nem csak pár napra szeretnék berendezkedni a telefonom, hanem hosszabb távra. Egészében a rendszer sebessége, mind a programok futtatása szerintem elmarad a FusionX-től. Nem érzem, hogy a 4.4 felszín feletti újdonságai engem annyira meghatnának ( új stílusú értesítési sáv a 4.2.x óta, vagy ehhez hasonlók, egy két menüelem máshol van, bekerült a nyomtatás funkció....) ami meg a "motorháztető alatti változtatásokat illeti", azokat meg nem ismerem.
Aki vállalkozó szellemű, ajánlom használatra, napi szintűre, de mint korábban írtam, nekem is jött egyik nap egy nightly, amit felfrissítve a telefon többet nem indult be. Megesik, ezért nightly. Azóta ez már annyira nem hiányzik.
-
DeniL
tag
válasz
q012345 #12327 üzenetére
Vissza még nem próbáltam. Mondjuk mivel alapból lassú az átállás. Így felraktam a romot, átállítottam és az összes ezután települt programom már az új futtatási környezetben települve használtam. Nem igazán van róla tudomásom, milyen hatással van, ha ide-oda kapcsolgatjuk.
-
DeniL
tag
válasz
q012345 #11091 üzenetére
Kössz az infókat. Beteszteltem. Ami nem kellett számomra kitörölgettem ( huawei feloldás, launchere, meg ilyen apróságok), amik kellettek felraktam, kicsit átszabtam a felső sávot ( átlátszóság, óra középre, ikonok színei stb), meg túrkáltam még gravityboxban. Így most elfogadható lett.
-
DeniL
tag
válasz
q012345 #11081 üzenetére
Milyen launcher van benne? Egyenlőre én is visszatértem több bug miatt 4.1 alapra, jobban mondva Illusion b197-es romra, de szerintem majd ránézek erre. Még valami, legfrissebb TWRP-vel fel sem tudtam tenni a B197-es illisiont, így vissza kellett tennem a mentésem a gyáriról (amiben benne volt a 2.5-ös twrp is).
Szóval frissíthetem a twrp-t (2.6.3-ra?), vagy hagyjam a 2.5-ösön. Mivel tetted fel?
-
ducsidu
senior tag
válasz
q012345 #10057 üzenetére
Nem kell hozzá gapps, van benne Google Play, a többit pedig onnan letöltheted.
FusionX B08 tapasztalatok: A RAM használat jobb, gördülékenyebbnek tűnik a rendszer. A KitKat-ből vett rendszer hangok nekem jobban tetszenek, mint a Jelly Bean-esek. Ezeken kívül csak annyi tűnt fel, hogy frissült a GravityBox. Szerintem megéri frissíteni.
-
törölt tag
válasz
q012345 #8485 üzenetére
Ennyit találtam:
A bootloader szükség esetén könnyen visszazárható, de a kinyitásának nyoma marad, szervizben ellenőrizni tudják.Kérdés, hogy valaki használta-e már a visszazárást (mi a menete?), előtte/utána az unrootot, működött-e utána a szolgáltatói frissítés (azaz, van-e értelme végigcsinálni a zárásokat), és hogy mindez egyszerre biztonságos-e.
Nem szívesen kísérleteznék vele, inkább maradok a mostani megoldásnál, de érdeklődve olvasom, ha valakinek van tapasztalata ezekről.
-
Csakapuli
csendes tag
-
válasz
q012345 #7728 üzenetére
Páromnál nincs törölve semmi ,csak jegelve+root, és nem megy fel a frissítés.
(Telenor)
Jh igen, kis érdekesség, eltűnt a kamera app.
Van aki járt már így?
Letörölve nem lett, értetlenül állok a helyzet előtt.
Mondjuk lehet ez miatt nem megy fel a frissítés, ez most jutott eszembe... -
bazsimano
őstag
válasz
q012345 #7726 üzenetére
x1 kollega: jaja szoval nem is nagyon eroltetem...
q012345: nalam viber a regi az problemamentesen fut...szoval ennyi...amugy igen ugy tunik hogy Tre felmegy a frissites rootos telora de telenorra nem...
annyi lesz valoszinu hogy majd tolok egy gyari restet hogy kicsit frissuljon a telo
de amugy semmi bajom vele, csak gondoltam megprobalom a frissitest..de ha nem akkor nem is nagyon eroltettem...
-
-
suste
veterán
válasz
q012345 #7397 üzenetére
én sem a gyári launcher-t használom
nem kell hozzá rootaz a baj, hogy mindenki meg van őrülve a root-ért, mert ez általános volt a 2.X.X-es androidon, ahol tényleg kellett törölgetni a kicsi tárhely miatt, meg a jegelés miatt....
talán mire majd az 5-ös android megérkezik, addigra leesik az embereknek, hogy nem kell root a normál használathoz
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest