Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
saca23
aktív tag
válasz q012345 #4778 üzenetére
helo
Köszi de nem az a baj de nem èrtem egyátalán ez hogy lehet láttam már pár dolgot de hogy egyik naprol a másikra egy egèsz mappa felszivodik kb 5 benne lèvö alkalmazással ez hihetetlen ujra is lett már inditva de semmi ,èrdekes hogy más lancher meg látja az alkalmazásokat csak a gyári zakkant meg esetleg más ötlet valakinek? -
- = Zk = -
félisten
válasz q012345 #7351 üzenetére
ez van a Telenornál is.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
suste
veterán
válasz q012345 #7397 üzenetére
én sem a gyári launcher-t használom
nem kell hozzá rootaz a baj, hogy mindenki meg van őrülve a root-ért, mert ez általános volt a 2.X.X-es androidon, ahol tényleg kellett törölgetni a kicsi tárhely miatt, meg a jegelés miatt....
talán mire majd az 5-ös android megérkezik, addigra leesik az embereknek, hogy nem kell root a normál használathoz[ Szerkesztve ]
-
-
bazsimano
őstag
válasz q012345 #7726 üzenetére
x1 kollega: jaja szoval nem is nagyon eroltetem...
q012345: nalam viber a regi az problemamentesen fut...szoval ennyi...amugy igen ugy tunik hogy Tre felmegy a frissites rootos telora de telenorra nem...
annyi lesz valoszinu hogy majd tolok egy gyari restet hogy kicsit frissuljon a telo de amugy semmi bajom vele, csak gondoltam megprobalom a frissitest..de ha nem akkor nem is nagyon eroltettem...
-
veterán
válasz q012345 #7728 üzenetére
Páromnál nincs törölve semmi ,csak jegelve+root, és nem megy fel a frissítés. (Telenor)
Jh igen, kis érdekesség, eltűnt a kamera app.
Van aki járt már így?
Letörölve nem lett, értetlenül állok a helyzet előtt.
Mondjuk lehet ez miatt nem megy fel a frissítés, ez most jutott eszembe...[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
- = Zk = -
félisten
válasz q012345 #7984 üzenetére
és ez a "kód" mire is jó voltaképp?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz q012345 #7986 üzenetére
áhá...
megyek, kiguglizom, mire is jó az a BL nyitás, mert nagyon nem vágom" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Csakapuli
csendes tag
válasz q012345 #8113 üzenetére
Na éppen ez a másik problémám
Pont ezért szerettem volna kernelt cserélni amihez BL. kód kellett volna , de a huawei a sokadik próbálkozásra sem ( gyári web oldal, e-mail) küldte a kódot, ezt sem értem miért nem.
Esetleg valami más megoldást tudnátok-e a ram növelésre?Előre is köszi
-
törölt tag
válasz q012345 #8485 üzenetére
Ennyit találtam:
A bootloader szükség esetén könnyen visszazárható, de a kinyitásának nyoma marad, szervizben ellenőrizni tudják.Kérdés, hogy valaki használta-e már a visszazárást (mi a menete?), előtte/utána az unrootot, működött-e utána a szolgáltatói frissítés (azaz, van-e értelme végigcsinálni a zárásokat), és hogy mindez egyszerre biztonságos-e.
Nem szívesen kísérleteznék vele, inkább maradok a mostani megoldásnál, de érdeklődve olvasom, ha valakinek van tapasztalata ezekről.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest