Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
papp053
tag
válasz 0xmilan #3803 üzenetére
Sokan írtátok h a build szám vége nektek b172.175, nekem miért 166?? És mi a különbség, jobb e az ami nektek van?? És láttam pár screen shotot amin a kis akksi színt jelzőnél ott volt százalékosan is nekem nincs olyan opcióm, csak ha appot telepitek, lehet ezt anélkül is valahogy??
[ Szerkesztve ]
-
papp053
tag
válasz 0xmilan #3823 üzenetére
Köszönöm a választ, a gyári program nem talál frissítést, viszont az összefoglalóban le lehet tölteni a gyári romot nos azt én felraktam ahogy ott írták első lépésben, így b175 a szám vége Javulást nem veszek észre csak annyit h ha lehúzom az értesítési panelt akkor nincsenek ott a kis zöld ikonok(wifi, mobilnet, gps, stb...) A beállításokban se lehet kipipálni hogy aktív legyen mi lehet vele ??
-
papp053
tag
válasz megint én #3869 üzenetére
Létezik olyan kábel, ha jól tudom otg kábel a neve, nekem kettő is van a tablethoz kaptam, most próbáltam ki a telefonnal és beledugtam a pendrive-ot de nem veszi be. Nem csinál vele semmit.
oldal flippes tok pedig vaterán van fent de ez is elég gagyi http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tok_tarto/huawei_tok_tarto/exkluziv_oldalra_nyilo_huawei_ascend_y300_flip_tok_1781196224.html[ Szerkesztve ]
-
papp053
tag
válasz Jamcsabi #4595 üzenetére
Látom mindenki várja a frissítést
Én is nagyon, mivel felraktam az összefoglalóban található b175ös frissítést és eltűntek az ikonok az értesítési panelről .... A telefon yoigo(spanyol szolgáltató) függő, b166-ot lecseréltem b175-re azon kívül nem piszkáltam nincs root és egyéb nyalánkság... Ha a szolgáltatóm ad ki frissítést én azt látni fogom vagy azzal h frissítettem b175.re így már buktam?? -
papp053
tag
Spanyol yoigos gyári romot honnan tudnék szerezni szerintetek?? Valaki esetleg nem tud??
-
papp053
tag
Nos csak kirootoltam készüléket bootloader nyitása nélkül, csak azért h ezt a lépést megcsinálhassam mert root nélkül azt irta h installed aborted:
Eltűnt status bar ikonok pótlása:Legegyszerűbb, ha külső, play-es alkalmazást használunk rá, pl: eztHa a gyári megoldásra van szükség, akkor custom recovery segítségével kell visszatenni ezt a .zip-et. gyári romon is működik.Most hogy rootolva van a készülék megpróbáltam újra, de ugyan azt írja ki, mi lehet a gond ??
És hogyan tudok a mostani rendszerről egy teljes backupot csinálni a biztonság kedvéért??
[ Szerkesztve ]
-
papp053
tag
válasz ducsidu #4601 üzenetére
Az egyik oldalon amit küldtél találtam a gyári yoigos romrol egy backupot, http://www.htcmania.com/showthread.php?t=595062 ez az oldal
és ez a csomag: https://mega.co.nz/#!UABFiYLa!PjkIwCtoaYn0A_tf6_VTekEQcatVqkL_3M8VD_RvUd0
Honnan tudhatom meg h ez működő rom vagy sem??
-
papp053
tag
Nem megy a bootloader nyitás mindent a leírás szerint csinálok de a check bootloader.bat megnyitása követően nem talál készüléket, a laptop eszközkezelőjében a hardver megvan, de ott egy kis sárga 3 szög.
Mi lehet a gond ?? -
papp053
tag
Nem megy a bootloader nyitás mindent a leírás szerint csinálok de a check bootloader.bat megnyitása követően nem talál készüléket, a laptop eszközkezelőjében a hardver megvan, de ott egy kis sárga 3 szög.
Mi lehet a gond ?? -
papp053
tag
Akinek sikerült a bl nyitás írjon már privit, mert már többször is kiírtam h nem megy de nem kaptam sok segítséget, csak azt h rakjak fel linuxot és próbáljam azzal, de ezt hanyagolnám
-
papp053
tag
Fentebb láttam h ha rendszergazdaként futtatom akk lehet megy, megpróbáltam megnyitottam a checkbootloadert és ezt írja: "fastboot is not recognized as an internal or external command operable program or batch file"
Mit csináljak ? :/ -
papp053
tag
Lehet valahogy olyan biztonsági mentést készíteni amit ha visszarakok akk minden úgy lesz mint ahogy lementettem?(app mappák, ikon sorrend, háttérkép.....)
-
papp053
tag
válasz pilgrim108 #5008 üzenetére
Töröld le a felismert eszközt illesztőprogrammal együtt, és aztán keress rá újból.
Nekem ez segített. Én is pár napja nyitottam ki de sokat bajlódtam vele... -
papp053
tag
válasz pilgrim108 #5013 üzenetére
Nekem ment mindent a leírás szerint csináltam, és nekem i win8 van a gépen ha ez számít. Akksit ennél a lépésnél is kivetted ?? Mert én elsőre kihagytam és akk nem ment....
-
papp053
tag
válasz pilgrim108 #5015 üzenetére
Nekem tökéletesen megy, nem tudom nálad mi lehet a gond..
-
-
papp053
tag
Hali
Van aki kipróbálta már a fusionx beta03-at? Épp most töltöm le, de nem tudom h merjem e felrakni.... :/ -
papp053
tag
Nektek ha agyari billemtyuzettel irtok es felre nyomtok egy betut akk kijavit a telefon es rak ekezeteket magatol?? Bnomnek xperia van es neki ez mind megy de nekem nem, hacsak nem mentem el egyenkent a szavakat...
Lehet ezzel valamit csinalni h javitson??? Beallitasokat mar atbongeztem de semmi... -
papp053
tag
Leszedtem egy TWRP mentést felraktam az egész mappát az sd-re de ha belépek twrpbe akk nincs ott ?? Hogy csináljam, hogy jó legyen ?
-
papp053
tag
Udv
Van kozuletek valaki aki a huawei felho alkalmazast be tudta uzemelni? Nekem mindig azt irja h kiszolgalo foglalt... -
papp053
tag
Sziasztok
Valaki talált már megoldást a "gyenge" hangerő növelésére?
Tegnap telefonon néztem filmet és eléggé fülelni kellett h mindent halljak... :/ -
papp053
tag
válasz Emberkeman81 #5939 üzenetére
Ez nálam is előfordult, de csak akkor ha sd kártya volt az alapértelmezett. Nem tudom mitől volt, de olyan is előfordult h zold robot ikonjaim voltak kb 1-2 percig aztán állt vissza az eredetire és pakolta a teló össze vissza...
Most hogy belső tárhely az alapértelmezett nincs ilyen gond...
[ Szerkesztve ]
-
papp053
tag
Kepzeljetek 2 honap utan talaltam ket pixelhibat.. Eddig nem vettem eszre de most nagyon zavar... Szerintetek kicserelik, vagy nyugodjak bele?? (Display testerrel vettem eszre fekete kepnel...?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest