Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Sablon válasz: használj másik, "normális" launchert és minden gondod megoldódik és választ kapsz a kérdéseidre! Én a Holo Launchert használom, nekem bejött. Megszűnik vele a "minden app a képernyőkön" effekt, meg az ikonok kérdése. És az alsó sáv is bővíthető, testreszabható(bb) és scrollozható.
-
sgergi
veterán
A windows-os progi benne a nagy méretű.
nekem is a felesleges progik törlésére kellett, illetve a bott és kamra hangokat is ki tudtam lőni nagyjából.
A fényképezésnél a fókuszáláskor lévő hang viszont megmaradt, ha valaki tudja, az hogyan törölhető, ne tartsa magában.[ Szerkesztve ]
-
colonell
senior tag
-
colonell
senior tag
Ha mindent helyesen csináltál akkor maximum az lehet a probléma,hogy 2.0-ás USB port szükséges és a Rendszerbeállítások-->Fejlesztői lehetőségek be-->USB hibakereső kipipálva
(#1606) milangfx
-
addikt
Igazából nem számít a szolgáltató, ha bármi hibát észlelsz, akár kamera - vaku - kijelző, fel kell rakni a 12. pontban leírtakat.
Ezekkel a verziókkal biztos működik: B164, B166, B169, B171, B173, B174, B175, B176, B178, de valószínűleg az összes Y300-al.(#1628) Bass Igen.
[ Szerkesztve ]
-
nrbii
tag
Ha nincs engedélyezve a "mobiladat mindig aktív", akkor eldobja a mobilnetet egy idő után, és ezért áll le a szinkronizálás. Legalábbis nekem azóta jó, amióta ezt engedélyeztem. Így mindig van mobilnet. Előtte volt olyan, hogy csak miután bekapcsoltam a képernyőt, utána egy-két másodperccel jelent meg a H betű a térerőnél, aztán 6 új e-mail, köszi szépen...
Szerk.: Wi-Fi-nél is "mindig"-re kell állítani a sleep policy-t, mert azt is eldobja.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Ha kell tudok küldeni nova beállítást gyorsra optimalizálva
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest