- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Igen, de szerintem ez sokszor a szolgáltatós értékesítőn múlik. Elég jófej volt és végig mutatta a képernyőn az opciókat.
Viszont az egy érdekes téma (ami akár ezt a telefont is érinti), hogy 12 hónap után az új készülékre nem kötelesek "teljes idős" garanciát adni a szolgáltatónál. Ezt a Voda központ is megerősítette, 42 percig voltam vonalban. Viszont én sem a fogyasztóvédelemnél, sem a PTK -ban nem látok utalást erre. Holnap beszélek a gyártóval és meglátjuk ők mit mondanak. Azt még jogszerűnek tartom, hogy a maradék 2 hónap miatt korlátozottan látja el a Voda, de szerintem az új készülék minimum jótállása szavatos a cserekészülékre. Csak ez esetben a gyártóval kerülök jogviszonyba a szolgáltató helyett. Meglátjuk.
Az ide vonatkozó jogszabályoknál nem látom, hogy megkülönböztetne készüléket és "cserekészüléket". Csak újat és használtat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Death Stranding Director s Cut
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő