Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Tudom, hogy nem a szolgáltatók szervizelik. Ők csak megrendelik a javítást a szerződéses partnerüktől. De ez nem azt jelenti, hogy aki beadja a telefonját javítani és cserélni kell, annak függetlent fognak visszaadni. Na mind1. Reméljük, hogy jól sikerül a szervizmeneted!
-
torrrent
aktív tag
Én ezt tenném: megkérdezném a szervizes srácot a tescoban a t-nél mert elég normális (nem mindig van bent kérdezz rá, hogy mikor szokott ott lenni, de lehet h. ott lesz). Mond el neki hogy független volt amikor megvetted és hogy az marad e javítás után. Ha azt mondja nem akkor én a Centrum GSM szervízét ajánlom ott a legügyesebbek. Amúgy ki mondta, hogy nem függetlenként jön vissza volt itt valakinek olyan?
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
Ha elindul a teló és elkezdi beolvasni a firmwaret, akkor szerintem nincs nagy baj. Én inkább arra tippelnék, hogy sérült a letöltött rom, vagy ahonnan leszedted hibásan van felrakva. Töltsd le újra, vagy próbálkozz egy másik rommal. Például a hivatalos B111-el a Huawei oldaláról. Az tuti, hogy jó.
-
duvi
nagyúr
Ez érdekes
Egy gyári T-s romnál , hogy lehet inaktív az értesítési panel? Első tulajdonos vagy?
A megoldás egyrészt ITT található, másrészt freemanone nem régi hozzászólásában. arminlok kolléga szintén ezzel küzdött. Érdemes kicsit visszaolvasni a mai hozzászólásokat.(#13060) gabancs
Az A-GPS=Assisted GPS a mobilhálózatokon, illetve wifin keresztül segít a helymeghatározásban (megkapja a készülék a következő 7 napra vonatkozó műholdpozíciókat). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- Samsung S24 Ultra 5G 512G/12GB, Gyári Gari 2027. 06hóig, Üzletből
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- IPhone 14 128GB gyári független akku 90% 100% hibátlan és gyári
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest