Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz
Juliuska
üzenetére
Szóval:
Végül rájöttem, hogy most érek rá feltenni, igy még kora délután letöltöttem, ami kb. 7 percembe került, a telepités és utána az optimalizálás, valamint a factory reset kb. egy óra alatt megvolt.
Reset előtt a hTc-fiókba lementetettem az adatokat, majd később mindent visszaállitott, szóval a telefonom pont olyan, mint a frissités és a gyári visszaállitás előtt, csak a szoftververzió és néhány animáció a különbség.

A sebességgel eddig sem volt semmi bajom, igaz én energiatakarékos módban használom (a négy pipából csak az adatkapcsolat alvó módja nem aktiv, arra folyamatosan szükségem van), de érezhető az előrelépés, mégha minimálisan is. Nem placebo, tudom, mennyivel reszponzivabb lett a telefon.
Ami még pozitivum: Memória-kezelés. Mint emlitettem, ugyanazokat az appokat visszarakta magától, és mig korábban 800-900 Mb között volt a szabad RAM használat közben, most 1,1, és jóval többmindent bir a multitask.
A multitask képernyő először idegesitett, mert csak 1-2 másodperc után jelent meg az alkalmazások jobb felső sarkában a bezárásra szánt "X", de aztán rájöttem, hogy user error, és működik oldalra csúsztatással is a bezárás.

Hivások, naptár, sms-ek, minden működik egyelőre hiba nélkül, reméljük igy is marad.

Összességében abszolút elégedett vagyok, pedig mikor a Google bemutatta ősszel ezt a verziót a Nexusokon, nem tetszett kinézetileg.
Szerencsére a hTc újfent bizonyitotta (számomra), hogy a legjobb Androidos gyártó. 

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerencsére a hTc újfent bizonyitotta (számomra), hogy a legjobb Androidos gyártó. 
Nekem még 2 óra, mire hazaérek...