Hirdetés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz
no more
üzenetére
Az a "baj" (és ez legyen a legnagyobb gondunk az életben
), hogy az M7 a mai napig hibátlan szinte. Én személy szerint nem tudok belekötni sehol. Tökéletes külső, félelmetesen gyors rendszer, legszebb gyári felület (ez fontos, mert nem szeretem variálni), jó kamera (ez szintén megfelel az igényeimnek), üzemidő rendben van, de a táskámban mindig hordok egy Power Bankot is.Még az M8 sem hoz lázba annyira, hogy kiadjam érte azt a plusz pénzt jelenleg.
(pedig volt M8-am is, de sajnálok ennyi lóvét egy telefonra)(#34251) TheProb: Anno mikor az első Note megkapta a Jelly Beant, jött ez az osztott képernyős "ficsör", nagyon vártam, aztán kb. 5 perc próba után soha az életben nem kapcsoltam be, mert egyszerűen túlságosan miniatürizálja az ablakokat és sokkal egyszerűbb váltani a gyors multitask miatt az alkalmazások között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), hogy az M7 a mai napig hibátlan szinte. Én személy szerint nem tudok belekötni sehol. Tökéletes külső, félelmetesen gyors rendszer, legszebb gyári felület (ez fontos, mert nem szeretem variálni), jó kamera (ez szintén megfelel az igényeimnek), üzemidő rendben van, de a táskámban mindig hordok egy Power Bankot is.
(pedig volt M8-am is, de sajnálok ennyi lóvét egy telefonra)