-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #27148 üzenetére
Csak poén lett volna, tudod nincs nyitva a One, hogy tesztelgessem, ezt a Sense6-os részt nem ismerem
(#27146) Kiskopika: régebben írtam, igaz nem egészséges az akkunak elméletben, de a párszori újraindítgatásos módszerrel oldottam meg magamnak alacsony töltöttségnél. Ott látszik, hogy esik-e még az akku szint, mert van amikor beragad.
Amúgy csak fali töltővel töltöd? Nekem a gépi USB-s szokta kicsit megkavarni, olyankor kevesebbet bír.
-
Steve1207
veterán
válasz
-FreaK- #27121 üzenetére
Úgy ám!
Első körökben az volt a romjaim alapja emiatt, utána kezdtem el csak stockból kialakítani. Amúgy fura, mert azok is hozták azt a szintet. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy amíg mi igen (ahogy az IC-nél baadnewz is), addig mike és lab nem sűrűn használ külsős scripteket ugye. Kb annyit lehet pár bevált módszerrel nyerni, amit ő is kihozott belőle.
-
Steve1207
veterán
válasz
Loboda #27107 üzenetére
Túl sok értelmetlen dolog kerül bele, tény, hogy testreszabható nagyon, de ez túlzás. A Sense Toolbox meg hasonlóknak van értelme, de pl az xposed is fölösleges az esetek 90%-ában.
Aki meg ugye annyit akar mókolni rajta, az lazán egy AOSP-t használ, ami fele annyi rammal beéri (főleg, ha még abból is eltávolítod a vackokat).
A mókolt apk-k grafikai változtatásokról nem is beszélve, ami akár stock témával is megjelenik. Persze a VRThemes módszer óta egyszerűbb, de így is vannak benne bakik.
Mindemellett egy stock, kiszelektált rendszer még gyorsabb is, mint a Viper. Ha már mókolunk legyen minden szempontból patent a rendszer, ne csak testreszabhatóságra. Ebből adódóan csalódás volt a Viper mindig is, de felőlem mindenki azt használ ugye, amit akar, csak magánvélemény
Pl az ARHD-t se szeretem, vannak ügyes dolgai mike-nak, de azért aki jobban megnézi, nem egy Maximus vagy ICoin munka.
Ha már romok, érdemes shnizlon OrDroid-jára is figyelni, csak ő ritkán frissít. Egyik legstabilabb és legfürgébb rendszer.(#27115) dns86: szeretem, jól felépített, sok hasznos funkció. Hibával még nem találkoztam (fürgébb is az egész).
-
Steve1207
veterán
válasz
Badboys #27032 üzenetére
Notifi sávra gondolsz és ott a beállítások részre? Nem teljesen értem, de hibát még nem tapasztaltam, minden megy, ahogy régen.
(#27035) Avicularia: Már néztem a WeakSauce-t, de nem megy rajta most se, hogy megoldja a temproot-ot (pedig reménykedtem benne). Az elég mák volt, most nem hinném, hogy a réginél bármit is tudnának, eléggé törték a fejüket. Inkább bízok ebben, hátha valaki M8 guru kitalálna valamit.
Frissítés max pár nap lehet, ne aggódj
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #26943 üzenetére
Igen, felvillan, szedi kicsit aztán megáll, eltűnik, mert terhelt minden. Lépj ki menübe, visszamész beállítások, frissítés részhez, vársz kicsit és szed egy darabot megint belőle.
-
Steve1207
veterán
Hát ez nagyon állat az a helyzet, már itt nyomkodom negyed órája
Sok hasznos dologgal bővült, kényelmes is.
-
Steve1207
veterán
Na már jön is a Sense 6
Vodás 032.
Épp írni akartam, hogy frissült... a Spotify
erre rányomtam van-e valami és dobta egyből.
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #26822 üzenetére
Nem azon van a hangsúly, hanem alapvetően 4.2-vel kellett volna jönnie (talán még beharangozva is így volt, plusz akkor már a 4.2 korát éltük javában). Az, hogy volt kis csúszás ezzel az nem a mi dolgunk, onnantól érdemes számolni az érdemi updateket is.
Gyors már a 4.1 is? Igen, HTC optimalizál mindig is normálisan ez köztudott, de ez más kérdés megint. (Ti se vesztek tavalyi almát, attól függetlenül se, ha ugyanolyan piros, mint az idei... (semmi köze az apple-höz)
-
Steve1207
veterán
Na, nekem már nem lesz fekete JBL Play UP-om, enyém volt az utolsó, de rossz, azt mondják, most hívott egy srác az ügyfélszolgálatról
A többi szín viszont elég... hát nem raknám szem elé, az a helyzet.
-
Steve1207
veterán
válasz
CptAdamica #26778 üzenetére
CID Getter, fent írja nagy piros betűkkel, úgy, hogy alig lehet észrevenni (tényleg).
(#26781) san01: csak elindítod és kiírja, nem kell hozzá semmi.
-
Steve1207
veterán
válasz
CptAdamica #26767 üzenetére
Kamuznak, ügyfélszolgálat meg update infó mindig is vicc volt, ha kijött az update, még akkor is ezt az infót mondanák... Ha az eddigi frissítéseket vesszük figyelembe, akkor az ígért hónap 20. napja körül jött eddig mindig nekünk. Anno is voltak mendemondák és így jött akkor is. Szóval a héten legkésőbb pénteken jön, előző 3 update ugyanígy volt. Szerintem amúgy még ma ráengedik nekünk is, ilyenkor már nem vacakolnak sokat...
-
Steve1207
veterán
válasz
Zirowe #26739 üzenetére
Én fogkefével végigcsutakoltam most az egészet hétvégén (hangszóró és mikrofon részt is). Hangszórók érezhetően jobbak lettek (ég és föld, érték szerint eddig fél fölött használtam, most hangosabb alatta is egy egységgel), az értesítő led fénye is jobb lett.
A mikrofont direkt teszteltem előtte, utána hívásnál, azt mondták az is jobb lett, bár múlt héten kihangosítva se volt problémám vele, de így is javult. -
Steve1207
veterán
válasz
Nightfall75 #26634 üzenetére
Nem bírtam ki, én is berendeltem egyet
-
Steve1207
veterán
US Unlocked Update Francos xda, pár perc után elnyomja a kép linkjét...
-
Steve1207
veterán
Benéztem, az egyik canada a másik us... Nagyon nem megy ez most nekem, inkább kussolok.
(#26588) Kiskopika:
HTC update oldal, CA Sense6 (itt jött már párhoz), US Sense6. -
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #26574 üzenetére
7 HOX szervizelést jártam meg, egyszer se kértem cseretelót, pedig adtak volna HOX-ot is. Pl be se vállalnám, mert, ha valami baja lesz akkor rámverik, főleg érintősöket... sose tört még be kijelzőm, de mi van, ha valaki olyan szerencsétlen, hogy pont akkor történik. Ezzel senki se számol?
Max az 1-1-ben cserére mondom, hogy korrekt lenne, a többi eset elsülhet negatívan, ami nem éri meg a rizikót.(#26575) dns86: inkább downgrade, már a többit is visszalőtték elfogadásra, valamelyik szolgáltatónál amelyik frissült nem is adja jelenleg
-
Steve1207
veterán
válasz
adodaniel #26567 üzenetére
Műszaki cikk ugyanúgy. Ha munkaeszköz, akkor a cégednek kell biztosítania másikat, amíg nem javítják meg, egyúttal a vele járó hercehurcákat is intéznie. Ha saját cégedben munkaeszköz, akkor neked kell addig valamivel helyettesítened önerőből, szerintem ilyen egyszerű
Utóbbi esetben elvégre Te választottad, hogy az számodra "munkaeszköz", nem kényszerített rá senki.
-
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #26514 üzenetére
Jött, csak nem nekünk
Más: HBOOT 1.57-re fog frissülni és kikapcsolt állapotban is ébreszt!
-
Steve1207
veterán
válasz
Reddevil84 #26483 üzenetére
Na kicsit utánanéztem, találtam egy hasonló esetet, mint az enyém (nem a szélről lilulós): [link]
Igazából tényleg ilyen fényviszonyban van jelen, sötétebben nem tapasztaltam, kezdetektől ilyen, semmit se változott. Marad ez így sztem, fölös hercehurca nem kell. (az nem tudom mennyit számít, de a modul 1.0 és szeptember végén gyártották)) -
Steve1207
veterán
válasz
Nightfall75 #26476 üzenetére
Köszi, nem tudtam, hogy írja
Akkor jól sejtettem, VD6869. Csak az tűnt fel, hogy kamera képben a közepe vörösebb kicsit, de az elkészült képeknél még sose tapasztaltam.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nightfall75 #26458 üzenetére
Kilehet valahogy deríteni, hogy gyárilag melyikkel szerelték? Nem a gyártási időből saccolva, hanem konkrétan.
Konkrétabb Sense6 infók: nincs T2W, nincs ART
-
Steve1207
veterán
Ha még nem lett volna [link]. Bell, Telus, Wind szolgáltató M7 update public.
-
Steve1207
veterán
válasz
Kai_Rong #26386 üzenetére
Szerintem is valamelyik app okozza. Másik ébresztő van rajta? Más VoIP alkalmazás, ami nem annyira elterjedt? Esetleg valami akkukímélő vacak vagy profilkezelő? Ezek szoktak ilyesmit, nem csodálom, ha ennyire meghülyítené a telefont. (Am a legtisztább egy FR lenne, hogy akkor is csinálja-e, aztán felrakni a progikat apránként, hogy melyik kavar be)
-
Steve1207
veterán
Srácok, van valami CallRecorder, ami root nélkül működik One-on esetleg? Igaz kb esélytelen, mindig kellett mókolni system fájlokat...
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #26256 üzenetére
Plusz egy ok, hogy az új telefonjukat még drágábban adják? Vagy a szokásos túlárazásnál rá lehet fogni, hogy kapsz beats fülest? Max erre gondolhatok, hogy többet vártak, valami plusz kell, hogy jobban vigyék.
(#26258) FeRRaR1:
Felesleges nyitni, így is elvan vele az ember. Mire letelik a gari úgyis váltunk, akkor meg többet ér (bár ez lehet megmarad, szeretem)!
-
Steve1207
veterán
válasz
hurrikan #26248 üzenetére
Frissítgesd, hátha előbb átvált
-
Steve1207
veterán
válasz
lofagi #26045 üzenetére
Elkalibrálódás miatt esik annyit. Mobiladatokkal is számolva óránként 1%-ot kellene esnie üresjáratban (persze, ha nem írogatnak egyfolytában és nincs hívás, csak elvan szépen a teló).
Pár újraindítással belehet lőni, "átugrani" a fake szinteket. Lehet lesz olyan, ahol ezután ha nyüstölöd akkor se esik semmit 10-20 perc folyamatos használattal, máshol meg igen (lásd a kezdeti 100-ról 9x-re ugrást). 1-2% környékén is előfordulhat, hogy több van benne, csak rosszul jelzi és ezért kikapcsol ugye. Újraindítod és nahááát van még benne 5%. -
Steve1207
veterán
válasz
Avicularia #25993 üzenetére
Ha megállt a pirosnál, akkor nem is MadMax-es
Amúgy klassz, milyen volt hangra?
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #25988 üzenetére
Szerintem annyira nem fognak csökkenni már a méretek. 4,3 és 4-5-be talán beletuszkolna néha egy épkézláb hardvert, mint a Sony Compact, de pont emiatt lesz az ár irreálisan magas. Arról ne is beszéljünk, hogy optimalizáció csak HTC-nél van normális, még az LG nem lag-ol annyira, de a többeik szánalmasak ilyen téren. Én se használom ki teljesen, de el nem adom, mert a többivel csak a nyűglődés lenne. i vonalról akkor inkább egy i5-ös, mert még méretben rendben van és gyors is.
Másik pedig: nem a kijelzőmérettel van a gond, hanem a készülék szélességével. Itt kicsit megnyújtották, ezért kényelmes használni. A többieknél szerintem szélesebbek és bumszlibbak, rosszabb fogást biztosítanak. Még, ha csak optikailag is, de már idegbajt kap tőle az ember és kényelmetlennek érzi. De ezt te tudod, ha kisebb kell, hát legyen
-
Steve1207
veterán
válasz
Kiskopika #25951 üzenetére
Nekem csak a háttérben fut, nem használom, csak ha így keresne valaki azért van fent. Olyan 29mb-ot fogyaszt épp.
(#25935) san01: szerintem lesz benne tap2wake, ha már a másik eljutott oda nem hinném, hogy pont azt kihagynák. Amúgy a hónap végén már lesz elméletileg, HTC oldalán integrálás alattinak írják, amint átvált certifire onnantól számolva 2-3 hét.
-
Steve1207
veterán
válasz
Derrewyn #25760 üzenetére
Sajnos nem, talán pár ezret még esik az ára, de általában ilyenkor már kifut a megmaradt áron, amikor kijön az új modell (vagy beszerzési áron elosztják egymást közt a dolgozók azt a pár fennmaradt készüléket
) Sok esetben már a raktárkészlet is kérdéses, még akkor is, ha azt írják, hogy van raktáron.
-
Steve1207
veterán
Nem vagyok fólia párti, de ilyen apró hajszálkarcokat egyik telómra se tudtam még csinálni, mint a One-ra, utána egyből raktam is rá egy fóliát. Viszont így nagyon csúnya a kijelző, most a kihajtós toknál lehet le is szedem, de ha sima tokba rakod érdemes rádobni egy fóliát.
Szilikon tok pedig e-bay, 2 hét alatt megérkezik kb, 500ft alatti áron volt már, ahogy láttam.
-
Steve1207
veterán
válasz
Loboda #25731 üzenetére
Én úgy olvastam valamelyik dev twitterén, hogy 1-1-ben ugyanazok a funkciók lesznek meg, kivéve a kamera ugye és nem lesz megvágva a rendszer semmilyen ponton.
Ha már tokokról folyik a téma, beszereztem egy KLD Oscar és Enland tokot is (mák, mert csak 1-et rendeltem
), nagyon kis kellemes vele használni.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #25629 üzenetére
Csak 100%-nál vált zöldre, de mi sárga?
-
Steve1207
veterán
válasz
F_Gergely #25609 üzenetére
Most olvasom a kis történeted, szerintem csak kamuzik, pár napos tagoknál jellemző az ilyen. Kipróbálási gari volt, ha kell viszi, ha nem nem, fölösleges nagy ügyet keríteni belőle, mert jól működött a készülék.
Érdemes fotót csinálni egyébként eladáskor a dolgokról (szériaszámok és állapot miatt, nehogy szétszedjék, kicseréljenek valamit).
Úgyhogy korrektül jártál el nagyon, visszavétel felajánlással pláne, ezt nem fogadta el, onnantól kezdve nincs miről beszélni, mert ez alapján csak pénzt akar még kicsiholni.(#25613) The Nuke: nekem a kijelző közepén, fotózáskor van egy nagyon árnyaltabb színváltásom sötétebben, amikor több fényt kell beengednie (vörösebb-lilásabb folt, nagyon enyhe, mint egy 5%-os enyhe színátfedés, kb semmi), de az elkészült képnél sose jelentkezett (még). Azért fura, mert a széléről szokott kezdődni a lilulás. Valaki ilyesmit tapasztalt már? Még olvasni se olvastam belülről-kifelé lilulásról, annyi, hogy aggaszt, nehogy előjöjjön.
-
Steve1207
veterán
válasz
Fr0z3n #25603 üzenetére
Vodán már rajta kellene lennie a javított 4.4-nek, ott fehér a notifi sávon az akku kijelzés is, így lehet a legegyszerűbben megkülönböztetni a másolatokat egy pillantás alatt.
Amúgy készülékinfóban lecsekkolni mi van benne, nehogy MTK-s SoC legyen, érdemes egy HBOOT-ot nézni, szerintem a másolatokon nem olyan, mint a HTC-nek, plusz egy antutu teszt. Sőt, az MTK-son a szoftinfóban 4.2-t írhat max, HTC-nél meg baromi rég óta, 4.3 mindenkinek van.
A felirat amúgy lehet lekopott, plusz van a sarkán is egy kis kopás, ez használva van már egy ideje.
(Amúgy meg, ha gond lenne egy arc már van a tükröződésből adódóan a beazonosításhoz)
-
Steve1207
veterán
Aki még nem használt életében Sense-et, annak tuti nem esik le, viszont aki már használta szerintem észrevehető különbségek vannak, még a nagyon copyzott rendszert illetően is. Ha szoftverileg nem nézzük, akkor a kijelző felbontása lehet szakavatottabbaknak egyből feltűnő és a hangzás. Gondolom ez azért nem úgy szól
De így belegondolva nem az a legegyszerűbb, hogy bootloader? Az tuti nem olyan, mint a HTC-ken.
Na utánanéztem, az akkunál tényleg észrevehető, világosabb zöld jóval a jelzése. Sőt, ebből a szempontból 4.4-nél már nem is zöld ugye.
-
Steve1207
veterán
válasz
F_Gergely #25513 üzenetére
Lehet érdemes lenne bepróbálni. Odaállítassz egy sablon adásvételivel, elkéred a cuccokat, kitöltitek és csak utána kezded megnézni. Majd megvillantod az igazi One-t, hogy "kellene még egy a családba" és elkezded összehasonlítani. Egyből meglenne ki szórakozik ilyennel.
A garipapírra lennék kíváncsi főként.(#25516) poolzee: elég a garijegy és a teló (töltőjét még érdemes, ha olyan gondja van, mert van, hogy azt is kérik akksis gondnál bevizsgálás végett)
-
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #25386 üzenetére
Nekem is úgy hozta helyre, hogy amikor már merült (30% alatt) újraindítgattam párszor. Egyből látni, hogy nagyot esik az akku %-ban vagy akár többet is mutathat. Inkább az utóbbi a jellemző, mert van még az akkuban, csak rosszul jelzi és kikapcsol. Volt, hogy egy órányi nyüstölést kipréseltem belőle az így kapott százalékokkal.
Amikor az újraindítás után nem változik, max 1%-ot esik akkor oké az egész, rá a töltőre és utána semmi gond. HOX-nál és itt is megoldotta, egyedül az első 4.4-es merítette jobban, de ott a rádió miatt ette az akkut.
Úgyhogy +1 hasonló megoldás. -
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #24884 üzenetére
Ne mozgasd fel-le, fixen tartsd és figyelj a vonalra, hogy mindig vízszintben maradjon. Pár kép után rájössz majd, nem bonyolult
-
Steve1207
veterán
Magát a készüléket veszik át, belerakják egy zacsiba és kész. Ha olyan a gondja nem árt a töltő is, mert azt is leszokták tesztelni, vagyis kérik hozzá. Összeírhatod a hibákat, nehogy kifelejts valamit, de a sablonuknak megfelelően ők írják be a hibákat.
Átlag két hetet számolj, de van, hogy hamarabb is visszajön, ha pont elkapod a fordultát, ahogy viszik ki (ez vodás tapasztalat és érdemes központibb, nagyobb üzletben leadni). -
Steve1207
veterán
Off kicsit, de nagyon emlékeztet valamire ez a design...
-
Steve1207
veterán
válasz
Medocsabi #24433 üzenetére
Ha nem zavar a kamera (és az akku) akkor One egyértelműen. Akkuban nem rossz a One se amúgy, csak a G2 jóval tovább bírja.
Anyagminőség, kinézet és Sense a HTC nagy előnye. Hangban nagyon ott van kihangosítva és koncertfelvételekre szerintem a legjobb a mikrofonja miatt. (Nézz erre példát youtube-on, kb az összes többi recseg-ropog hangban. Kb olyan, mintha egy 1.6-os teljesen felszerelt kocsit hasonlítanál egy 2.0-ás alapfelszereltségűhöz, ami szervizre várSzerk.: amúgy tapicskold meg valamelyik boltban mindkettőt, bár csak anyag szinten már akkor el is dől
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #24429 üzenetére
Pont alig hoz, csak minimális dolgokat minden téren. Ennyit nem éri meg kiadni, ha az új árakat nézzük, egy év múlva meg féláron megkapni. Mire bekúszik 200 alá az áruk, addigra meg itt lesz a G3 ugyanannyiért vagy olcsóbban Snapi 805-tel meg QHD-vel.
De, ha annyira kell akkor nagyon egyszerű: meg kell venni
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #24422 üzenetére
Egyelőre Sense6 és a szokásos optimalizációk. Details, changelog, itt minden le van írva mi lett benne módosítva.
s3nsitivity: pár verzió múlva korrekt lesz, még páran írnak bug-okat. Én pl Maximus cuccait jobban szeretem.
-
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #24400 üzenetére
Szerintem is, bár ez még mindig csak a funkciógazdag elfogadható szint, nem pedig a minőségi a konkurensekhez. Együtt lehet élni vele, átlagnak tökéletes, mint nekünk az M7-é
Itt lehet szemezgetni M8-as kamera képeket, vannak nagyon jók. Az színek nagyon a helyükön vannak és a dinamikatartomány is!
-
Steve1207
veterán
AnandTech M8 review, nagyon részletes cikk.
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
Nem baj ez, legalább lesz feedback a fejlesztéshez. (Bár így a következő telóm lehet egy Nexus vagy LG G akármennyi lesz, ha kikalapálják őket hangügyileg, mert minden elérhető lenne marketről
)
Lehet ez egy ok lenne arra, hogy ne annyi fejlesztőt foglalkoztassanak és a következőkben olcsóbbak lennének a telók?
-
Steve1207
veterán
Mivel Sense6 szükséges hozzá, így csak only HTC. Ez amiatt van, hogy a későbbiekben az alkalmazás javításokhoz, elég legyen az alkalmazást frissíteni, ne kelljen hónapokat várni, hogy megkapd az esetleges updattel. Így kikerülve, hogy a továbbiakban újabb droidot nem kapó rendszerek is friss alkalmazásokkal legyenek felvértezve.
-
Steve1207
veterán
válasz
Valkűr #24296 üzenetére
Nagyon jól bírja a G2. Haver jobban használja, mint én a One-t (nálam másfél, két napot bír ki a One), ő átlag három naponta tölti csak, akkor se azért, mert muszáj. Ezért vagyok kíváncsi a G3-ra nagyon, ha ezen még javítottak elképzelni se tudom mi lehet
(Bár a QHD azért majd jobban eszi, szintentartásnál is már pozitív a mérleg)
-
Steve1207
veterán
válasz
F_Gergely #24280 üzenetére
Nexus5 vs M8 kamera, legalább ez lenne a mérce manapság.
-
Steve1207
veterán
Ilyet mi tudunk majd?
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #24207 üzenetére
Minden kezdeti rom-ja port, amíg nem jelenik meg a hivatalos WWE. Onnantól kezdve viszont csak hivatalos alappal dolgozik.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #24164 üzenetére
"It's a 4 megapixel UltraPixel sensor, but we switched to a new provider for the sensor, completely addressed the pink tint issue..."
Szóval ugyanaz a szenzor, mint a mienkben, amiket már azzal gyártottak vagy cserélték gariba az első szériás kamokat.
-
Steve1207
veterán
Youtube-on is nézhetitek (bár elég gyér).
-
Steve1207
veterán
A Store-ra nagyon dobálják fel a progikat: Zoe, Útmutató, Szervíz csomi, Album, BlinkFeed, Fetch, SenseTV (néha eltűnnek még)
Jó ez a "fél" marketes megoldás, hogy külön fognak foglalkozni az alkalmazásaikkal és nem a lassabb rendszer szinten kapjuk a frissítéseiket. -
Steve1207
veterán
válasz
Szpisti #24138 üzenetére
3,7V az akkumulátorok feszültsége, ehhez mérten jól mutatja, akörül szokott ingázni. Ami mV-ot ír ott még van 3 számjegy utána ezresnek csoportosítva, csak a pont nem az egészszet jelölni, hanem az ezres elválasztást.
(#24130) tildy: nekem nem kopik, semmit sem használok rá, csak zsebre vágom. Fekete, talán a beats felirat nem olyan piros, mint az elején, de ez nagyon minimális, lehet tényleg lekopik idővel (4 hónapja nyúzom). Kb minden reggel áttörlöm, szóval tisztítva is van rendesen, de semmi kopás nyom a burkolaton.
Így feketénél azt tapasztaltam, ha a hangszóró fedőket éri valami keményebb tárgy akkor olyan műanyagosan lesz rajta nyom (nem kimondott karcra gondolok). Kicsit áttaperolod kézzel és eltűnik.
-
Steve1207
veterán
Na igen, elég jól optimalizálnak, nagyon összerakták a rendszert, de ezt már One-on is tapasztaljuk ugye
(#24112) spawn21: nekem is, One on is előfordul néha, G2-nél szinte 70%-ban, amikor használtam. Ettől függetlenül szerintem a G3 lesz idén a csúcs teló minden téren
Plusz: szállingóznak a Sense 6 rom-ok: [link]
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #24088 üzenetére
Nálam se lenne az a pénz, lazán odaadnám anélkül is egy újért
Max, ha nem jön be vennék belőle két One-t
-
-
Steve1207
veterán
Sok szeretettel az oroszoktól: M8 unboxing fotók és samle kamera képek: 1, 2, 3
A képek nem teljes felbontásúak, de a lényeg jól látszik, figyeljétek a fókuszt, milyen egységesen éles minden az adott "sávban", ahova fókuszál a készülék. Amúgy eléggé sok fényt enged be, itt is beég a világos rész, akárcsak a One esetében.
-
Steve1207
veterán
válasz
hurrikan #24053 üzenetére
Nekem ugyan semmi
Értékesítésben nézve viszont az emberek nem ismerik annyira és aki nem eltökélt melletük, mint mi az nem választja. Az értékesítők nagy része a Samsung, Apple után nagyobb jutalékot kap, így a többség azt ajánlja innentől kezdve ok és ok nélkül is. És itt eldől a piac egyből sajnos. Voltam értékesítő, ismerős a helyzet, bár én nem a pénzre mentem, hanem ügyfélelégedettségre (csessze meg, így utólag
)
(#24054) Szpisti: Dual azért, mert két modul van hátul, de innentől kezdve csak a nagyobbat jelölték meg.
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #24046 üzenetére
Inkább az a baj, hogy megint lenne egy majdnem tökéletes telefon a piaci trendekhez híven, erre... (a plusz adottságok nekem nem nyomnak most sokat (anyagminőség, hang, sense), hozzászoktam az évek alatt)
Mindemellett kellene a piaci versenyben is, mert az emberek többsége vagy márkára vesz telót vagy anyagminőség szempontból vagy pedig kamera. Itt már két szektorból ki is esett.
Ha az új kamos újdonságik megváltják a világot 4mpx-en akkor viszont nincs vész.
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #24036 üzenetére
Maga a refocus baromi jó, szimpla használatban bármikor jól jön, de tényleg duplázhatták volna, minimum a 8, ahogy mondod. A legutóbbi 16-os pletyka volt az, ami elfogadható, bármilyen egyéb újdonságokat is hoz a teló. Majd idén rájönnek, ha ez se a vártak szerint fogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest