-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
Most olvasom a kis történeted, szerintem csak kamuzik, pár napos tagoknál jellemző az ilyen. Kipróbálási gari volt, ha kell viszi, ha nem nem, fölösleges nagy ügyet keríteni belőle, mert jól működött a készülék.
Érdemes fotót csinálni egyébként eladáskor a dolgokról (szériaszámok és állapot miatt, nehogy szétszedjék, kicseréljenek valamit).
Úgyhogy korrektül jártál el nagyon, visszavétel felajánlással pláne, ezt nem fogadta el, onnantól kezdve nincs miről beszélni, mert ez alapján csak pénzt akar még kicsiholni.(#25613) The Nuke: nekem a kijelző közepén, fotózáskor van egy nagyon árnyaltabb színváltásom sötétebben, amikor több fényt kell beengednie (vörösebb-lilásabb folt, nagyon enyhe, mint egy 5%-os enyhe színátfedés, kb semmi), de az elkészült képnél sose jelentkezett (még). Azért fura, mert a széléről szokott kezdődni a lilulás. Valaki ilyesmit tapasztalt már? Még olvasni se olvastam belülről-kifelé lilulásról, annyi, hogy aggaszt, nehogy előjöjjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi