Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
F_Gergely #25609 üzenetére
Most olvasom a kis történeted, szerintem csak kamuzik, pár napos tagoknál jellemző az ilyen. Kipróbálási gari volt, ha kell viszi, ha nem nem, fölösleges nagy ügyet keríteni belőle, mert jól működött a készülék.
Érdemes fotót csinálni egyébként eladáskor a dolgokról (szériaszámok és állapot miatt, nehogy szétszedjék, kicseréljenek valamit).
Úgyhogy korrektül jártál el nagyon, visszavétel felajánlással pláne, ezt nem fogadta el, onnantól kezdve nincs miről beszélni, mert ez alapján csak pénzt akar még kicsiholni.(#25613) The Nuke: nekem a kijelző közepén, fotózáskor van egy nagyon árnyaltabb színváltásom sötétebben, amikor több fényt kell beengednie (vörösebb-lilásabb folt, nagyon enyhe, mint egy 5%-os enyhe színátfedés, kb semmi), de az elkészült képnél sose jelentkezett (még). Azért fura, mert a széléről szokott kezdődni a lilulás. Valaki ilyesmit tapasztalt már? Még olvasni se olvastam belülről-kifelé lilulásról, annyi, hogy aggaszt, nehogy előjöjjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest