- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce GTX 980 Ti: TITAN X light
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
spawn21 #24271 üzenetére
Ahogy fentebb is írták, mert ha ugyan ennyi pénzért 3 gigás van akkor inkább azt veszi az ember, legalábbis én. Nem egy hónapra veszek telefont, és a Nexusnál emlékszem milyen volt az amikor a telefont megjelent királyság volt a memória mérete, aztán kijött pár android verzió és egyből rohadtul kevés volt, arról nem is beszélve hogy a fecbook is indult 10-20 megáról, kijött pár frissítés és egyből megeszik 100 megát... Oké a 2 giga elég de meddig... Nem hype-olom egyik gyártót sem, és nagyon vártam már az M8-at de valami tényleg elgurult a HTC-nél, mert sokkal jobb készülékkel is kijöhettek volna. És nem is lenne gond ezzel ha nem kerülne annyiba mint a többi készülék, amik viszont jóval jobb hardverrel rendelkeznek. De ez csak az én véleményem.
Kíváncsi leszek a Z2 tesztjére meg természetesen a M8-ra is, főleg ami a kamerát illeti...
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Autós kamerák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- Androidos tablet topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest