Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
A facebook app tényleg ilyen szar, vagy én csinálok valamit rosszul?
Egy ember 1-2 status updatejéről jönnek notificationok, és kezdem k.vára unni, szóval megpróbáltam utánajárni mi lenet. (asztali gében nem látszanak ezek a notif.-ek)Elvileg a telefonon a notif.-eket a bal oldali menüben a privacy settings alatt lehet matatni.
Na most ha arra rákattintok akkor karikázik, karikázik, mintha töltene / gondolkozna / a rák ellenszerét kutatná / bármi értelmeset csinálna, de több perce nem jut már semmire.
Ugyanez a helyzet mondjuk ha az eventeket akarom megnézni, vagy az account settingst, és még talán ezt-azt, nem nyomkodtam végig mindent.Ez így normális, tapasztalt más is ilyet? Megoldás esetleg?
Próbáltam törölni az appot, de nyomok neki egy uninstallt, csak az updateket törli, nem magát az appot.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest