Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• petipetya

nagyúr

válasz petipetya #544 üzenetére

A vibra motor nagyon jó benne, erősebbnek találom a Sonyban lévővel.

A multitasking egyszóval odab@sz - legalábbis az 1GB RAM-os telóhoz képest. Minden azonnal betölt, nincs semmi késlekedés. Igaz, hogy csak az utoljára használt 9db alkalmazással képes erre.

Beléptem a dropbox fiókba, és kaptam 2 évre 25GB tárhelyet a jelenlegi pár gigás helyett. Tavaly már olvastam erről, de elfelejtettem, így ez most kellemes meglepetés volt. :)

A kijelző betekintési szöge sokkal jobb a Sonys TFT panelnél, a színek pedig szépek. Egyéni ízlés kérdése, de nekem a Samsung super amoledje túlságosan is túlszaturált és bántja a szememet. A Sony TFT-je fakó kissé, viszont ez a HTC-s SLCD3 tetszik. Ám napfény hiányában sajnos még nem tudtam élesben letesztelni az SLCD 3 panelt, pedig ez nálam egy sarkalatos pont.

A böngészőben van teljes képernyős mód és flash is. Ha a teljes képernyős böngészés közben jön egy email vagy bármi más, akkor az értesítő sáv felvillan egy kis időre, hogy lássuk mi érkezett.

A tv távirányító jó móka, nekem tetszik, hogy nem kell külön azzal is kínlódnom. :C Csak ki kellett választani Németországot (mivel hazánk még nincs benne), beírni egy 5 jegyű irányítószámot és már használhattam is, 1-2 kattintás volt a telepítés, ez nagyon felhasználóbarát. Olvastam, hogy a power gombot tehették volna oldalra is - egyetértek vele, főleg hogy az infrát abszolút nem kell a tévé felé fordítani, ezért mindegy hogy a telefon melyik részén helyezkedik el.

A produktivitás képernyőzár nagyon pöpec, mivel sokat használom a Naptárat.

A home felületen lévő Blinkfeed nevű hírfolyamot sajnos csak a faszbukra tudom használni, mivel nincsenek benne hazai hírportálok. Nagyon szép és gyors.

Az alkalmazás listában hibának tartom, hogy az abc sorrendben való nézetben nem lehet mappázni. Nekem pont erre lenne szükségem, hogy a napi szinten használt 5-10 progit beletegyem egy mappába, a többi pedig legyen abc sorrendben. Ha átváltok egyéni rendezésre, akkor a telefon saját magától hoz létre mappákat, holott erre senki sem kérte - egy nagy katyvasz az egész, így számomra csak az abc sorrendbeli nézet használható.

A billentyűzetnél hiányzik az automatikus szóköz. Ettől eltekintve jól használható.

Az értesítési sávból hiányoznak a gyári Google féle gyorskapcsolók.

A gyerek módot nem sikerült aktiválnom, user error tudom, de ez nekem már túl van bonyolítva, hagytam is a fenébe.

A biztonsági mentés funkcióért piros pont jár.

Az üzemidőről még nem tudok nyilatkozni, ehhez kell pár nap.

Az energiatakarékos módban bepipáltam a cpu teljesítményének visszafogását, de így sem laggol, mindenhol szép folyamatos a működés és az animáció, pedig be van lakva a vas.

Új hozzászólás Aktív témák