- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- 
			  PROHARDVER! HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pr3ciSioN aktív tag válasz  Nuada herceg

üzenetére Nuada herceg

üzenetéreén mikor megvettem akkor le is ejtettem kislányos zavaromba  úgyhogy van egy sáv ahol nem érzékel ( a hangerő domb közepétől az aljáig ) ( vagyis nem mindig mert néha ha rájön akkor érzékel) de már úton van az új kijelző digitizerrel együtt mert csak úgy csinálják meg hogy kijelzővel együtt cserélik úgyhogy van egy sáv ahol nem érzékel ( a hangerő domb közepétől az aljáig ) ( vagyis nem mindig mert néha ha rájön akkor érzékel) de már úton van az új kijelző digitizerrel együtt mert csak úgy csinálják meg hogy kijelzővel együtt cserélik miért Neked mi a gond vele? miért Neked mi a gond vele?Ununqatrium kipróbáltam amit mondtál és a széleinél elkezd lilulni de villan egyet és megint tök sötét lesz  a lilulás nekem ( feltehetőleg másnak is ) csak akkor jöb elő mikor nagyon sötét van de amint rányomok a kijelzőre és elkezd világítani a vaku elmúlik a lilulás nekem ( feltehetőleg másnak is ) csak akkor jöb elő mikor nagyon sötét van de amint rányomok a kijelzőre és elkezd világítani a vaku elmúlik 
Új hozzászólás Aktív témák
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

úgyhogy van egy sáv ahol nem érzékel ( a hangerő domb közepétől az aljáig ) ( vagyis nem mindig mert néha ha rájön akkor érzékel) de már úton van az új kijelző digitizerrel együtt mert csak úgy csinálják meg hogy kijelzővel együtt cserélik
 úgyhogy van egy sáv ahol nem érzékel ( a hangerő domb közepétől az aljáig ) ( vagyis nem mindig mert néha ha rájön akkor érzékel) de már úton van az új kijelző digitizerrel együtt mert csak úgy csinálják meg hogy kijelzővel együtt cserélik  miért Neked mi a gond vele?
 miért Neked mi a gond vele? a lilulás nekem ( feltehetőleg másnak is ) csak akkor jöb elő mikor nagyon sötét van de amint rányomok a kijelzőre és elkezd világítani a vaku elmúlik
 a lilulás nekem ( feltehetőleg másnak is ) csak akkor jöb elő mikor nagyon sötét van de amint rányomok a kijelzőre és elkezd világítani a vaku elmúlik