Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Házimozi haladó szinten
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Egészen elképesztő ahogy a valóságot csűrőd,csavarod.
Én sem járok katonai, sokzsebes nadrágban, még is el tudok rakni egy kis kompaktot akármikor. Ezt a szegény vagyok baromságot meg hagyd már, ha van egy DSLR-ed meg egy 140k-s telefonod akkor ne add már elő itt a csórót. Persze,tudom, kéregettél rá...
Azt is felejtsd már el hogy mindenki gazdag akinek tellik egy 20-40k-s szaros kis kompaktra. ( Látod, nekem egy olcsó bridge-m van, neked DSLR, de te csóró vagy engem meg Rotschildnak állítasz be.)
Ha meg bármi reális fogalmad lenne a fotózásról, akkor tudnád hogy semelyik telefon nem képes hozni még a közepes kompaktok szintjét sem. Nem, a Nokia 1020 sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A rend őrei
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én sem járok katonai, sokzsebes nadrágban, még is el tudok rakni egy kis kompaktot akármikor. Ezt a szegény vagyok baromságot meg hagyd már, ha van egy DSLR-ed meg egy 140k-s telefonod akkor ne add már elő itt a csórót. Persze,tudom, kéregettél rá...
Azt is felejtsd már el hogy mindenki gazdag akinek tellik egy 20-40k-s szaros kis kompaktra. ( Látod, nekem egy olcsó bridge-m van, neked DSLR, de te csóró vagy engem meg Rotschildnak állítasz be.)