-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebright
csendes tag
Sziasztok!
Gyorsan merülő akku szervizelésével van valakinek bármilyen pozitív vagy negatív tapasztalata?
Pár hete nagyon gyorsan merül a telefon, most pl. 11 óráig hagytam az asztalon pihenni, és kerek 50%-ot merült egymagában ami rettentő durva szerintem. GSAM a legtöbb fogyasztásra az Android rendszert és Kernel (Androis OS)-ot írja folyamatosan. Soft és hard resetet is csináltam már, mind hasztalan.Még érdekes megfigyelés volt hogy egyszer rákötöttem egy hangszóróra a telefonom Jack dugón keresztül, de a zene abszolút élvezhetetlen volt mert folyton szólt az a tipikus interferenciahang, ami néha-néha hallható ha mondjuk közel van a telefon a rádióhoz, biztos mindenki találkozott már vele. Na szóval ez meg "boldogoggá" tett, csak remélem hogy nem kaptam az utóbbi időben milliószoros sugárdózist a telefontól...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest