Új hozzászólás Aktív témák

• jozso1989

őstag

Kezdem utálni a HTC-t.. :PP *szarkazmus*

Ma kipróbáltam a Sense billentyűzetet, mert a Swiftkey irdatlanul gusztustalan lagos lett az új frissítés óta (miért kell ingyenessé tenni és ezzel egyidőben tönkretenni valamit, ami tökéletes volt????). Már herótom van attól, hogy írok valamit, késve érzékeli és állandóan rossz szót ír (arról nem is beszélve, hogy vagy 2 másodperc, amíg feljön a bill.). Vagy én vagyok k*va türelmetlen, vagy tényleg nevetséges lett (utóbbi). Gondoltam kipróbálom a Sense billentyűzetet, egyáltalán nem vártam tőle csodát (swiftkeynél jobb prediktív bill sosem lesz)...

Az mi már, hogy szinte hozzá se érek a Messengerhez, a billentyűzet már be van töltve és írhatok? :DD Csak ámultam és bámultam. Ez valami k*va gyors! Az első mondatomra visszatérve: már szinte semmit nem használok Play-ről appot, mindenből a gyárit. Sonynál még az SMS appot is lecseréltem, sőt a lagtárcsázót is (így hívom). Ezekből a gyári úgy jó, ahogy van. Imádtam a Poweramp-et, most a gyári lejátszót használom. Imádtam a Nova Launchert (gyönyörű szép a KitKat, tényleg), most a Sense 6.0 van... Most akkor lecseréltem a Swiftkey-t is. Komolyan már lassan 4-5 ezer forintnyi programom vész kárba a Taiwaniak miatt. :DD :))

Valami elképesztő, mennyire ott van a szeren az M7 mind hardveresen (ez a kijelző... ááá, meseszép), mind szoftveresen. Már értem, miért kapta az év telefonja címet 2013-ban. :) Tényleg, aki azon morfondírozik, hogy ezt vegyen-e, vagy valami mást: Csak is HTC One-t! The One csak egy van (illetve már 2, de a másik még emberfeletti drága). Egyszerűen tökéletes a kicsike.

Új hozzászólás Aktív témák