-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
djapor96
üzenetére
Nekem egy 5 ezer forintos telefon (Sony) majdnem felrobbant töltés közben! Elvittem gariztatni és megállapította , hogy beázott , mert pára nyomok vannak! Esküszöm , hogy nem ázott be és párát sem kapott! Mondom azt nem csodálom , mikor majdnem felrobbant ! Természetesen kuka!
Én meg alá írtam 2 évet érte a szolgáltatónál! Na ekkor mondtam ha egy szaros alsó kategóriás telefont sem tud hozzám vágni , hogyan is merjek 100 ezreket adni egy SONY-ért!? Sehogy! Soha többet nem vettem Sonyt! Most is ajánlották a Z1-et! Köszönöm NEM!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én meg alá írtam 2 évet érte a szolgáltatónál! Na ekkor mondtam ha egy szaros alsó kategóriás telefont sem tud hozzám vágni , hogyan is merjek 100 ezreket adni egy SONY-ért!? Sehogy! Soha többet nem vettem Sonyt! Most is ajánlották a Z1-et! Köszönöm NEM!