Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
garrotter
tag
válasz szatocs1981 #4566 üzenetére
Nekem a német oldalról, német garanciát az angol oldalról angol garanciát ír
"Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
clon
aktív tag
Most már tudja a de értelmezni az imei számot. Még a modellt is felismeri "Produkt Modell: Honor 8(FRD-L09)". Adatbázis elérési probléma lehetett ezért nem tudta lekérdezni.
-
Sragi
őstag
Gépről jó az imei. 2 évet ír
-
Corsa02
őstag
válasz szatocs1981 #4591 üzenetére
Na telefonrol müködik, 2 év nálam is a gar.
Hicareben vagyok regelve.The Truth Is Out There --->
-
Oszy88
csendes tag
Sziasztok! Erősen gondolokozok, hogy veszek egy H8-at a tmobiltól! Aki vett tőlük az kért hozzá készülék biztosítást? Havi durván 2000 ft szerintem megéri, legalább nem kell annyira félteni!
-
Sragi
őstag
válasz szatocs1981 #4584 üzenetére
En nem tudom de majd otthon megnezem az imei matricat ami a telefonon volt meg a dobozon 😀
Lehet nem is egyeznek 😂 -
Dwatti
addikt
Lehet H8 fotókat, nézegetni, beküldeni
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1797848953818971&substory_index=0&id=1485249095078960 -
Sragi
őstag
válasz szatocs1981 #4580 üzenetére
Ezt irja ki
Entschuldigung, das System kann Ihre eingegebenen Informationen leider nicht verarbeiten.
#4582 Clon kb ezt irja ki nekem is bar szar vagyok nemetbol 😁😂[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
Az hozzá tartozik a képhez amit betettem, hogy nem mostani. A fórum elején is volt erről szó az akkori en linken adta ezt le csak lementettem. A mostani de link semmit nem csinál, vagyis csak "nem tudja feldolgozni az adatokat" .
-
V@ns
aktív tag
Ja, amúgy ezt láttátok?
Spigen case? -
Sragi
őstag
válasz szatocs1981 #4576 üzenetére
Akkor passz
Valamit nemetul ir ki.
Lenyeg h nem jo neki valami. -
V@ns
aktív tag
Srácok, legyen egy jó napotok, péntek van, adok okot egy kis röhögésre
Tegnap megpróbáltam meghekkelni a SIM kártyát, ráapplikálni a microSD-re. Elöljáróban annyit, hogy mínuszban vagyok
A microSD-t reszeltem, reszeltem, kétoldalú ragasztóval a SIM-et rá tettem (persze előtte melegítéssel leszedtem a műanyagról az érintkezőt). Ennél a pontnál elégedetten, diadalittasan be akartam tenni a slotba, erre beragadt. Na, itt pánik, mert kijönni sem akart, full beragadt.... mini agyvérzés és szívroham után kiszedtem nagy nehezen
Mondom reszelek tovább a microSD-n, aminek az lett a vége, hogy ketté törtem.Tehát most mennem kell egy másik SIM-ért a Trébe (5e), vennem kell egy új microSD-t (10e), és majdnem tönkre b.sztam az egy hónapos király telefonomat (130e). Totally worth it!
Ritkán szabadulok fel a fórumra, de rá kellett jönnöm, hogy én nem tudok lépést tartani Veletek, akkora a pörgés itt Jó látni, hogy azért pörög a topik, mert mindenki elégedetten használja, és nagy népszerűségnek örvend a telefon (elnézést, ha valakinek rossz választás volt mégis a telefon). Tehát előre is elnézést kérek, ha netán olyat kérdezek, ami 400 hsz-el ezelőtt volt
Amúgy valaki meg tudta így hekkelni a microNanoSIMSD-t?
[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
válasz szatocs1981 #4574 üzenetére
Sehol nincsen regem. Azt sem tudom érdemes-e bárhová reggelni.
-
Sragi
őstag
Nekem valamit kiír az oldal. 😀
Kell valahova
regisztralni mert egyik szam se jo.
Hopp kozben latom van valasz. En Hicare regeltem elvileg.[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
válasz szatocs1981 #4563 üzenetére
Az magyar H8 első heti akciós edigis 2018-ig garis csak United Kingdom az oldal szerint
-
malnabokor
senior tag
válasz AlrightSir #4561 üzenetére
Bocsi, valamiért nem sikerült elsőre, itt a rendes link
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Dixhorn
csendes tag
válasz mantequilla #4516 üzenetére
na ma reggel leszámoltam, 15 sec körül csatlakozik a wifire otthon. Mobilnet prompt.
-
Corsa02
őstag
Ide milyen formátumban kell megadni? Imei1 vagy 2 kell? Már többféle képen próbáltam de nem talál semmit...
The Truth Is Out There --->
-
gabo075
csendes tag
válasz AlrightSir #4561 üzenetére
Végül is benne van a jó hivatkozás is, íme:
-
Luser2000
addikt
Ez hol / hogyan mutatja, hogy melyik régióba szánták?
--
Nekem 2 évet jelez egyébként.[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
szatocs1981
aktív tag
Bocs a dupláért!
Az viszont engem is érdekelne, hogy ha huawei oldalán beírom az IMEI-met, pontosan 1 év garanciát ír ki, ha pedig ebben a posztban lévö IMEI-t, akkor 2 év garanciát. Régiónk ugyanaz! Valahova elfelejetettem volna regisztrálni?
-
szatocs1981
aktív tag
válasz Darksiders84 #4562 üzenetére
Amennyire én tudom, ez IMEI függö. Nem mindegyik régió azonos idöben kapja meg a frissítést. Ezért van az, hogy egyeseknek többet kell rá várni. Nekem pl. már jött OTA-n a B131.
Itt le tudod kérdezni, hogy melyik régióba szánták eredetileg a készüléket!
[ Szerkesztve ]
-
Darksiders84
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy nekem még mindig a b120 van rajta nem mintha bajom lenne szerencsére semmi gond de biztos felajálja magától a rendszer valamikor és vajon mitől függ ez?
-
AlrightSir
tag
válasz malnabokor #4560 üzenetére
A linket tudnál adni hozzá? (A posztban nem jó)
-
malnabokor
senior tag
Na megérkezett egy régebben linkelt, elvileg teljes kijelzőt védő fólia (link)
A két széletől kb 0.8-0.8 mm maradt fedetlenül a fém keret felső éléig, alján semmi, tetején 1 mm (tehát pontatlanul raktam fel ) Lehajlik teljesen, tehát nincs fellevegősödés az oldalán.
Cserébe telrémszetesen hozza a fóliák minden hátrányát, tehát már azzal, hogy (sajnos) erőteljesen dörzsöltem ki a levegőbuborékokat, egy-két helyen már megmaradt egy-egy sáv, ami fény tükröződésnél észrevehető, illetve mivel csak fólia, így ütések ellen nem nagyon véd (arra van tokom).Szóval a kijelzőt védi, egész esztétikusan néz ki, valószínűleg majd pár havonta cserélni kell, mert műanyag lévén könnyebben karcolódik.
(szerk: a kiküldött csomagolás felirata ne tévesszen meg senkit, csak az volt a doboza )
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Sragi
őstag
Készlet kisopres 😂
Nem BF -
Bennyboy
őstag
speedshopban nem is kapható, gyártó gari meg jó lenne, de köszi
marad majd a trékom[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Dareiosss
senior tag
válasz Darksiders84 #4551 üzenetére
Azért itthon jellemzően régebbi kifutó termékeket adnak nagyon jó áron.
-
Darksiders84
aktív tag
Sajnálom akik a mai napra vártak hogy majd milyen olcsón lesz és semmi bár másban lennének ilyen jók a megérzéseim.
-
Dwatti
addikt
Ahogy látom Black Friday hozta a szokásos semmit....
-
pp88
tag
Most itt egész jó áron van a Honor 8
http://vip-phone.hu/mobiltelefonok/huawei-huawei-honor-8-32gb-dual-sim-feher-kartyafuggetlen-mobiltelefon -
tdhenry
tag
-
AlrightSir
tag
Ugyanaz a kamera van mindkettőben, csak a szoftver kicsit más a Huawein és van egy Leica logó rajta. A P9 alapból tud RAW-ban rögzíteni, illetve csak monokrómos kamerával is fekete-fehér képeket. A H8 külsős kamera app-al tud RAW-ban, és csak b&w effektet lehet a képekre rakni. Ezen kívül mindenben teljesen megegyeznek, mindkettővel lehet jó és rossz képeket lőni, review és felhasználó válogatja. Ebből a szempontból szerintem teljesen mindegy, hogy P9 vagy H8.
Ami eldöntheti:
alumínium vs üveg ház
3GB vs 4 GB RAM
3 év gari vs 2 év gariH8-ban plusz van infraport és programozható lenyomatolvasó. Tulajdonképpen 99%-ban ugyanazt tudja mindkét készülék, úgyis az fog dönteni, hogy melyik design dobogtatja meg a user szívét.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz Fiktivlife #4541 üzenetére
Kipróbáltam, nehézkesen de működik a kesztyű mód, pontosan kell érinteni jól rányomva, párszor mellé nyomtam ,sokszor már a pin kódnál.De ez egy normál bőrkesztyű.
[ Szerkesztve ]
-
Fiktivlife
tag
Nekem fontos szempont az érintés érzékenység és a leírás alapján ez tudja azt ami nekem fontos. Tehát. Valaki megtenné egy teszt erejéig hogy egy átlagos vastagságú bőrkesztyűben megnézi hogy tudja-e kesztyűben kezelni probléma nélkül a telefon fontosabb funkcióit ??
Motoron is szeretném használni egy fix vízálló tokban. Ki-be kapcsolás főleg lényeges lenne. -
Jenka
csendes tag
-
Dwatti
addikt
B131 az utolsó gyári ROM L09-es . ez van fent párunknak már.
[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
válasz tdhenry #4531 üzenetére
Tegyél már be képet ha tudsz, mert szerintem meg nincs.
Itt egy példa. Az egyik kép letakart kamerával, a másik nem.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
natë
nagyúr
Sziasztok, ez a készülék vagy a P9 a jobb vétel? Megéri a felárat a LEICA és a -1 Gb ram?
-
garrotter
tag
Nem a füles hangját, akarom állítani. A két kártyához két különböző zene van beállítva, mikor a BT füles csatlakoztatva van, a telefon egy harmadik, teljesen más hangon csörög. Ezt szeretném, ha megegyezne az általam beállított két zenével.
"Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
forgonati
őstag
Próbálgattam lőni a telefonnal képeket gyenge fénynél, miközben letakargattam a monokróm optikát. Hát esküszöm nem látok különbséget. Ugyanakkora ISO, záridő, minden. Semmi különbség köztük. Nem igazán értem hogy hogy működik ez. Egyáltalán van valami értelme a második kamerának? Vagy csak arra jó hogy lehessen bokeh effektet csinálni, de gyenge fénynél szart sem segít? Próbálgatta már valaki ilyen módon a kamerát?
Keelah Se'lai!
-
Sanki
addikt
válasz #86973952 #4523 üzenetére
Csak nem tudom honnan jött, hogy a dupla-kopp miatt nem lehet a különböző biztonsági dolgokat elérni, már párszor olvastam itt és szerintem köze sincs hozzá. (Nekem G2-n aktív volt a dupla-kopp és a mintás zár is, max a kamerát lehetett indítani és fényképezni, de, ha már az albumba akartunk menni, akkor kérte a mintát/PIN kódot.)
Igen, ez egy sima feature, ami plusz kényelmet biztosít, értéket nem sok esetben befolyásol(hat).
Azt mondjuk nem tudom, hogy elég e szoftveresen írni rá valamit, vagy hardverileg is (pl. kijelző) kell e valami extra, hogy ez működjön.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jó kérdés, a logikáját én sem értem. Főleg, hogy például LG -n még a legszutykosabb telefonban is benne van.
Jogos elvárásnak tartom hátsó leolvasónál. Például autós tartóban. Elvileg ezért (IS) jó a második azonosító lépcső ujjlenyomat után. Pl. az említett PIN.
Elképzelhető, hogy bele fogják tenni, de mégis kis esélyt látok rá. Ugyanakkor nem von le a telefon értékéből, és nem is fő szempont, csak kényelmi funkció.
Ahogy pl. az infra is az, ami ugye benne van.
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz #86973952 #4520 üzenetére
Olvastam, persze. A megvalósítást ismerem, mivel G2-ről jöttem és ott van dupla kopp. Ugyanaz a funkciója, mint a képernyőfeloldó gombnak, se több se kevesebb (oké, G2-n nem volt ujjlenyomat-olvasó tudom).
Azt nem értem, hogy miért kellene kizárnia az ujjlenyomat-olvasónak a dupla koppot, mivel, akkor ennyi erővel minek a feloldó gomb is rá?
-
Jenka
csendes tag
Sziasztok!
Felkerült a hivatalos Honor oldalra a b131.
De a magyar oldalon nem érhető el, csak az angolon és németen (azok közül amiket néztem).Az angol leöltés nevében benne van, hogy United Kingdom.
A németben meg hogy Western Europe.
Van ennek valami jelentősége?
Vagy telepíthető bármelyik, esetleg egyik sem? -
garrotter
tag
Azt tudja valaki, hogy a csatlakoztatót bluetooth füles csengőhangját hol lehet beállítani? Hiába állítottam be két különböző hangot a két kártyához, a kocsiban egy harmadikon csiripel, mikor hívás érkezik.
-
mantequilla
aktív tag
-
törölt tag
válasz malnabokor #4506 üzenetére
Jaja. HA be is kerül, amire kevés az esély, akkor is nagy valószínűséggel az ujjlenyomat-olvasó kizárásával működne. Tehát egyszerre kb. esélytelen.
Vagy maximum úgy, hogy kopogtatás után megjelenne egy korlátozott infós záróképernyő, majd be kell vinni egy másodlagos kódot. PIN, minta, ...stb. Ahogy pl. HTC -nél.
[ Szerkesztve ]
-
Sragi
őstag
Nekem azert is hianyzik mert 3 evig LG G2-m volt.Egy kis ido kell ,hogy megszokjam ,hogy nincs kopogtatas
De igazabol nagyon jol mukodik az ujjlenyomat olvaso.
Mondjuk eleg sok mas gyarto is atvette a dupla kopp rendszert.
Egyebkent az okos hatso gomb nagyon jo lett. Hasznos funkciokat lát el.[ Szerkesztve ]
-
tfery
tag
Nem tudom mire alapoznak a Huaweinél, de most egy Huawei G8-at használok ( gondolkodom a Honor 8 cserén ) de a G8-nál működik a dupla kopp, és van ujjlenyomat olvasója is. Bár tulajdonképpen lehet élni a dupla kopp nélkül is.
Ma kezdődik életem hátra levő része.
-
Sragi
őstag
Mondjuk ha innen kozelitjuk meg ertheto a Huawei döntese.
-
lenovomen
aktív tag
Nemrég azt olvastam egy cikkben, hogy tölteskor célszerű túlfeszültség elleni védelmet nyújtó konnektorokat használni. Gyári töltőbe van gondolom egy alap szűrő építve. Ha viszont ennek ellenére meghibásodás gyanúja merül fel azt hogyan lehet kiszűrni? Létezik rá valamilyen applikáció?
-
malnabokor
senior tag
válasz Corsa02 #4479 üzenetére
Akkustatnál nincs ott, a wifikeresésről nem tudok (annak hol van a beállítása?) viszont a GPS 24/7 be van kapcsolva (de az akkustat szerint csak akkor működik amikor használom)
Dwatti
- igen, csak a Huaweinél arra alapozták, hogyha van ujjlenyomat olvasód, akkor úgyis levéded a telefont, viszont ha így lezárt telefonon bármi programot két ujjal felébresztve el lehetne indítani, az elég nagy öngól lenne.
Nyilván nem mindenki zárja le kóddal a készülékét, viszont mivel az ujjlenyomattal gyorsan be lehet lépni, ezért a Huawei kizárt most minden más lehetőséget.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest