Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
válasz rozsi71 #4999 üzenetére
Most itt arról van szó,hogy 2. bejövő hivásnál csippanik a telefon,és ez a csippanás áthallatszik a másik félhez is? Mert akkor nem is értem mi a baj ezzel. A telefon nem csak beszéd hangot visz át a másik oldalra. ha mondjuk öngyújtóval rágyujtasz,az is áthallatszik.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Jenka
csendes tag
Jó reggelt!
Néztem videót, hogy az Android 4.2-ben lehetett a wifinél priorítást állítani, de a 6-ban nem találok ilyet? Miért vették ezt ki? Hasznos lenne, mert nap közben mobile wifire vagyok csatlakozva, és amikor hazaérek szeretném, ha átváltana az itthonira, hogy ne a mobilnetet szívja, és hát hajlamos vagyok elfelejteni manuálisan átállítani Van erre valami "elrejtett" beállítás, amit nem vettem észre, vagy próbálkozzak külső appal?
A másik amin meglepődtem, hogy nem lehet beállítani, hogy ne csatlakozzon automatikusan wifire, csak ha kikapcsolom a wifit, vagy ha bekapcsolom, hogy alvó módban a wifi is aludjon. Gondolok arra, hogy minden wifi hálózatnál, jó lenne egy pipa, hogy automatikusan csatlakozzon vagy sem, WP10-ről váltottam Androidra, és ott megszoktam, hogy lehetett ilyet. Igazából nem olyan nagy baj, legfeljebb hozzászokom, hogy mindig ki kapcsolom a wifit, vagy beállítom, hogy alvó módban ő is aludjon, bár jó lenne, ha ezt az utóbbit belehetne állítani külön-külön a hálózatokra. -
ChrisLowe
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudom használtok-e nfc matricát, de van ez a cimkevarázs program amivel ugye beprogramozom. Ha meg kell nyitni appot akkor azt be tudom állítani viszont nem találtam olyan lehetőséget amivel ki lehet kapcsolni az appokat. Példa :
Kocsiban szépen bekapcs mobilnet, gps, waze, spotify. Viszont ha hazaérek akkor azt tudtam csak beállítani, hogy mobilnet, gps kikapcs wifi be, viszont az appokat nem lehet kilőni vagy én vagyok béna.
Külsős nfc programmal tuti működne, de ha már van saját fejlesztésű akkor nem töltenék le másikat.[ Szerkesztve ]
-
ctibor
senior tag
válasz rozsi71 #4984 üzenetére
Szerintem ez nem fura, és főleg nem bug, hanem természetes, mivel DUAL AKTÍV a telefonotok.
Így jelzi neked is és a hívó félnek is, hogy a másik vonalon téged keresnek. És így legalább elhiszi, akivel épp beszélsz, ha hirtelen azt mondod: bocs, fontos hívást kaptam a másik számon, le kell tennem...
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
DaWehun
tag
Elképzelhetőnek tartja valaki, vagy valaki hallott már arról valamit, hogy 7-es androidban benne lesz gyárilag a kamera app-ban a raw lehetőség?
...
-
V@ns
aktív tag
Megkérdeztem Spigenéket. Srácok, ezt a választ
Idézem:
"Dear Peter,
Many thanks for contacting us.
I am afraid that on our website and in our stock we do not have any items for Huawei Honor 8.
However, we cannot guarantee anything about Amazon website, as we operate on different platform.
Please contact Amazon seller directly and ask to confirm whether items are genuine Spigen.
Best regards,
Support"Tán majd van olyan hülye a seller, hogy megmondja, hogy nem, ez nem origi Spigen? És ha a Spigen nem tud nekem egy értelmes választ adni, akkor ki? Azt hittem talán ők meg tudják mondani, hogy hm... ja, igen, mi gyártunk ilyet / felejtsd el, sose gyártottunk és nem is fogunk.
[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
A fényerő hiba ismert, nem tudom a B120 vagy csak a B131 javítja. Valaki azt mondja, hogy be lehet állítani min-max értéket és azon belül állítja a fényerőt - abban az esetben ha nincsen beállítva akkor lenullázhatja a hiba miatt.
Nálam időnként viccel a fényerő, mert hasonló megvilágításban (ugyanazon a helyen) hol rendesen beállítja hol meg le 0-áz. Beállítottam fixre nem vettem észre, hogy túl nagy fogyasztást generált volna nálam. -
zola-
őstag
Sziasztok,
Nektek is ilyen béna a gyári fényerő szabályzó, hogy kevésbé megvilágított helyen leveszi 0-ra a fényerőt? Persze auto módban. Feltettem egy fényerő szabályzó apk t és tökéletesen be tudom állítani. -
arkone
aktív tag
válasz AlrightSir #4970 üzenetére
De nem tetszik a feltelepített alkalmazások fel le lapozása. Maradhatna a mostani stílus!
-
rozsi71
tag
Egy fura dologra lettem figyelmes, mégpedig hogy hívás közben, ha bejövő hívás érkezik, a vonal másik végén is hallják a pittyegést. Barátnőmnek Honor 6 van, és én ugyanúgy hallom, ha őt hívják beszélgetés közben. Ez valami honor bug lehet? Eddigi telefonjainknál ilyet még nem tapasztaltunk. Más is észrevette ezt, vagy csak valami beállítás lehet?
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Akinek tokra van szüksége, csekkolja az aláírásomat..
-
Snike
aktív tag
válasz Corsa02 #4979 üzenetére
Szia!
Minden ki van lőve! (Se wi-fi se Bluetooth keresés nincsen)Azt azért hozzáfűzném, hogy Honor 7-ről jöve megtapasztaltam, hogy gyári reset (beállítások automatikus visszaalkalmazása nélkül!) sokat segített egy "új rendszer" használatában. Nekem annon soha nem akart "elaludni".
[ Szerkesztve ]
PS5, mert az jó! :)
-
James67
aktív tag
válasz headhunter86 #4957 üzenetére
Napidroid:
"A Huawei Mate 8-ra és P9-re már korábban kiadták a béta szoftvert, és ezek lesznek az első készülékek, amelyek megkapják az Android 7.0 végleges kiadását a gyártótól. Ez 2017 első negyedévében fog megtörténni a Huawei közleménye szerint. Utána nem sokkal pedig további modellek is sorra kerülnek majd. Eddig a következő mobilokra erősítette meg a kínai vállalat a frissítést:Huawei Mate 8
Huawei P9
Huawei P9 Plus
Huawei P9 lite
Huawei Nova
Huawei Nova PlusAzt nem tudjuk, hogy ezeken kívül lesznek-e még további Huawei készülékek, amik megkapják a gyártó új szoftverét, de valószínűleg később bővülni fog a lista."
Redmi Note 8 4/64
-
AlrightSir
tag
-
tami92
aktív tag
Angliába és Németországba már megy a béta tesztelés, úgyhogy előbb-utóbb jönni fog.
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
Corsa02
őstag
-
cotag
senior tag
Chromecast 2-őt használ valaki honor 8-al?
Működik? Játékot kilehet tenni tévére??
Tükrözés működik? -
Sragi
őstag
Ha P9-re ígérték szerintem jön H8-ra is.
Nincsenek elkesve vele. -
clon
aktív tag
Van rá esély a P9 első negyedév a H8 második negyedév. 2 hónapos telefon és B101-el jött ki aztán frissült B120-ra és van akinek már a B131-es ROM van fent OTA-n.
[ Szerkesztve ]
-
headhunter86
senior tag
Srácok, mekkora az esélye, hogy jön EMUI 5 és Android 7 Honor 8-ra?
OnePlus 3 és e között variálok. OnePlust vennék, de már csak használtan van. Attól meg kicsit félek, úgyhogy lehet maradok Honor 8-nál. De érdekelne a támogatottsága, hogy mit tudni róla.
Azt olvastam hogy két évig jönnek még rá frissítések. De pontosan, hogy is néz ez ki? -
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Megtenné nekem valaki, aki használja a Wifi+ szolgáltatást és hibátlanul működik nála (tehát kikapcsolja a wifit és be is kapcsolja ha ismert a hálózat), hogy megírja milyen beállításokat használ?
Tehát a Wifi keresés és Google helyelőzmények be vannak-e kapcsolva?!
Előre is köszönöm.
The Truth Is Out There --->
-
clon
aktív tag
válasz szatocs1981 #4950 üzenetére
Igen, talán ez a lényeg - M.o.-on a hivatalos partnereknél nincsen füles, nincsen tok, nincsen fólia. Ez országonként eltérő. Lényegében itthon akinek volt benne valami az nem hivatalos partnertől vásárolta, ha jól tudom.
-
t.kristof
senior tag
Köszönöm hogy szóltál, elolvastam, hasznos volt. Gépről nézve szép képeket csinál, szebbet mint a sonym és ez már épp elég..nyilván nem egy tükörreflexes gép, de ahhoz hogy hirtelen,zsebből csináljunk egy viszonylag jó képet szerintem megfelelő lehet. Holnap ha minden jól megy be is szerzek egyet..addig meg még olvasgatok a telefonról.
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
forgonati
őstag
válasz Corsa02 #4935 üzenetére
Nálam is megy, legalábbis a 3 éves Samu tévémet kapcsolgatja... Mondjuk szerintem kb. ennyit használtam amíg kipróbáltam és soha többet. Számomra semmi értelme, kb. 3x átkapcsolom a tévét a gyárival, amíg a telefonon egyáltalán elindítom az appot. Mondjuk lehet hogy extrém esetekben jó lehet, mondjuk elveszett/tönkrement a gyári és áthidalásnak jó amíg beszerzek egy univerzálisat vagy megrendelem Ali-ról az utángyártottat. Mert hogy nálam teljesen nem váltaná ki a dedikált távirányítót az tuti. Volt már infrás telefonom, nem is egy, de az életben nem vettem még igazából hasznát. Persze valaki biztos használja.
Keelah Se'lai!
-
Sragi
őstag
válasz t.kristof #4941 üzenetére
Nem adnak hozzá.
En egy Koss fulest hasznalok hozza az LG G2-höz is az volt.
DAC jo minőségű.
Netezesre, zenére kiváló. A kamera eléggé erdekes téma.
Szerintem lehetne jobb is de én elvagyok vele ettől függetlenül.
Ha vissza olvasol picit akkor írtam egy személyes kis összefoglalót. -
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam, hogy le cserélem megboldogult z1 compactom erre a telefonra (telekomnál) Volna pár kérdésem..először is, tényleg nincs hozzá fülhallgató? A sony fülesemet tudná normálisan kezelni? (valakinek esetleg tapasztalat) Hátrányai/hibái vannak-e a telefonnak? Igazából zene hallgatásra, netezésre használnám hogy ne unjam szét magam munkába menet+ nagyon bejönnek a képek amiket tud csinálni Előre is köszönöm a válaszotokat!Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
tdhenry
tag
Akkor valami nem klappol nálam.
-
tdhenry
tag
Nektek működik az infra? Próbáltam klímával, projektorral, de semmi...
-
Prime110
aktív tag
-
spider80
őstag
válasz balazs0102 #4930 üzenetére
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
zunga
tag
válasz balazs0102 #4930 üzenetére
Intelligens asszisztens>navigációs sáv
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok! Az alsó három de inkább csak két, vissza és alkalmazás váltó gombot fel lehet cserélni? Hogy jobbra essen a vissza "gomb" ..
-
newman8929
tag
válasz kismércse #4928 üzenetére
Ez nem jó ötlet. Amikor megnyomod, hogy lezárjon, egyben fel is oldod vele, mert akkor is olvassa az ujjlenyomatot. Kivéve persze ha azzal az ujaddal zárod le, amelyik nincs felvéve. Nova Launcher-be benne van ez, ha esetleg addig felteszed, míg be tudod állítani(ha lehet) utána vissza is rakhatod az emui-t. Vagy csak egy lezáró appot szedsz le, és azt állítod be.
[ Szerkesztve ]
-
kismércse
tag
-
arkone
aktív tag
Érdekesség.
Nemrég írtam nektek, hogy Telekomnál vettem a telefont és b101 volt rajta. Nem akart jönni OTA-n a frissítés.
Nem volt benne sim, mert amíg nem jön meg a tok és az üveg, addig elvagyok Nexus 5-el.Próbából beletettem a Telenoros simet és egyből jött az OTA frissítés b120-ra.
-
kismércse
tag
Üdv!
A gyorsgombot be lehet valahogy állítani úgy, hogy egy nyomásra lezárja a képernyőt? Zsebből kivéve egyszerűbbé tenné a "Feloldás, állapotsáv lehúzás, lezár" műveletet.
-
Melanor
tag
Tegnap lefrissítette magát a Viber és már van led-es visszajelzés az üzenetekről.
Soha ne engedd hogy belenyúljanak az agyadba!
-
Jenka
csendes tag
-
Sragi
őstag
Nem tudom volt e már téma, de én nem találtam hol lehetne állítani a rezgő jelzés erősségén.
-
newman8929
tag
Nekem a hangszórója mintha kicsit hallkabb lenne mint Pl a 7-esé. Hogy tudnám ezt biztosabban letesztelni, esetleg számokkal igazolni?
-
szendo777
tag
Gyorstöltés közben nálatok is melegszik a telefon? 90%-ig meleg, utána már nem. Ugye ez normális? Nem nagyon meleg, kb 40 fok lehet.
Honor 10 kék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest