Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sragi
őstag
válasz Luck Dragon #3898 üzenetére
Nem túl "csajos"?
-
-
Cannabis7
senior tag
Én is rendelném, ha nem haldokolna a t-mobile, oldala :/
-
dokee78
félisten
Véleményt nem írok a készülékről,mert csak jókat tudnék írni.
Igaz első drágább készülékem,tehát nem is tudnék mihez viszonyítani.Viszont egy érdekesség:
Mobilnettel ki szokta írni,hogy zárképernyő alatt mennyi adatforgalmazás történt a háttérben.
Ez eddig ok is,mert legalább tudom mi mennyit használt.
Viszont miért írja például,Facebook 5,45 MB-ot használt.
Holott nem védett alkalmazás,tehát elvileg nem kellene futnia,ha a képernyő lezárt.Nem zavar a dolog,pusztán érdekes.
-
Miki7712
csendes tag
válasz Corsa02 #3888 üzenetére
Maximalisan. 3 hete nyuzom tokeletes. Igazabol en az alphaval is a szerencsesebbek koze tartoztam csak a vegere behalt a kijelzom. De ettol fuggetlenul is jo valtas volt. Uzemido 2 kartyaval is brutal alphahoz kepest. Fura hogy nem kell 16 ora korul toltot keresnem.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Most néztem T-s honlapon TFT kijelzőt ír, nem IPS van benne? Vagy a T-nek külön gyártanak? Bár ezt én sem gondolom komolyan.
-
titán
-
Corsa02
őstag
De nem ám...140e volt, ma lett akciós. Fura is, hogy BF elött leakciózták...bár ezt a karácsonyi akciót minden évben indítja a T, de most korábban indult
Velem nem vesznek fel kapcsolatot, hozza a futár csütörtökön. Én megújítottam az előfizetésem...
The Truth Is Out There --->
-
titán
Szuper! Meg is rendeltem a telekomnal egy kek verziot, penteken atvehetem!
Nagyon szepen koszonom nektek az infokat, sporoltam 20 ezer forintot ezen! Nem valoszinu, hogy ennel olcsobban hozza lehet jutni ehhez a keszulekhez. Ha meg igen, az sem erdekel. Ennyit nekem boven megert. Amugy a 64-est vettem volna, de 120-ert jo lesz ez is.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz LaciGSM #3858 üzenetére
velekeio, ρσгτσ
Koszi szepen!
Voltam telekom uzletben, abban maradtunk , hogy rendeljem meg es az imeivel majd felhivom a huaweit, addig ki sem bontjuk a foliat. Szoval partnerek benne, mondta ha nem kell visszakuldik.
Amugy a termekleirasnal is azt irja, hogy fuggetlen.
Rakeresve a szavakra, meg talaltam olyat a topikban, hogy a telekomosban nincs fulhallgato, a tobbiben meg van? Vagy felreolvastam valamit? Ha bontatlan a doboz, hova lesz belole a fulhallgato?
-
Luser2000
addikt
November 6-án vettem az Ali-n egy Huawei gyors töltőt + hozzá egy gyári USB type C kábelt.
Ma érkezett meg (!!!), működik tökéletesen, gyorstöltéssel.
3.560,- Ft volt a kettő együtt.[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Dwatti
addikt
válasz Darksiders84 #3836 üzenetére
Speedshop
Tok + kijelzővédő fólia. -
titán
Koszonom mindkettotoknek!
Felhivtam en is a huaweit, azt mondtak elvileg fuggetlen, de azert hivjam fel oket az imeivel es megmondjak.
Megyek a varosba, beugrom a telekom uzletbe megkerdezem.
Ha fuggetlen a keszulek, akkor semmilyen hatranyban nem fogok szenvedni vodafonoskent igaz? Csak annyi, hogy nem az edigital, hanem a telekom kezen ment at a keszulek?
-
peanar
senior tag
Annak mennie kell, akkor rosszul simogatod
Nagyon sokféle lehetőség van
1. mindkét telót össze dugod sz.géppel
2. régi telefonról feltöltöd valamilyen (playen rengeteg ilyen app van) tárhelyre, az új telefonodra letöltöd ugyanazt az appot, bejelentkezel ugyanazzal a fiokkal és már töltheted is le
3. felteszed mindkét telefonodra pl. a SHAREit alkalmazást és wifin keresztül átküldöd egyikről a másikra (én szeretem ezt a progit, wifin keresztül tolja ahogy a csövön kifér)
4. bluetooth (a sebesség miatt már ritkán használják, kispadta küldik a Shareit féle alkalmazások az adatátviteli sebességükkel)
5. biztos vannak még lehetőségek (a fórumtársak esetleg még kiegészítik), de én ezeket használom, különösen a 3. pontban leírtat(#3854) Lauda
Még nem hallottuk szolgáltatófüggő honor 8-ról. Több fórumtárs is jelezte, hogy ilyen-olyan szolgáltatónál vásárolt készülékük is független.
Amúgy meg rém egyszerű, hívd fel a szolgáltatót és kérdezd meg...[ Szerkesztve ]
-
Dareiosss
senior tag
válasz Mr.Csizmás #3846 üzenetére
Most kérdeztem rá, igen az
Szóval a Tnél meg lehet venni 120 ért kártyafüggetlenül
Lauda: Akkor vedd a Tnél
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
a T-s dual H8 független?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
csmat
senior tag
válasz Darksiders84 #3836 üzenetére
Én a xxiii. Ker. grassalkovich út 134 ben vetem fóliát.
Más:
Hogy lehet lekicsinyíteni a kijelzöt egykezes hasznáalathoz? Bekapcsoétam de nem müködik az állapot soron a huzigálás.[ Szerkesztve ]
-
Darksiders84
aktív tag
S.O.S honnan lehet jó előlapi fóliát venni mert se minigsmbe se Tmobilba se Extreme Digitalban csak hátlapi van
Esetleg valakinek felesleg vagy ötlet honnan? -
Andris_2
aktív tag
Szerintem is megérte azt a 8.800,- Ft különbséget a 64 gb-os verzió, főleg hogy volt kékben, amit egyébként is szerettem volna.
Egyébként ez csak az edigiben van limitált darabszámban, ha elfogy lehet nem is lesz több, szóval érdemes rá lecsapni ha valaki ilyet akar. Legalábbis a Honor ügyfélszolgálat ezt írta nekem -
lenovomen
aktív tag
Milyen böngészőt használtok? Rocket browsert ismeri valaki? Első telepítés után nekem egy kicsit gyorsabbnak tűnik, mint Chrome. Többek között kisméretből nagyra váltáskor az animáció sem akadozik, ezen kívül időképet hamarabb betöltötte.
-
peanar
senior tag
Szia.
Tudom, olvastam hogy nem te piszkáltál bele a telefonba, egy szóval sem írtam hogy biztos így lett volna Én csak arra.utaltam, hogy aki felrakta a romot, nagy valószínűséggel tudta hogy mit csinál...(#3824) Lauda
Hibátlanul működik a voda 4G, legalább is ahol van lefedettség.
Újraindítás egyáltalán nem jellemző a huawei/honorokra, a honor6+-nál sem találkoztam eme jelenséggel (az emui nagyon stabil rendszer, persze néha azért utólagos appok okozhatnak galibát, de mint ahogy írtam, honornál még nem találkoztam hasonlóval, sőt még FC-vel sem). -
rehotom
csendes tag
Nekem egyszer már újraindult magától. Már nem emlékszem, de benne voltam valamilyen applikációban és kattintottam egy funkcióra és egyszer csak nagy kékség és jött be a honor felirat. Azóta se csinálta...
-
titán
mb9 Koszi szepen, valoszinu az edigitalnal rendelem meg, mar tobben is irtatok, hogy ott bontatlan volt a doboza.
Andris_2 Vaoo, gratulalok! Szerintem olyan kicsi az arkulonbseg, hogy siman megeri ezt a verziot valasztani. Amugy erdekes, a honor8.hu-n csak az aranyat jelzi, hogy letezik belole 64gb-os verzio es cikkben is olvastam errol . Aztan valamelyik aruhazban talalkoztam a kek verzioval.
berek21 Koszonom szepen neked is, gratulalok a keszulekhez!
--------------------------------------
Annyit szeretnek meg kerdezni toletek, hogy ez a telefon tudja a voda altal hasznalt 4G halozatot magyaroszagon? Ott van elofizetesem es nagyon jo a 4G kiepitettsege , szeretnem is kihasznalni, hamar a lumia tudja ezt.
Masik, hogy fagyasok, ujraindulasok jellemzoek a mindennapi hasznalat soran?
Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Hello!
Tőlem vette "Brumi" a telefont.
Én így vettem a telefont nem mókoltam és nem is használtam stimt,így vettem a lelkiismeretem tiszta.
A készüléken semmilyen használat nem látszódott persze az előzményeit nem tudom.
Ha megtartottam volna a telefont szerintem észre se vettem volna a turpisságot hiszen a telefon tökéletesen működik miért nyúlkáljak bele ha jó.
És elhiheti mindenki nem volt szándékom senkit átverni hiszen én sem tudtam az egészről valamint ha megnézitek a z értékeléseimet nem most kezdtem a hardveren)
Alapból 32 GB Rommal hirdettem hiszen bele se néztem a telefonba) -
dokee78
félisten
Már a 2 Sony csúcs készülék megkapta a novemberi biztonsági frissítést.
131-es ROM-ban melyik a legfrissebb biztonsági frissítés?120-nál 2016 szeptember 1.
[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
Bocs, de ez nem igaz. A garanciajegy kitöltése nem egy hosszadalmas folyamat és bizony az edigi zárt dobozt hoz(ott) ki nekem is a raktárból. Ezt úgy mondom, hogy van ahol bontott doboz volt (nem ez a telefon hanem teljesen más termék) pont arra hivatkozva mint te, hogy garanciapapír előre kitöltése miatt és bekapcsolva hogy-hogynem olyan dolgok voltak rajta mint amit már valaki használt (belakott rendszer, spec kevesek által használt programok, crack-elt szovtver, stb).
Ha jól tudom előre nem is lenne szabad kitölteni semmilyen papírt, ráadásul nem tart tovább pár perctől egy origi zárt doboz nyitása után tölteni a garancialevelet mint előre félig kitölteni. -
mb9
csendes tag
-
peanar
senior tag
Nem tudom, lehet mikor eusitották az l09 oeminfo.bin fajlt tették rá...de ez csak egy feltételezés, mivel az srktool fejlesztője még nem kapott eu 64GB oeminfo fájlt. Így jobb híján féltettek a 32GB verziójáét. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de nekem kicsit sántít ez az egész! Nem tudom, hogy mennyit spórolhattál ezen a vételén (félre ne ertsd, nem is tartozik rám ), de egy bizonyos összeg felett már elgondolkodtató, hogy egy használt, vagy kicsit többért egy új....
Azért sántít, mert véletlenül nemigazán lehet feltenni egy kínai verzióra egy eu romot. Onnan tudom, hogy anno a honor6+ telefonnal jó párszor megpróbáltam, de nem sikerült. Nem történt semmi, pusztán hibával kidobott a telepítésből. Akkor még nem volt srktool és nem tudtam hogy oeminfo csere kell, ez a feltétele az eu rom feltelepítésnek. Mivel ez egy kicsit összetettebb folyamat, kizárnám a véletlen telepítést! Félreértések elkerülése véget, én nem azt mondom/állítom hogy az a fórumtárs tehet róla, akitől közvetlen a telefont vetted, pusztán azt mondom, hogy ha ezek a lépesek kellenek, akkor a rom csere nem lehetett véletlen.(#3811) Andris_2.
Telefon kezelő/Alkalmazá zárolása. -
titán
Sziasztok!
Nagyon megtetszett ez a telefon, azt szeretnem kerdezni, hogy a doboza le van ragasztva gyarilag? Csak hogy biztosan origi keszuleket vegyek. Megbizhato magyar beszerzesi hely esetleg? Mm edigitalt ismerem. Koszonom szepen!
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! Az ujjlenyomat-kezelés menüpontban van egy olyan, hogy alkalmazás-zár elérése.
Ezt azt jelenti, hogy alkalmazás megnyitása csak ujjlenyomattal lehetséges? Ha igen, hol lehet ezt beállítani? Esetleg mappára is be lehet állítani? Köszi![ Szerkesztve ]
-
malnabokor
senior tag
Unofficial CM13 Honor 8-ra (úgy tűnik tényleg beindult a fejlesztés )
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
sajp63
tag
Sziasztok.
Lenne par kerdesem:
1. a szoftverfrissitesek utan van lehetoseg RAW-ba fotozni?
2. a kulso appokkal RAW-ba mentes milyen minoseget ad?
3. a videofelvetel maximalis fps-e mennyi es mekkoa felbontas mellett?Koszi
-
peanar
senior tag
válasz rehotom #3801 üzenetére
Szia.
Meg kell hogy oldja (mint ahogy már párszor írtam, nálunk a b120 is orvosolta ezt a problémát), ha nem más, pipáld ki az automata fényerő lehetőséget, takard le a sötétedés érzékelőt majd ha a csúszka teljesen lement, húzd fel a csúszkát addig, amíg amettől a minimum világítást szeretnéd, majd engedd el az érzékelőt.
Ezután jöhet a teszt
Persze lehet hogy egy újraindítás is megoldaná, de az is lehet hogy az is (mindkét lépés) kelleni fog hozzá.(#3802) kosa01077
Üdv a klubban, jó szórakozást a telefonhoz[ Szerkesztve ]
-
kosa01077
tag
Sziasztok. Én is csatlakozom a honor 8 táborába. 6 órát szántam a topic átolvasására és azután rendeltem. Ma jött meg a kék 64 GB. Eszméletlen gyönyörű. Anyósom ki volt akadva hogy ennyit adtam egy telefonért de mikor meglátta aztmondta hogy najó talán megért ennyit, és még csak a kivüljét látta. Honor 4c ről váltottam, úgyhogy az emui nem volt szokatlan, nagyon hamar felismertem mindent de hatalmas előrelépés hozzá képest is. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!! Ja és egyáltalán nem csúszik pedig izzadós a tenyerem asztalon vagy más felületen tényleg életre kel. Ez csak egy ilyen élménybeszámoló, remélem nem veszitek zokon
És mégvalami az enyém már B120 al jött ki, pedig kiváncsi voltam hogy ennek a képje is raszteres-e[ Szerkesztve ]
-
rehotom
csendes tag
Sziasztok,
Ma feltettem a B131-est, remélve, hogy az auto fényerő probléma megoldódik, de ma már kétszer is fel kellett húznom a csúszkát, mert lement minimumra magától. Nálatok se javult meg ez a dolog?
Egyébként soha ilyen gyorsan frissülő telefonom nem volt, ez pluszpont. Azthittem a 3.5gigás fájllal el fog szöszölni egy órát, de szerintem 10 perc se volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest