- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
válasz
kisza25 #10738 üzenetére
"Amit nem találtam, hogy az aksi számmal is jelölje a töltötség mértékét."
Milyen rendszer?
MIUI esetén a biztonsági központban az akkuhasználatnál a jobb felső beállítások gomb alatt érhető el hogy százalékosan mutassa a töltöttséget.
CM romok esetén pedig a beállítások, értesítési sáv alatt. -
-
-
Upo
addikt
válasz
kisza25 #10290 üzenetére
Állítólag támogatja a Qualcomm QC2.0 technológiát az 1S, ilyen töltővel 2-3x gyorsabban tölt. Én már nézegettem QC2.0 töltőket, lehet hogy nemsokára rendelek. Sima 5V 2A töltőként is üzemelnek ha a telefon nem támogatja a QC2.0-t, de ha le tudja kommunikálni a telóval akkor át tud váltani 9V/2A vagy 12V/2A üzemmódba. Hogy melyiket használja, azt lebeszélik a telefon töltőáramkörével.
például 1 portos és 3 portos, ezen van egy QC2.0 és 2db 5V/2.4A aljzat összesen 48W-al tud tölteni)
-
-
-
Roxkex
senior tag
-
kisza25
félisten
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
kisza25 #6643 üzenetére
Igen
szűz lesz a telefonod, olyan amikor elöszőr kézbevetted, ezért, ha van rajta olyan amire feltétlen szükséged van mentsd, mert mindent újra kell majd raknod
MiRecovery Wipe pontjainak jelentése:
-Wipe Cache- Törli a telefon háttértárolóját,gyorsítótárát
-Wipe User Data- Törli a felhasználói adatokat (Jelszavak,beállítások,stb....)
-Wipe All Data- Törli a felhasználói adatokat és a telepített alkalmazásokat,valamint azok adatait (gyári visszaállítás)De mielőtt legyalulsz mindent azért megkérdezem. Milyen ROM van a telódon ?(24,36,37,43,45 esetleg custom CM)
Ha nem a gyári legfrissebb akkor lehet, hogy inkább frissítshamár gyalulsz
-
eFeMeR74
senior tag
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
kisza25 #6631 üzenetére
Első körben egy tisztitó appal egy takarítás (Lehet próbálni a gyári saját v. ccleaner)
Ha nem javul akkor CWM v.iRecoveryből egy wipe dalvik cache (lassabban bootol be utána a telo)
Valami nagyon elmászott ott, de nem gond csak optimalizáld a rendszertHa ugysem lesz jó akkor mentés és egy gyári visszaállításnak meg kell oldani a problémát, hacsak nem hardweres gond lett nálad.
-
dioka7
senior tag
válasz
kisza25 #6380 üzenetére
Ehh, erre rájöttem, úgyhogy állandóan ha bármiből kilépek -> home gomb hosszan és RAM tisztítás. Így elvileg és hangsúlyozom elvileg nem kellene tovább futnia semminek, de néha mégis bekattan és leszívja az aksimat valami. A tegnapi eset után nem volt restart, viszont egész éjjel töltöttem és most 73%-on van 46 perc beszélgetéssel reggel 7 óta. Ez így ok, de hogy mi lett vele az éjszaka?! mitől jött rendbe a tegnapi durva merülés után?!
Lehet hogy valami program nagyon éhes volt és az éjjel a konnektorból jól lakott
Én már beletörődtem, használom ezt így, de minden eshetőségre készen nálam van SIM nélkül a Nokiám (E72) hátha ez használhatatlanná válna hirtelen, azért ne maradjak telefon nélkül. Mert az androidból kb ennyit nézek ki. (Elég sokat ingázok Érd-Mátészalka-Debrecen útvonalon, egy peugeotval. Ha lerobbanok nem szeretnék telefon nélkül lenni...) -
bagkri01
őstag
válasz
kisza25 #6384 üzenetére
Én sem tudom megmagyarázni, nekem a régi cm-ek, valamint miui alatt produkált hirtelen aksi merüléseket, általában egy wipe cache megoldotta, szerintem valami program akadhat be a háttérben. Nálam kb r8 óta nem jö ez elő. Telepítés, frissítés után mindig nyomok wipe cache partitiont.
-
kriszpontaz
veterán
-
szmyky
aktív tag
válasz
kisza25 #6304 üzenetére
A gyári azt hiszem, nem ezeket teszi fel...
Az adott linkről töltsd le a 45-ös, vagy 43-as armani.eu romot és nevezd át "update" -re és másold fel a telefon belső tárhelyére.
Majd kikapcsolod a telót és belépsz a Recoverybe!Így lépsz be a recovery-be!....1:50-től nézd meg
https://www.youtube.com/watch?v=c1rJOLiiAZU
-
dioka7
senior tag
válasz
kisza25 #6128 üzenetére
Pont a szabadság miatt tűrök-tűrök és tűrök. Amit mondasz rendben is van, de ha valaki akkor én biztosan nem b@szom szét a rendszert. Teljesen gyári MIUI van fenn, a gyári programokkal + kb. 4-5db game, 1 e-mail kliens (nem a gyári mert az bekattanós volt, leszívta az aksit amit nem is értek, hogy mért ilyen van benne gyárilag...) 2db navi app (1 on- és 1 offline) 1db netbank app, 1 db whatsapp, és 1 skype. Ennyi. Ezekből is csak a whatsapp fut, meg a mail. A többi csak ha kell. Ami még fenn van, azért van fenn, mert szar a rendszer: SD Maid, Diskinfo, E-robot, GSam Battery, CPU Spy, +van 1 "eltávolítás" nevű progi azzal szedtem le a gyári mail klienst. Ezeket nem saját önszántamból raktam fel, hanem mert hol ez egyik vmi kattan be, hol a másik, és folyamatosan figyelni kell a telefont, a procit, az akkut, a ramot, azt h ébren tartja-e valami, stb,stb,stb. 10-11 progi saját használatra, 6 mert szar a droid. Ez azért durva, nem? Itt most nem a MIUI-val van bajom, mert még ez a leghasználhatóbb szvsz, az előző 2 tel.-em 2 db Newman volt, azelőtt samsungok, mindnél ugyanezek jöttek elő. A win se hányja össze magát attól, hogy tele telepítgetem minden hülyeséggel. Te nem így látod?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kisza25 #6140 üzenetére
Kapcsolatok - menü gonb (bal alul kapacitív) - beállítások - névjegy megjelenítés - sim névjegyek kijelzése (BEKAPCSOLNI)
A beállítások - telefon szekció - további beállítások alatt pedig majdnem alul a hívásazonosító alatt találod a hívószám elküldést ha az nem lenne még meg. El van dugva rendesen. -
ORCA58
addikt
válasz
kisza25 #6056 üzenetére
A cég hivatalosan nem gyárt Európába telefont, ezért nem is készít hozzá töltőt. Indiai csomagban már tudtommal van rendes egy darabból álló töltő. A vicc kategóriás átalakító lapos villásdugó nem más, mint az amerikai vagy angol szabványú (gondolom Kínában is használt) dugó miatt van.
Szabványos csatlakozók. [link]Átalakítók: [link]
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest