Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
Biztos...de nem szeretném a telót a pc-vel összedugdosni....a win10 nem biztos hogy értékeli...
A note 3g-n simán összejött ezzel a módszerrel és most a haver 1s-e következne (ami anno az enyém volt)
Apropo ...melyik miui rom most a favorit? Stabilitás , ramkezelés , magyar nyelv a szempont. -
tahepa
senior tag
Na ilyen sem történt még velem....tegnap feltöltöttem csutkára ( 100%) a telefont. Estére ráadtam a repcsit .....gondolván hogy ne pittyegjen éjszaka , ne tudjanak hívni.
Reggel meglepődve tapasztalom hogy a teló nem reagál semmire. Sötét képernyő stb. Akksi ki semmi.
Rádugom a töltőt és látom hogy az akksi 0 azaz nulla százalékosan lemerült.
Na ez gebasz..most töltődik.......
CM11 R10 rom....lehet megy vissza a Miui... -
tahepa
senior tag
Érdekes...mióta a CM11 a rendszer azóta az IMEI számok megeggyeznek mind a két slotban..előtte különbözőek voltak. Hívás indítás - fogadás működik , adatforgalom van ( igaz az 1-es slotban használom a 3G-t). rendben van ez így vagy ez így nem jó dolog és variálnom kell valamit? Ha visszarakom a Miui-t akkor vissza áll a kéféle szám ? Netán hülyeségeket kérdezek?
-
tahepa
senior tag
válasz
LantosBerry8 #6330 üzenetére
Na felkúszott a CM11 a telefonra (rengeteg wipe után...telepítés előtt-után mindenféle
) ...kezdem belakni...nyomkodtam vagy két órát egyfolytában és most már töltőért rimánkodott....holnap folyt.köv....a kinézet erősen hajaz az Acer Iconiámhoz...sőt zsírra ugyanaz...
-
tahepa
senior tag
válasz
LantosBerry8 #6326 üzenetére
Akkor ez a nyerő :
"Telepítés menete:
Ha nincs cwm a telefonon:Másold fel a romot a gappsal együtt.
Mi recoveryből telepítsd a Cofface cwm v6.0.5.0-t .
Telepítés után kapcsold ki a telefont, majd a hangerő fel és a bekapcsológomb
segítségével lépj be az recoverybe.Csinálj egy wipe data/factory reset-et.
Csinálj egy system formatot a mounts and storage menüpontnál.(utána go back)
Csinálj egy wipe dalvik cache-t az advanced menüponton belül.(utána go back)
Majd install zip-nél tallózd be a CM11 -es ROM-ot.
A telepíts után indítsd újra a rendszert."
-
tahepa
senior tag
válasz
LantosBerry8 #6317 üzenetére
Tehát lépésenként :
1.CWM telepítése (Mirecovery van még)
2.ujraindítás
3.CWM indítás
4.CM11 betallózás , telepítés
5.Wipe / Darvin?
6.UjraindításKérdés : a 3.pont után nem kell valamilyen wipe vagy valamilyen más művelet ?
a CM11.zip-nek a telefon memmóriában kell lennie vagy mehet a memkártyára? -
tahepa
senior tag
Na megjött a kedvem a CM-hez. Melyiket ajánljátok köznapi használatra 1S-re ? Minimal játék , főleg telefonálás ,fotók készítése , néha net , skype stb....ami fontos : 2 kártya kezelése ( Telenor , T-mobile) , magyar nyelv , gyorsaság és kevés bug. A havernak készülne és nincs sok kedvem a későbbiekben sokat foglalkozni vele.
Az ajánlatokhoz kérnék letöltési linkeket is
A Mookee milyen cucc ? -
tahepa
senior tag
Az mér van hogy a telefonon lévő (gmaillal szinkronizált) névjegyzéket csa félig meddig tudom a Sim kártyára másolni. A SIM kártya csont üres volt 250 szabad névjegy lehetőséggel. Ha 200 névjegyet másolnék kb 80 -nál azt írja hogy betelt , törlés után ha 40-et akarok másolni akkor pedig kb.30-nál jelez fullt 10-et már nem másol át. Leszedtem a playból egy appot azzal 240 névjegyzéket simán tudtam másolni egy kártyára....a hab a tortán hogy az app csak az 1-es slotban lévő kártyát látja...
Tudom most jön az a kérdés hogy minek másolgatom hiszen a gmaillal szinkronizálva simán a telefonra kerülhet az egész... de hát a telefon megy az új gazdijához és amit áthidalóként használni fogok az egy Nokia x2-02...no internet , no wifi , no android....no szinkronizálás....
Szóval miért nem lehet normálisan másolni a névjegyeket SIM kártyára ?
Tudom... CSAK.
Köszönöm a figyelmet , türelmet és a válaszok sokaságát. -
tahepa
senior tag
válasz
gipsztigris #6170 üzenetére
Kösz a választ , én is valami hasonlóra gondoltam. A gyári visszaállítást kihagytam volna....mintha valaki már pórul járt volna vele...
-
tahepa
senior tag
Banális kérdés :
Eladtam az 1S-t tokkal-vonóval mem.kártyával , működő hárombetűs navigációval Smart Launcherrel...mit kell átállítani hogy a vevő ne férjen hozzá a mailjaimhoz , fiókjaimhoz , FB-hez stb.... gyári visszaállítás netán ?
Nem nagyon szeretném gallyra vágni a tökéletesen üzemelő ( 43-as rom) telefont .... -
tahepa
senior tag
-
tahepa
senior tag
43-as rom visszarakva...nem akarok romot farigcsálni azért hogy normálisan dolgozzon a telefon...jobb ez így..
-
tahepa
senior tag
45-ös Miui romnál nekem az akksi nem hajlandó 99%-nál többre feltöltődni.Valakinek hasonló tapasztalat?
-
tahepa
senior tag
Halkan megjegyezném hogy az általam linkelt EU 24-es rom mellett megtalálható a 24-től 45-ig a számomra fellelhető romok halmaza....kéretik nem beletörölni....
-
tahepa
senior tag
Ez sem rossz megosztáshoz....
-
tahepa
senior tag
válasz
pakkerpista #5367 üzenetére
-
tahepa
senior tag
válasz
kriszpontaz #4957 üzenetére
Sajnos restart után is csinálja és minden beállítás törlése után is.. Most csinálok egy wipe cache-t...remélem használ majd neki
-
tahepa
senior tag
43-as romnál a "tiltólista alkalmazás leállt" üzenetet kapom ha uj számot akarok a listára tenni. Másnál hasonló jelenség?
-
tahepa
senior tag
-
tahepa
senior tag
válasz
pakkerpista #4737 üzenetére
Szintén zenész.
-
tahepa
senior tag
A gyári recoveryt vissza tudom tenni probléma nélkül a 6051-es cwm után ?
Esetleg egy link és hogyan ? -
tahepa
senior tag
-
tahepa
senior tag
Most 7 lap van megnyitva a chome-ban (444.hu, index,origó cink stb..) zene a háttérben, plusz ellőttem egy fotót...ja és közben volt egy hívásom is.
és minden működik....
-
tahepa
senior tag
Már nyúzom egy órája...ki-be kapcsolgatom...böngészőt-böngészőket nyitogatok-zárogatok...ugrálok a programok között....de az istennek se akar belassulni,akadozni ~300 MB ram van állandóan szabadon....tehát jónak tünik a 43-as....igaz nekem a 37-es is kielégítő volt...szóval jó az irány a fejlesztésben.
-
tahepa
senior tag
válasz
kriszpontaz #4507 üzenetére
Kösz...az értő olvasást még gyakorolnom kell..
-
tahepa
senior tag
Filózok a 43-as rom felrakásán..ha jól értelmeztem az eddigieket akkor ez még nem tud magyarul...vagy igen?
-
tahepa
senior tag
Bocs de még azért közölném hogy fent vagyok más fórumokon is és ott az a divat hogy a legbanálisabb kérdésre is egyszerre több válasz is érkezik...és még véletlenül sem merül fel az ingyé vagy pénzé dolog.
Hobbiról szól az is és az egészséges életről ( 3600-as userszám ) -
tahepa
senior tag
Na igen....ez aztán döfi...most aztán jól le lettem baszva...el is pirultam lányos zavaromban mind a 120 kilómmal.
Mellesleg nem én sírok itt eme fórumon minden szarért.
Vesztek 50 rongyért egy telefont és elvárjátok tőle a 200 ezer forintos szarok tudását.
Valaki feltesz egy egyszerű kérdést arra ugye ledegradáló lenne a nagy tudoroktól egy egyszerű válasz.
Persze ingyé az már kegy lenne....
Gratula !
Ríjatok ezerrel.
Szerintem akkor is ennyi pénzért megfelelő tudású ez a készülék.
Azért vaalaki magyarázza már el hogy mi a faszért kell 50 oldalt megnyitni a böngészővel , közben autós játékkal játszani és még közben a Vuk zenéjét elmélyült figyelemmel hallgatni miközben vájberen megbeszélni az esti menüt az asszonnyal ....és utána anyázni hogy ez a szar telefon belassul , bezárja az alkalmazások felét és közben csendben lemerül....tényleg szar ez a készülék....Na szép esti sírás-rívást. -
tahepa
senior tag
válasz
balika011 #3729 üzenetére
...és melyik a "home" gomb?
Én igazából nevetek ezen a memmória faszságon.....én marha csak telefonálásra , néhány fotó ellövésére , mail nézegetésre és ha kedvem tartja webes tartalmak böngészésére használom az 1S-et....és ezekre pont megfelelő.
Ja...pár napja volt egy láma kérdésem....köszönöm mindenkinek a semmi reakciót. -
tahepa
senior tag
Biztos vótmá....
A lezárt képernyőnél kétszer tapicskolva a feloldó kőrt bejön a zenelejátszó alkalmazás....egy újszülöttnek minden új....oááá -
tahepa
senior tag
Lenne egy hülye kérdésem. Egy régebbi romot (24.0) ugyanúgy kell felrakni mint mintha egy frissebbre váltanék?
...átnevezés update.zip-re....felmásolni a telefonra.....frissítés....stb...?
-
tahepa
senior tag
válasz
LantosBerry8 #2600 üzenetére
kösz
-
tahepa
senior tag
1S-hez milyen bluetooth verziójú kihangosítót lehet használni? V2-V2,1-V3-V4 ?
-
tahepa
senior tag
válasz
LantosBerry8 #2294 üzenetére
Möghallgatjuk....rendeltem egyet...
-
tahepa
senior tag
válasz
Sir Riccio #2274 üzenetére
Nekem is qrva lassú volt a letöltés...aztán mérgemben úgy hagytam éjszakára....reggel már az új rendszer dolgozott a vason.
-
tahepa
senior tag
Ma a Hongmi 1S feldobta a szoft frissítési opciót. 24-ről 31-re. Van értelme egyáltalán..mivel olvastam hogy jön aug.16-án a v6 Miui. Nekem a mostani is tökéletesen szuperál két kártyával ( T-mobil) , GPS szintén jó...győzzetek meg hogy miért kellene frissítenem a 31-re..
-
tahepa
senior tag
válasz
doongoo #1584 üzenetére
Az lehet hogy "az megy" , de amire nekem kell arra tökéletesen megfelel 100ft/ arab-os verzió is.Amúgy a készülék flip-tokban van és a fólia nem ütés elleni védelmet szolgálna csupán a karcok ellen védelmet....
2 másodperc felrakni és ha már nem megfelelő a minősége 2 másodperc levenni..és így tovább... -
tahepa
senior tag
...más...
Méretpontos fólia. Szerintem tökéletes az 1S-re.
[link] -
tahepa
senior tag
Örömmel jelentem hogy én is büszke tulajdonosa lettem egy ilyen telefonnak.
A 92-es romról már frissítettem 24-es stabil multira és most csigalassúsággal töltődik lefelé a 24.0.0.
Mint a tetű olyan lassan jön...de kitartó vagyok..ha kell hajnalig ülök mellette..
Jut eszembe... : hogyan tudok mp3 zenét csengőhangnak beállítani ? Ringtones mappa megcsinálva az sd-n és abba bemásolva a zene. A Cubot GT99-en simán működött így a dolog. -
tahepa
senior tag
Urak ! Vélemény , tapasztalat ?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest